VIND BALANS, VERLICHT KLACHTEN

Mooie verhalen van blije vrouwen

Doe het op jouw manier met massages of kies voor op maat gemaakte trajecten. Ik help jou de vertaalslag te maken van de signalen van je lichaam naar behandelingen die precies bij jou passen. Zo herontdek jij jezelf én verlicht je stress en pijn-klachten, zodat deze naar de achtergrond kunnen verdwijnen.

Ik ben minder vaak ziek, ik kom beter voor mezelf op, mijn slaap is beter, heb zoveel minder stress en de ballast uit mijn rugzak is voor een groot deel verwerkt

Ria

Ik zat eigenlijk helemaal op slot, ik was zo vreselijk moe. Ik had heel weinig gevoel nog voor dingen en was heel vaak ziek. Na hiermee een tijd rondgelopen te hebben, kwam ik via een grote fan van Francis bij haar in de praktijk. Het bleek al snel dat ik nog in het bezit was van een behoorlijk gevulde rugzak. Daarnaast kon ik moeilijk nee-zeggen en stond al gauw voor iedereen klaar. We hebben samen een heel traject doorlopen, van verleden naar heden. Door de holistische aanpak en uitgebreide kennis van Francis bleef niets onbesproken of onbehandeld. Haar vriendelijke en open houding zorgden ervoor dat ik me kwetsbaar durfde op te stellen. Het heeft mij veel inzicht gegeven. Ik geef nu meer mijn grenzen aan, de ballast uit mijn rugzak is voor een groot deel verwerkt en ook heel belangrijk, mijn lichamelijke klachten zijn een stuk minder. Mede door Francis zit ik weer veel beter in mijn vel! Ik kan haar echt aanraden, ze heeft veel vaardigheden om te kunnen helpen met wat voor probleem dan ook!

Elke keer is de massage bijzonder. Ze ‘raakt precies aan’ waar ik op dat moment mee zit..

Debora

Ik ben nu voor de derde keer bij Francis geweest en elke keer is de massage bijzonder. Ze ‘raakt precies aan’ waar ik op dat moment mee zit.. en wat dus even gevoeld mag worden. Er komen dingen aan de oppervlakte en het mag gaan. Het lukt mij steeds beter om me er aan over te geven. Wederom stond haar massage tafel als een warm bad op mij te wachten. Dat is heel erg fijn!

Ik heb mijn oude ‘ik’ weer teruggevonden en heb weer de energie die ik van mezelf gewend ben en naar op zoek was

Louise

Het Holistische Heling traject heeft mij enorm geholpen in het terugvinden van mezelf. Ik kwam met aanhoudende vermoeidheidsklachten bij Francis in de hoop dat zij wat kon betekenen aangezien er geen medische oorzaak voor was. En dit bleek gelukkig ook zo te zijn! Met 5 sessies heb ik veel inzichten gekregen in oude patronen, stressfactoren en hoe ik mezelf beter kan afschermen en mijn energie kan bewaken. Dit aangevuld met supplementen maakt dat ik in korte tijd mijn ‘oude ik’ weer vond. Met de energie die ik van mezelf gewend ben en waar ik naar op zoek was. De inzichten die dit programma mij gegeven hebben zijn goede lessen voor de toekomst en maken dat ik de gemaakte veranderingen ook goed kan vasthouden. Het vroeg namelijk geen grote wijzigingen in mijn leven, het zijn kleine dingen die makkelijk te veranderen zijn waar het verschil in zit. Maar ze voelen als een wereld van verschil! – LOUISE

Ik ben pijnvrij, heb meer energie en durf nu uit te spreken dat ik trots ben op mezelf

Esther

Ik liep al lang met pijn en vermoeidheid waardoor mijn mentale en fysieke welzijn niet in balans was. Jouw behandelingen hebben mij gebracht dat mijn pijn verdween, ik voel weinig tot geen spanning meer en ik heb meer energie. Het meest waardevolle is dat ik durf uit te spreken dat ik trots ben op mijzelf. Het heeft mij zoveel gebracht! Daar ben ik jou heel dankbaar voor! Je gaf mij een heel vertrouwd en veilig gevoel gaf waarin ik mijn volledig kwetsbaar durfde open te stellen. Toen ik bij je kwam had ik alleen dat laatste zetje nodig. Zo blij dat ik het gedaan heb!

Ik sta weer positief in het leven, ben meer mezelf en ervaar zoveel meer rust in mijn hoofd en lichaam

Heidy

Ik liep al jarenlang met emoties rond die niet verwerkt waren. Het leven voelde zwaar. En besloot naar Francis te gaan. Haar behandelingen hebben mij gebracht dat ik weer positief in het leven sta, mij weer vrolijk voel en anders ben gaan denken. Heb mijn grenzen leren voelen  en geleerd dat ik ze kan gaan stellen. Ben meer mij zelf en ervaar zoveel meer rust in mijn hoofd en lichaam. Ben ook een stuk vrolijker geworden  en mijn omgeving zegt dit ook. Een emotioneel ben ik stabieler en rustiger. De lach en de traan, het gevoel dat je bij jou voelt maakte dat ik mij thuis voel bij jou. En dat jij me echt begrijpt. Dat is voor mij zo waardevol. Ik heb beter voor mezelf leren zorgen. En voor wie nog twijfelt? Gewoon doen! Wan het is iets voor jezelf. Je moet tijd maken voor jezelf en in jezelf investeren voordat je wat voor een ander kan doen. Heb ik nu geleerd.

Ik kom graag vanuit Den Haag voor haar hands-on massage afgestemd op mijn behoefte

Eva

Francis is een hartelijke en warme, open vrouw met een prettige energie waar jij je direct bij thuisvoelt. Haar massage is hands-on en afgestemd op je behoefte. De behandeling was erg fijn. Ik voel me bij haar op mijn gemak en de massage is zeer ontspannend. Ik voel me erna super ontspannen en geaard. Ik kom hier graag naartoe vanuit Den Haag. De ruimte is zonnig, gezellig en schoon. De handdoeken lekker acht waardoor jij je nog meer geborgen voelt. Francis past de behandeling helemaal op je aan en maakt het zo pragmatisch of reflectief als je zelf wilt. Ik kom hier graag snel weer.

Marion kan nu voor zichzelf kiezen en is 20 kg afgevallen

Marion

Francis heeft mij geholpen om mijn lichaam meer in balans te brengen en emoties beter te reguleren. Het lukt mij nu ook beter om voor mijzelf te kiezen en mijn omgeving minder mijn doen en laten te laten bepalen. Met ondersteuning van de behandeling is het mij vervolgens gelukt van mjin eetbuiten en tussendoor snaaien af te komen en mijn bewegingspatroon te veranderen. Inmiddels ben ik 20 kg afgevallen. Dankjewel voor je steun!!

“Self-care is giving the world the best of you, instead of what’s left from you.”

Geen onverklaarbare pijn meer, minder overgangsklachten en kan zelfs weer op hakken lopen!

Lyanne

Ik kan iedereen die graag weer in balans wil zijn jou en jouw werkwijze van harte aanbevelen! En dat meen ik vanuit de grond van mijn hart! Ik heb geen onverklaarbare pijn meer in mijn lichaam, kan zelfs weer op hakken lopen! En mijn opvliegers zijn verminderd van 3 per kwartier naar 1 per dag.

Mijn ontstekingen van de reuma zijn rustiger geworden en ervaar zoveel minder pijn

Bertha

Gekomen met mijn klacht over stijfheid en pijnlijke gewrichten door reumatoïde artritis. Heeft Francis er met natuurgeneeskundige hulp en kruidenremedies ter ondersteuning ervoor gezorgd dat de ontsteking die het veroorzaakt rustig is geworden. Ook heeft ze mij weer recht gezet, als ik scheef was gaan lopen als reactie op de pijn die ik had. Heb het ervaren als een kundige en fijne behandelingen die Francis je geeft. Tot de volgende keer Francis! Lieve groetjes, Bertha

Een massage bij Francis gaat verder dan alleen de spieren

Mariska

Een massage bij Francis gaat verder dan alleen de spieren. Ze voelt goed aan waar de ongemakken in je lichaam zitten. Zonder dat ik alles moet uitleggen of aanwijzen. Ook weet zij goed onder woorden te brengen wat er speelt. Een goede manier om de balans in je lichaam en geest te vinden.

Ik kan beter met mijn angsten en beperkende gedachten omgaan

Anouk

Ik vond het een goede en fijne sessie. Het is erg veilig bij jou. En ik ga met veel plezier naar je toe. Waarschijnlijk ga ik graag naar je toe omdat het bij me past en ik hier echt voor open sta en achter sta. Hoe belangrijk is het dus om iets te doen waar je achter staat en je ook veilig bij voelt, anders dan werkt het toch niet of half. En misschien vind ik sommige dingen confronterend, maar dat is dan weer interessant om aan te werken.

Ik heb dieper opgeslagen thema’s kunnen helen en mijn langdurige slaapproblemen zijn verleden tijd

Agnes

Na mijn eerste massage ervaring met Francis raakte ik onmiddellijk geïnteresseerd in haar natuurgeneeskundige behandelingen. Hierdoor zijn niet alleen mijn langdurige slaapproblemen opgelost maar kwamen ook onderliggende thema’s tevoorschijn. Door haar rijke palet aan vaardigheden en mijn eigen nieuwsgierigheid werd het mogelijk om de dieper opgeslagen thema’s in mijn onderbewustzijn in het licht te brengen en te helen. Ik ben ontzettend dankbaar dat Francis op mijn pad gekomen is.

Ondanks dat ik een beetje huiverig was, vanwege mijn nek- en schouderklachten heb ik echt van de massage genoten

Caroline

Ondanks dat ik een beetje huiverig was, vanwege mijn nek- en schouderklachten, heb ik er echt van genoten. Je luistert naar de persoon en hebt aandacht voor de persoonlijke omstandigheden. Tevens vind ik je een super leuk mens, je zorgt er voor dat iemand zich op haar gemak voelt. Dus ik ben super tevreden. Top!!

Even goed ontspannen, tot rust komen en met een leeg hoofd en soepel lichaam weer naar buiten gaan, super!

Louise

Het was (te) lang geleden dat ik een massage had gehad. Wat heerlijk was het om dit weer te ervaren! Even goed ontspannen, tot rust komen en met een leeg hoofd en soepel lichaam weer naar buiten gaan, super! Het was mijn eerste ontmoeting met Francis maar er gaan er meer volgen, je bent een heel prettig, fijn persoon waar ik me gelijk bij op mijn gemak voelde. Absoluut een aanrader!

ONTDEK EEN NIEUWE BALANS – GRATIS SESSIE!

Nieuwsgierig geworden naar hoe ik jou kan helpen?

Tijdens een gratis balanssessie geef ik jou tips hoe jij in balans kunt komen. Samen bespreken we jouw uitdagingen, verkennen we hoe ik jou het beste kan helpen naar jezelf hervinden én verlichting van klachten.

Klik hieronder om jouw sessie in mijn online agenda te plannen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een korte vragenlijst, zodat we meteen aan de slag kunnen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten, of het nu in persoon is in de praktijk of via Zoom!