Massage in combinatie met healing

Weldadige verlichting van pijnklachten die voortkomen uit onbalans, stress, overbelasting of vermoeidheid.

Massagetherapie

Met deze massage gaan wij pijnklachten die zijn ontstaan door onbalans (pijn in spieren en gewrichten) in het lichaam verlichten en zelfherstel stimuleren.

Healing

Om het zenuwstelsel te kalmeren en jouw energielichaam in balans te brengen maak ik gebruik van healing via de energiepoorten van het lichaam, de chakra’s.

Kracht van de natuur

In afstemming met jouw lichaam en energie kan tijdens de massage gebruik worden gemaakt van bloesemremedies en/of edelstenen om energetische ondersteuning te bieden naar balans.

Massage samen met healing is erop gericht om jouw lichaam en energielichaam in balans te brengen en (pijn)klachten te verlichten

Het gaat niet over luxe. Het gaat niet over extra. Of alleen als cadeautje.

Het gaat over jouw lichaam de ondersteuning te bieden op momenten in het leven waar het iets minder goed met ons gaat. Om te ont-stressen en de batterij weer op te laden. Want hoe zorg je dat het geen invloed krijgt op je gezondheid, je werkplezier, je relaties met anderen of je creativiteit? Misschien heb je energie overgenomen van een ander en ben je overprikkeld of lukt het je even niet om in je eigen kracht te gaan staan.

Energieblokkades kunnen leiden tot klachten of je wordt extra gestrest of een klacht wordt “onnodig” erger. Dit is te voorkomen.

Massage en healing is als een ‘reset’ voor je lichaam, zodat jij jouw lichaam dat ene duwtje krijgt naar zelfherstel om weer in balans te komen.  Je lost energieblokkades in het lichaam op, kalmeert je zenuwstelsel en stimuleert jouw immuunsysteem.

En dat door ‘alleen maar’  te liggen op een comfortabele en verwarmde massagetafel.

Laat je lichaam ont-stressen en de balans herstellen. Het is tijd om het aandacht te geven.

Home ontspannen massage

Zo gaat de massage

De therapeutische massage is een massage op maat en zorgt voor de bevordering van lichaamsbewustzijn en verlichten van fysieke pijnklachten. Deze behandeling vindt plaats op mijn comfortabele en verwarmde massagetafel. Waarbij ik masseer met verwarmde 100% natuurlijke aromatherapeutische massage-oliën.

De healing ontvang je tijdens en liggend na jouw massagetherapie. Ik integreer beide in één behandeling helemaal op jouw afgestemd.

Tijdens een healing wordt energie die je bewust of onbewust kwijt wilt, verwijdert en de opengevallen energie wordt ingenomen door je eigen energie.

Technisch gezien maak ik bij een healing contact met jou via mijn handen vanuit een neutrale positie en ik breng je weer (of meer) in contact met je zelf genezend vermogen. Ik kan werken op je chakra’s of werken aan jouw gronding. Tijdens een healing kun je een zachte aanraking ervaren, het voelt ontspannen en licht.

In deze behandeling worden druk (massage) en zachte aanraking (healing) met elkaar afgewisseld en vormen één geheel voor jou.

Wat kan je merken?

Wat je tijdens een massage en healing voelt, is persoonsafhankelijk en verschilt per sessie. De één wordt heel moe, terwijl de ander het warm of koud krijgt. Het kan ook zijn dat je een aantal dagen spierpijn hebt of je sloom voelt. Of je voelt niets… ook dat is mogelijk.

Je eigen energie gaat weer stromen en je bent meer in verbinding met alles om je heen. Je bent kalmer, de overprikkeling is weg en meer geaard.

Je voelt je rustiger en je kunt ‘de situatie’ beter aan. Veel cliënten voelen zich naderhand lichter. (Onbewuste) emoties hebben een plek gekregen en pijnklachten zijn verlicht.

Mijn werkwijze

De ontspannigsmassage zorgt voor de bevordering van rust en ontspanning in jezelf en je lichaam. Deze behandeling vindt plaats op mijn comfortabele en verwarmde massagetafel. Waarbij ik masseer met verwarmde 100% natuurlijke aromatherapeutische massage-oliën.

Wanneer je de eerste keer in mijn praktijk komt. Krijg je voorafgaand een korte digitale vragenlijst om in te vullen. Dit om alvast wat achtergrondinformatie van jou te krijge, dat belangrijk kan zijn voor de behandeling.

Op de dag dat jij komt voor de massage  heb ik 15 minuten extra ingepland voor het vervolg van de gratis intake. Als eerste wil ik meer over jou weten en bespreken we het formulier.

Als we kennisgemaakt hebben en je inmiddels met een kopje thee of glas water geland bent in mijn praktijk en de ruimte, gaan we over naar de behandeling zelf.

Tijdens de behandeling heb ik vaak ontspannende en rustgevende muziek op, maar het mag ook in stilte plaatsvinden. Dit bepaal jij.

Na de behandeling krijg je van mij altijd rustig de gelegenheid om even weer bij te komen in het hier en nu. En mag jij met mij jouw ervaringen delen over de behandeling. Daarna bespreek ik met jou mijn bevindingen en geef ik je eventuele praktische tips mee. Zodat je op een fijne manier weer naar huis kunt gaan.

INVESTERING

79 euro incl. eventuele bloesemremedie | intake is gratis

Duur: 75 minuten

Wanneer voelde jij je voor het laatst goed in je vel?

Als je al een tijdje met pijn of ongemak kampt, kan het lijken alsof er geen einde in zicht is. Je bent er misschien zo aan gewend geraakt dat je niet eens zeker weet wat je lichaam nodig heeft om beter te worden. Maar bent je er klaar voor om te stoppen met ‘gewoon doorzetten’?

Ik weet precies waar je bent, want ik ben daar ook geweest. Het is niet eenvoudig om uit de automatische piloot modus te stappen en je af te stemmen op de behoeften van je lichaam. Het is zo’n onbewust patroon dat we hebben ontwikkeld. Maar het heeft een grote impact op je humeur, balans, zelfvertrouwen en vermogen om te doen wat voor jou het belangrijkst is.

Het goede nieuws is dat er een gemakkelijke manier is om je lichaam te laten vertellen wat het nodig heeft.

Met natuurgeneeskunde kun je ontdekken waar de opgeslagen stress zich bevindt, maar ook hoe deze kan worden losgelaten. Hierdoor wordt het natuurlijke genezingsproces jouw lichaam gestimuleerd en komt je energie weer in balans. Dus laat die energie stromen en laat je lichaam ontspannen!

Ontdek hoe mijn deskundige benadering jou kan ondersteunen bij het verminderen van stress, pijn, lichamelijke klachten en het herstellen van de balans in je leven. Of je nu behoefte hebt aan een gratis kennismakingsgesprek of liever meteen aan de slag wilt met een online energieboost sessie,  ik ben er om jou te helpen.

 

Veelgestelde vragen