Gratis 1 op 1 keukentafelgesprek

Praten over jouw uitdaging met stress en pijnklachten en hoe jij via je lijf de regie terug kunt pakken

Worstel je al langere tijd met stress en pijnklachten, maar lukt het niet om een langdurige oplossing te vinden? En ben je nieuwsgierig wat holistische therapie voor jou kan doen? Laat mij je helpen.

Mijn naam is Francis Lawa. Ik ben natuurgeneeskundig therapeute en mijn missie is om vrouwen via hun lijf de regie te laten pakken naar hoe zij zich wél willen voelen en leven, in plaats van geleefd te worden. Met een combinatie van massage, holistische therapie en plantremedies leer ik ze de balans hervinden tussen hun hart, hun lijf en dat mentale stukje. Op een natuurlijke en liefdevolle manier.

Schuif eens vrijblijvend aan bij mij aan de keukentafel om te praten over jouw uitdaging en te kijken wat we met jouw lijf kunnen doen.

Hoi lieve vrouw, wil je gewoon weer je energieke en vrolijke zelf kunnen zijn?

En wil je kunnen ontspannen en ‘zakken’ in je lijf. Weer te kunnen connecten met je hart. Om zo goed voor jezelf en je lijf te zorgen. Maar lukt het niet omdat je brein de baas is?

Je begint te merken dat de stress en pijnklachten ten koste gaan van wie jij bent en je gezondheid. Klachten die zowel in het lichaam als psychisch aanwezig en voelbaar zijn. Tot nu toe ben je steeds maar doorgegaan, ben je gaan ‘wennen’ aan de signalen van je lijf en hoopte je dat het wel vanzelf zou overgaan. Je vraagt je af of je ooit nog afkomt van de stress en pijnklachten die je leven beperken.

Je weet dat je keuzes moet maken om goed voor jezelf en je lijf te gaan zorgen, maar je vindt het moeilijk voor jezelf te kiezen en je gaat weer door in het standje ‘overleven’. Stiekem heb je helemaal geen zin om te praten over hoe het écht met je gaat en te gaan voelen wat er is. En je hebt al helemaal geen zin in ellenlange praatsessies en moetjes.

Ben je  al langere tijd op zoek naar een langdurige oplossing voor jouw klachten? En vraag jij je af of holistische geneeskunde een manier is die jou kan helpen?

Laat stress en pijnklachten geen worsteling meer voor je zijn. Schuif eens vrijblijvend aan bij mij aan de keukentafel om te praten over jouw uitdaging en te kijken wat we met jouw lijf kunnen doen.