VRIJBLIJVEND (ONLINE) KENNISMAKEN

Leg jouw struggle met stress en pijnklachten aan mij voor

Deze (online) sessie van 30 minuten is speciaal voor jou. Het geeft jou de kans eens vrijblijvend met mij als natuurgeneeskundig therapeut van gedachten te wisselen over jouw uitdaging met gezondheidsklachten. Waar ik mogelijkheden zie voor jou tot verandering. En je al jouw vragen aan mij kunt gaan stellen.  Je krijgt altijd één of meerdere inzichten van mij mee.

Dit gesprek kan online via Zoom of  live in mijn praktijk in Groenlo plaatsvinden. Voorafgaand stuur ik jou een korte vragenlijst, zodat ik jou goed op weg kan helpen.

In samenwerking met je lichaam, beter in je vel voelen

Vitaliteitsscan

Is jouw energie in balans? In één spiertestsessie krijg jij inzicht in jouw vitaliteit, mogelijke tekorten, welke voeding belastend is en of er emoties actief zijn die jouw energiebalans verstoren. Je krijgt een persoonlijk advies,

WAT GAAN WE TESTEN
Vitaliteitsscan

1:1 Spiertest sessies

n 3-6 maanden een blijvende vermindering van (pijn) klachten. Met de spiertest krijg jij de tool in handen om stressblokkades in je lichaam op te sporen en met natuurgeneeskundige behandeling gelijk op te lossen.

WAT GAAN WE DOEN
1:1 Spiertest sessies

Massage en healing

Massage in combinatie met healing. Weldadige verlichting van (pijn) klachten die voortkomen uit overbelasting, onbalans, vermoeidheid of stress. Ondertussen ontspan je en kom je helemaal tot jezelf.

NAAR DE MASSAGE
Massage en healingEen gratis checklist voor jou

Hoe voelt een lichaam uit balans? Ontvang een gratis checklist met 36 signalen om te ontdekken of jouw lichaam uit balans is. Binnen slechts drie minuten kun je zien of er iets aan de hand is. Wacht niet langer en kom er nu achter!

DOWNLOAD