In augustus 2019 zette een burn-out mijn wereld op zijn kop. Heftig omdat mijn lichaam plotseling de stekker uit mijn leven als actieve vrouw en ondernemer trok. Maar tegelijkertijd was het ook het grootste keerpunt in mijn leven.

Standje ‘overleven’ weerhield mij van voluit voelen

Een gebeurtenis van slechts enkele uurtjes zorgde ervoor dat ik jarenlang in standje ‘overleving’ was gegaan. Enkele uurtjes maar. Om het daarna een heel leven te moeten meedragen.

En eigenlijk was ik mij ook niet bewust dat dit zo speelde en onbewust een groot effect op mijzelf en mijn lijf had. En tuurlijk, had ik al jarenlang aan mezelf gewerkt door alle opleidingen in de natuurgeneeswijzen. Had ik wat oude jasjes uitgetrokken, maar had ik een coping mechanisme opgebouwd die alles en iedereen kon misleiden. Magisch zoals lichaam en geest werkt, vind je niet?

Mijn eigen power terugpakken

Met holistische behandeling en begeleiding heb ik mijn blind spot, dat wat mij  in de overlevingsstand hield, ontdekt. Kwam ik erachter dat wat mij ongemerkt zo goed afging, maar ook vaak mijn valkuil bleek een naam had namelijk empaat zijn. En heb ik geleerd om goed voor mij zelf te gaan zorgen en van mijn talent mijn kracht te maken.

Ik herontdekte mijn Jippie-gevoel, mijn innerlijke vreugde. Mijn energielevel schoot van somber en moe naar vrolijk en energiek. En ik had rust, eindelijk innerlijke rust. Ik had mezelf teruggevonden.

Ik merkte dat ik in de Achterhoek dezelfde cliënten tegenkwam als in mijn praktijk in Nijmegen

Allemaal (sensitieve) vrouwen met stress en klachten. Klachten die zowel in het lichaam als psychisch aanwezig en voelbaar waren.

De vrouwen die ik behandel weten niet meer hoe zij hun lichaam, hun gevoel en dat mentale stukje weer met elkaar kunnen verbinden. Ik combineer daarvoor natuurlijke gezondheidsproducten met holistische therapie en massage tot behandelingen op maat.