Ik geloof echt dat wanneer jij de controle neemt over hoe je je voelt en je leven leidt, alles er veel rooskleuriger uitziet

Mijn missie is om jou te helpen jouw innerlijke kracht te vinden en te versterken, zodat jouw lichaam zichzelf kan herstellen en jij je gezonder en gelukkiger voelt. Met diverse holistische behandelingen breng ik je weer in balans en leer ik je écht naar je lichaam te luisteren. Op die manier kun je jezelf weer terugvinden én verdwijnen je klachten.

Ben jij klaar om te luisteren naar wat je lichaam je vertelt?

Wist je dat ik jarenlang heb geworsteld met chronische vermoeidheid, stress en zelfs burn-out? Ik had toen niet door dat ik mezelf ergens onderweg was kwijtgeraakt

Mijn persoonlijke helingsreis heeft me geleerd hoe cruciaal het is om naar je lichaam te luisteren en zelfliefde te ontwikkelen. Nu deel ik graag mijn inzichten om jou te helpen in balans te komen.

Ik heb de kracht van natuurgeneeskunde en holistische benaderingen ontdekt tijdens mijn eigen zoektocht naar herstel. Met mijn gedegen opleiding en jarenlange ervaring begeleid ik anderen nu op hun pad naar innerlijke balans.

Als sensitieve vrouw begrijp ik hoe het voelt om overweldigd te zijn door stress en onverklaarbare klachten. Mijn persoonlijke en professionele ervaringen motiveren me om jou te ondersteunen bij zelfontdekking en herstel. Met mijn holistische benadering en persoonlijke aandacht help ik je weer verbinding te maken met je lichaam en innerlijke kracht.

Luister je naar je lichaam? Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat je je gezond, energiek en gelukkig voelt.

Bij mij vind je een unieke combinatie van intuïtieve kwaliteiten en diepgaande kennis van natuurlijke geneeskunde

Mijn intuïtie is mijn kracht

Ik luister naar jouw lichaam, voel jouw emoties en energie aan en begrijp snel jouw uitdagingen. Mijn behandelingen en natuurlijke producten zijn volledig afgestemd op jouw behoeften, gebaseerd op zowel mijn testmethoden als mijn intuïtieve inzichten.

Mijn handen zijn als mijn gereedschap

Mijn intuïtieve gidsen die feilloos de gebieden vinden die extra aandacht nodig hebben. Met expertise in natuurlijke geneeskunde bied ik behandelingen die specifiek zijn ontworpen om jouw goed voelen en gezondheid te verbeteren. Laten we samen werken aan jouw herstel.

Kom tot rust en vind balans in een ontspannen omgeving

Mijn praktijk biedt een warme, vertrouwde sfeer waar samenwerking samengaat met humor, gezond verstand en oprechtheid. Ervaar zelf waarom een cliënt ooit zei: “Het voelt als een gezellig gesprek aan de keukentafel.”

TYPISCH FRANCIS

Van het drukke corporate leven naar de wereld van de natuurgeneeskunde – een behoorlijke switch, toch? Maar ik heb er geen seconde spijt van gehad

Natuur en energie hebben me altijd aangetrokken – dat is typisch Francis. Als dochter van een Indische vader groeide ik op met eeuwenoude wijsheden over massage, magnetisme, kruiden en etherische oliën. Hierdoor raakte ik gepassioneerd over natuurgeneeskunde. Als gevoelig kind fascineerden energieën mij, en de gevoeligheid wat eerst een valkuil leek, is nu mijn grootste kracht.

Rond mijn dertigste, na jaren in het bedrijfsleven, kwam mijn keerpunt. Ik herontdekte de helende kracht van mijn handen door Reiki en begon een studie natuurgeneeskunde. Na verdere opleidingen besloot ik in 2016 mijn eigen praktijk als complementair therapeut te openen.

In mijn praktijk help ik vrouwen, mannen en kinderen om hun innerlijke kracht te vinden en hun lichaam te helen, met een nadruk op zelfliefde en eigenwaarde. Mijn hart ligt bij energetisch werk en plantgeneeskunde, een passie die diep geworteld is in mijn persoonlijke geschiedenis en de kern vormt van mijn werk.

Ik ben geboren in 1974 en kom oorspronkelijk uit Nijmegen. Tegenwoordig voelt Groenlo in de Achterhoek echt als mijn tweede thuis. Hier woon ik samen met mijn verloofde, mijn 11-jarige bonusdochter en al onze huisdieren. In 2020 heropende ik hier mijn praktijk die ik in 2016 in Nijmegen was gestart. Leuk om kennis te maken! – Francis