Ontspannende massage op maat

Landen in jezelf, ultiem ontspannen en soepele spieren. Terwlijl jij ligt en ik invoel met mijn handen, geef ik jou de massage die op dat moment bij jou past.

Ontspanningsmassage, een moment om te ont-stressen en op te laden

Ontspanningsmassage laat je weer het verschil ervaren tussen spanning en ontspanning en geeft jezelf de ruimte om te voelen hoe het is om te ontspannen. Want jouw lichaam slaat van nature emoties en gevoelens op. En is in staat deze vast te houden en weer los te laten.

Als jij je bewust bent van de spanning in jezelf en in je lijf, kan het los gaan laten. Een massage op maat waarbij ik Oosterse en Westerse ontspannende massagetechnieken combineer.

Home ontspannen massage

Laat je lichaam ont-stressen. Het is tijd om het aandacht te geven.

Wat doet een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage brengt je even helemaal in het NU en in je lijf. Ik masseer jou rustig en met volle aandacht waarbij ik ook de spierknopen meeneem.

Massage versoepelt de huid, het bindweefsel, de spieren en gewrichten. En stimuleert de ademhaling, de bloed- en lymfestroom en de werking van organen. Het versterkt het immuunsysteem, werkt pijnverminderend en kalmeert het zenuwstelsel.

Je gaat weer het verschil voelen tussen spanning en ontspanning en ervaar hoe het is om te kunnen ontspannen. Want pas als je je bewust bent van spanning kun je het loslaten.

Ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je spanning en stress beter via het lichaam kunt ontladen. Het kan zijn dat je hierdoor na de ontspanningsmassage, naast ontspanning, ook vermoeidheid voelt. Of juist meer energie gaat ervaren.

Wat krijg ik

Gratis korte intake op basis van een online vragenformulier.

Ontspannende massage van 60 minuten.

Massage met 100% natuurlijke en heerlijk geurende  aromatherapeutische massage-oliën.

Je ligt op een comfortabele en verwarmde wellnessmassage bank en handdoeken meenemen is niet nodig.

Eventuele tips voor mee naar huis.

Investering voor deze massage  is 60 euro.

Mijn werkwijze

Wanneer je de eerste keer in mijn praktijk komt. Krijg je voorafgaand een korte digitale vragenlijst om in te vullen. Dit om alvast wat achtergrondinformatie van jou te krijge, dat belangrijk kan zijn voor de behandeling.

Op de dag dat jij komt voor de massage  heb ik 15 minuten extra ingepland voor het vervolg van de gratis intake. Als eerste wil ik meer over jou weten en bespreken we het formulier.

Als we kennisgemaakt hebben en je inmiddels met een kopje thee of glas water geland bent in mijn praktijk en de ruimte, gaan we over naar de behandeling zelf.

Tijdens de behandeling heb ik vaak ontspannende en rustgevende muziek op, maar het mag ook in stilte plaatsvinden. Dit bepaal jij.

Na de behandeling krijg je van mij altijd rustig de gelegenheid om even weer bij te komen in het hier en nu. En mag jij met mij jouw ervaringen delen over de behandeling. Daarna bespreek ik met jou mijn bevindingen en geef ik je eventuele praktische tips mee. Zodat je op een fijne manier weer naar huis kunt gaan.

NATUURLIJKE ZELFZORG OM BALANS TE HERSTELLEN

Ik ga op zoek naar de bron van je ongemak en wat je nodig hebt om in balans te komen. Zo help ik je naar goed voelen!

Ik vind het belangrijk dat je behandeling niet alleen effectief is en tot resultaten leidt, maar ook voelt als het hervinden van jezelf. Dat mijn praktijk een plek is waar je kunt ont-stressen en jezelf kunt zijn; een warme en veilige plek. Met mijn natuurlijke, holistische ondersteuning creëer ik balans, bewustzijn en zelfherstel. Met verrassende informatie vanuit het lichaam wordt je weg naar goed voelen altijd heel persoonlijk en passend.

Ik geloof dat de kracht in mensen en van de natuur helend is, daarom is het mijn missie dat jij gaat ervaren dat complementaire geneeswijzen geen luxe of zweverig alternatief is maar een onderdeel van zelfzorg. Dat het aanvullend is aan reguliere zorg en onderdeel van een gezonde leefstijl. Zo durf je vol vertrouwen te investeren in het ondersteunen an je fysieke, mentale en emotionele gezondheid op een natuurlijke manier. Dat is wat ik elke cliënt van harte gun.

KAN IK JE VERDER NOG HELPEN?

Vraag en antwoord