MASSAGE IN COMBINATIE MET HEALING

Weldadige verlichting van pijnklachten die voortkomen uit onbalans, stress overbelasting of vermoeidheid

Massagetherapie

Met deze massage gaan wij pijnklachten die zijn ontstaan door onbalans (pijn in spieren en gewrichten) in het lichaam verlichten en zelfherstel stimuleren.

Healing

Om het zenuwstelsel te kalmeren en jouw energielichaam in balans te brengen maak ik gebruik van healing via de energiepoorten van het lichaam, de chakra’s.

Kracht van de natuur

In afstemming met jouw lichaam en energie kan tijdens de massage gebruik worden gemaakt van bloesemremedies en/of edelstenen om energetische ondersteuning te bieden naar balans.

“Vanuit mijn ervaring breng je meer dan alleen een fijne massage (wat op zich al heel prettig is). Maar juist door de dingen die je voelt en opmerkt geeft het een stukje inzicht en verdieping. Waardoor ruimte komt om hier mee aan de slag te gaan en tot verandering te komen. Het meer bewust worden van en luisteren naar je lichaam. En komen tot meer balans tussen lichaam en geest. Dus mensen moeten bij jou zijn als ze verandering nodig hebben of willen, ook al weten ze nog niet hoe of waar.”

Louise

Massage samen met healing is erop gericht om jouw lichaam en energielichaam in balans te brengen en (pijn)klachten te verlichten

Het gaat niet over luxe. Het gaat niet over extra. Of alleen als cadeautje.

Het gaat over jouw lichaam de ondersteuning te bieden op momenten in het leven waar het iets minder goed met ons gaat. Om te ont-stressen en de batterij weer op te laden. Want hoe zorg je dat het geen invloed krijgt op je gezondheid, je werkplezier, je relaties met anderen of je creativiteit? Misschien heb je energie overgenomen van een ander en ben je overprikkeld of lukt het je even niet om in je eigen kracht te gaan staan.

Energieblokkades kunnen leiden tot klachten of je wordt extra gestrest of een klacht wordt “onnodig” erger. Dit is te voorkomen.

Massage en healing is als een ‘reset’ voor je lichaam, zodat jij jouw lichaam dat ene duwtje krijgt naar zelfherstel om weer in balans te komen.  Je lost energieblokkades in het lichaam op, kalmeert je zenuwstelsel en stimuleert jouw immuunsysteem.

En dat door ‘alleen maar’  te liggen op een comfortabele en verwarmde massagetafel.

Calm the mind, rest the body, heal the spirit

TIJDENS EN NA DE MASSAGE EN HEALING

Wat kan je merken

Wat je tijdens een massage en healing voelt, is persoonsafhankelijk en verschilt per sessie. De één wordt heel moe, terwijl de ander het warm of koud krijgt. Het kan ook zijn dat je een aantal dagen spierpijn hebt of je sloom voelt. Of je voelt niets… ook dat is mogelijk.

Je eigen energie gaat weer stromen en je bent meer in verbinding met alles om je heen. Je bent kalmer, de overprikkeling is weg en meer geaard.

Je voelt je rustiger en je kunt ‘de situatie’ beter aan. Veel cliënten voelen zich naderhand lichter. (Onbewuste) emoties hebben een plek gekregen en pijnklachten zijn verlicht.

“Ik ben nu voor de derde keer bij Francis geweest en elke keer is de massage bijzonder. Ze ‘raakt precies aan’ waar ik op dat moment mee zit.. en wat dus even gevoeld mag worden. Er komen dingen aan de oppervlakte en het mag gaan. Het lukt mij steeds beter om me er aan over te geven. Wederom stond haar massage tafel als een warm bad op mij te wachten. Dat is heel erg fijn!”

Debora

Zo gaat de massage

De therapeutische massage is een massage op maat en zorgt voor de bevordering van lichaamsbewustzijn en verlichten van fysieke pijnklachten. Deze behandeling vindt plaats op mijn comfortabele en verwarmde massagetafel. Waarbij ik masseer met verwarmde 100% natuurlijke aromatherapeutische massage-oliën.

De healing ontvang je tijdens en liggend na jouw massagetherapie. Ik integreer beide in één behandeling helemaal op jouw afgestemd.

Tijdens een healing wordt energie die je bewust of onbewust kwijt wilt, verwijdert en de opengevallen energie wordt ingenomen door je eigen energie.

Technisch gezien maak ik bij een healing contact met jou via mijn handen vanuit een neutrale positie en ik breng je weer (of meer) in contact met je zelf genezend vermogen. Ik kan werken op je chakra’s of werken aan jouw gronding. Tijdens een healing kun je een zachte aanraking ervaren, het voelt ontspannen en licht.

In deze behandeling worden druk (massage) en zachte aanraking (healing) met elkaar afgewisseld en vormen één geheel voor jou.

“Francis is vriendelijk, straalt heerlijke positieve energie uit. Ze is geïnteresseerd, vraagt door en Er is tijd voor een grapje/vrolijkheid. Ze is daarnaast serieus en respectvol. De behandeling was heerlijk. Ik had spanningsklachten in rug nek en schouders.. ik kwam verfrist van de tafel. Ze legde letterlijk de vinger op de zere plek en ging hier omzichtig mee om. Ik voelde me veilig, gezien en verzorgd. Haar handen zijn een bijzondere combinatie van zacht en krachtig, ultieme combinatie. De tijd was zo voorbij. Ik raad zeker een behandeling aan en ik denk er zelfs over om regelmatiger te komen ondanks de 1,5 uur reistijd (enkele reis)”

Eva

Werkwijze

Wanneer je de eerste keer in mijn praktijk komt. Krijg je voorafgaand een korte digitale vragenlijst om in te vullen. Dit om alvast wat achtergrondinformatie van jou te krijge, dat belangrijk kan zijn voor de behandeling.

 Voordat tik jou ga masseren wil ik eerst wat meer over jou en je hulpvraag weten en bespreken we het formulier. Daarom is op de dag dat jij komt vooraf een gratis intake van 15 minuten gepland. Na deze kennismaking ben je inmiddels met een kopje thee of glas water geland in de ruimte, en gaan we over naar de behandeling zelf.

Na de behandeling krijg je van mij altijd rustig de gelegenheid om even weer bij te komen in het hier en nu. En mag jij met mij jouw ervaringen delen over de behandeling. Daarna bespreek ik met jou mijn bevindingen en geef ik je eventuele praktische tips mee. Zodat je op een fijne manier weer naar huis kunt gaan.

Duur en investering

Korte intake met online vragenformulier is gratis. De massage en healing sessie duurt ongeveer 75 minuten de kosten zijn 75 euro.

Consulten kunnen mogelijk deels vergoedt worden door jouw zorgverzekeraar. Check vooraf goed je polis en voorwaarden!

 

Veelgestelde vragen

Met welke klachten kan ik bij jou terecht?

Je kunt bij mij terecht voor alle stress-gerateerde klachten, pijnklachten en hormonale klachten.

Om een indruk te geven heb ik al velen geholpen met de volgende klachten: slaapproblemen, onverklaarbare pijnen, moeheid en vermoeidheidsklachten, sombere stemmingen, fibromyalgie, reumatoïde artritis, overgangsklachten, angsten, paniek, burn-out, overspannenheid, maag- en darmklachten, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijnen, menstruatieklachten, sensitiviteitsproblematieken: ADHD, autisme en HSP, doorbreken van patronen, traumatische ervaringen, emotionele onbalansen, nek- en rugklachten, perfectionisme, grenzen, zelfacceptatie, zelfvertrouwen, faalangst en uitstelgedrag.

Kan ik eerst met jou kennismaken voordat ik overga tot een intake of behandeling

Natuurlijk kan dat! Ja mag altijd eerst even checken en  aanvoelen of ik voor jou die persoon ben waarmee jij zou willen samenwerken. En ook van mijn kant is altijd prettig om eerst even te kijken of ik jou inderdaad kan helpen en of wij een match zijn. Daarom heb ik voor jou een gratis kennismakingsgesprek.

Andere natuurgeneeskundige behandelingen

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage laat je weer het verschil ervaren tussen spanning en ontspanning en geeft jezelf de ruimte om te voelen hoe het is om te ontspannen. Rust in je hoofd en soepele spieren. Een ontspannende massage op maat.

NAAR DE MASSAGE
Ontspanningsmassage

Vitaliteitsscan

Is jouw energie in balans? In één spiertestsessie krijg jij inzicht in jouw vitaliteit, mogelijke tekorten, welke voeding belastend is en of er emoties actief zijn die jouw energiebalans verstoren. Je krijgt een persoonlijk advies,

WAT GAAN WE TESTEN
Vitaliteitsscan

1:1 Spiertest sessies

n 3-6 maanden een blijvende vermindering van (pijn) klachten. Met de spiertest krijg jij de tool in handen om stressblokkades in je lichaam op te sporen en met natuurgeneeskundige behandeling gelijk op te lossen.

WAT GAAN WE DOEN
1:1 Spiertest sessies

Praktijk Francis

Mijn praktijk Francis is een warme en veilige plek voor mensen die op een natuurlijke manier willen helen, ontspannen en groeien.

Energie in balans brengen is de essentie van lichaamsgerichte natuurgeneeskunde: ondersteunende handen en kruidenremedies in tijden van stress of pijn helpt bij herstel. Met oprechte interesse in de ander, breng ik op een liefdevolle wijze belemmeringen en patronen aan het licht. Dit doe ik op een duidelijke nuchtere en heldervoelende wijze.

Elk mens is uniek met haar of zijn verhaal en mag zichzelf zijn. En zo heeft elk lichaam ook iets anders nodig om in balans te komen. Zodat wij ons goed in ons vel voelen.