Van uit balans en vermoeid voelen, naar een energieboost voor je lichaam vanuit het comfort van je huis

Wat is een online energieboost sessie?

De online energieboost sessie is ontworpen om jouw dagelijkse leven te verlichten en een impuls te geven aan jouw energieniveaus. Deze online sessie combineert twee krachtige holistische benaderingen: kinesiologie en energetische therapie. In deze sessie stimuleren we de energiestroom van je lichaam via de meridianen (energiebanen). Een eenmalig consult gericht op het balanceren van jouw energie.

 Je zult merken dat je meer balans ervaart en beter om kunt gaan met stress.

Vele vrouwen die kiezen voor de online energieboost sessie hebben last van vermoeidheid en het gevoel vast te zitten. Het dagelijkse leven, met al zijn uitdagingen en verantwoordelijkheden, kan een tol eisen. Waarbij de energiereserves uitgeput raken en de balans ver te zoeken is. En willen hulp ontvangen vanuit het gemak en comfort van hun eigen huis.

Laad jezelf op met de energieboost sessie – een zachte, effectieve boost voor je innerlijke energie.

De kracht van de online energieboost sessie: Van vermoeidheid en uit balans zijn, naar vernieuwde vitaliteit en innerlijke balans vanuit het comfort van je eigen huis

Met de energieboost sessie bereik je dit:

Verlichting van blokkades: De kinesiologie en energetische therapie helpen bij het opsporen en opheffen van energieblokkades, waardoor de natuurlijke stroom van energie wordt hersteld.

Meer Balans: Je zult een verbeterde balans in jouw energiesysteem ervaren, wat zich vertaalt naar meer evenwicht in jouw dagelijkse leven.

Stressmanagement: De sessie ondersteunt je in het beter omgaan met stress, waardoor je veerkrachtiger wordt in omgaan met uitdagingen.

Toegenomen vitaliteit: De vrijgekomen energie en herstelde balans dragen bij aan een algeheel gevoel van vitaliteit en welzijn.

Home happy mind sessie

Laat mij jou helpen de balans te herstellen en jouw energie weer volop te laten stromen

Door de combinatie van kinesiologie en energetische therapie krijg je een zachte en effectieve aanpak voor je lichaam dat jou helpt met:

Energiebalans: Door de combinatie van kinesiologie en energetische therapie wordt de natuurlijke stroom van energie in het lichaam in kaart gebracht en geoptimaliseerd. Licthe stressblokkades worden losgelaten, waardoor een verbeterde energiebalans ontstaat.

Stressverlichting: De sessie biedt effectieve methoden om vastzittende stress los te laten. Energetische therapie werkt diep in op stresspunten, waardoor de veerkracht tegen stressoren wordt versterkt.

Diepe Ontspanning: De combinatie van technieken bevordert diepe ontspanning, waardoor het zenuwstelsel tot rust komt. Dit draagt bij aan een gevoel van innerlijke kalmte en welzijn.

Zelfherstellend Vermogen: De sessie stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Door energieblokkades op te heffen, krijgt het lichaam de ruimte om zichzelf te herstellen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Vitaliteitsverhoging: De vrijgekomen energie en herstelde balans resulteren in een merkbare toename van vitaliteit. Cliënten ervaren vaak een hernieuwde levenslust en enthousiasme voor het dagelijks leven.

Persoonlijke Begeleiding: De kracht zit ook in de persoonlijke begeleiding tijdens de sessie. De holistische benadering, afgestemd op individuele behoeften, creëert een veilige ruimte voor groei en transformatie.

Home body stress quickscan

Wat gebeurt er tijdens de online sessie?

De sessie start met een kort gesprek over jouw persoonlijke uitdagingen en welzijnsdoelen. Door de kinesiologie scan worden energieblokkades onthuld, die vaak verband houden met fysieke en emotionele spanningen.

Vervolgens ga ik aan de slag met deze vastgezette stress in je lichaam,  waarbij vastzittende energie wordt vrijgegeven en in balans wordt gebracht.

De sessie is als een zachte bries die door de gebieden van vastgehouden stress en disbalans waait, waardoor ruimte ontstaat voor hernieuwde vitaliteit.

Wat kost dat dan zo’n online energieboost sessie?

Deze sessie kost 79 euro en de sessie duurt 60 minuten.

Dit consult kan mogelijk deels vergoedt worden door jouw zorgverzekeraar, mits je verzekerd bent voor Alternatieve Zorg.

Van begin tot het eind van deze online sessie: mijn manier van werken

Nieuwsgierig hoe ik met jou samenwerk aan weer goed in je vel voelen? Ik neem je mee in mijn werkwijze.

1. WELKOM EN KORTE INTAKE

Via Zoom houden wij een korte bespreking van jouw welzijnsdoelen en eventuele specifieke gebieden van zorg.

2. KINESIOLOGIE SCAN

Terwijl jij zelf comfortabel gaat liggen of zitten zet ik Kinesiologie in om blokkades in het energiesysteem op te sporen. Via spiertesten krijgen we inzicht in de energiestroom in jouw lichaam en sporen we mogelijke blokkades op.

3. ENERGETISCHE THERAPIE

Met de informatie uit de kinesiologiescan passen ik op afstand en samen met jou energetische therapie toe om de vastzittende energie los te maken en in balans te brengen.

4. REFLECTIE EN ADVIES

Na de sessie reflecteren we samen online op de ervaring. Je ontvangt advies over hoe je de verkregen balans kunt behouden en versterken in jouw dagelijks leven.

Francis: natuurgeneeskundige en jouw Sherlock Holmes

Als natuurgeneeskundige therapeut in Groenlo en Nijmegen heb ik veel vrouwen zien worstelen met langdurige lichaamspijn en stress-gerelateerde klachten. Velen van hen blijven doorzetten of leven al een tijdje op de automatische piloot, zich er niet van bewust hoe ze hun hart, brein en lijf opnieuw met elkaar kunnen verbinden. Dit heeft mij geïnspireerd om mijn unieke aanpak te creëren, gebaseerd op mijn expertise, ervaring en hulpmiddelen als natuurgeneeskundige therapeut.

Mijn aanpak is niet alleen een gemakkelijke manier om stress en spanning die in je lichaam vastzit op te sporen en te vrij te maken, maar het is ook zeer effectief!

Ik vind het leuk om alle informatie te doorzoeken om de oorzaak van jouw probleem of klacht naar boven te krijgen en deze met een persoonlijke aanpak te behandelen. Mijn behandeling zorgt ervoor dat jij je beter voelt, en het helpt ook om jouw bewustzijn en lichaamsbewustzijn te vergroten, zodat je kunt leren en jezelf kunt blijven helpen.

200+

VROUWEN BLIJ GEMAAKT

Meer informatie nodig? Hier vindt je veel gestelde vragen