Minder pijn-klachten maar hoe?

Even kennismaken

Begin je te merken dat pijn-klachten ten koste beginnen te gaan van jou en jouw gezondheid? Je bent al even op zoek zijn naar een andere, niet medische manier, om je klachten te verlichten en te verminderen. Kortom: heb je behoefte om eens 1 op 1 te sparren met een natuurgeneeskundig therapeute?

Laat mij je dan helpen en ontdek wat jij nodig hebt voor een leven met minder pijn-klachten. Elke maand praat ik met een aantal vrouwen over hun uitdaging met pijn-klachten in een sessie van 45 minuten. Ik denk met je mee en geef je tips waar je meteen mee verder kunt.

Wil je deze vrijblijvende kennismaking? Kies dan een datum + tijd en vul de vragenlijst in via onderstaande knop.

Je bent steeds maar sterk gebleven, maar je lichaam is sterker dan jij. En je wilt de vicieuze cirkel van (pijn)klachten doorbreken. Maar hoe?

Deze Health talk is voor jou als:

Je worstelt met (pijn)klachten. Je lichaam blijft maar schreeuwen. Waar begin je en hoe dit op te lossen? Moet je weer in praattherapie gaan of moet je eens voor een lichaamsgerichte manier kiezen?

Je geen idee hebt waarom je steeds (pijn)klachten hebt. Het aantal specialisten- en huisartsenbezoeken zijn niet meer te tellen en zijn weten het eigenlijk ook niet.

Wil weten hoe je natuurgeneeskundige therapie voor jouw lichaam en geest kan laten werken zonder dat je super zweverig moet zijn en een geitenwollensokken leven erop na moet houden.

Je praten over jezelf en je gevoel en al die ‘kwetsbaarheid’ maar iets engs vindt. Dat je vooral doet als je geen andere keuze maar hebt. Maar leuk is anders. En je zoekt een lichaamsgerichte manier om je (pijn)klachten te verminderen.

Je rondjes blijf lopen in je (pijn)klachten en je geen duidelijke richting voor jezelf hebt hoe hier uit te komen en  je wilt ook niet dat het van kwaad tot erger gaat.

Je geen beeld hebt bij holistische en natuurgeneeskundige zorg. Wat jou als controle vrouw huiverig maakt om de stap te zetten. Wat is dat eigenlijk? Wat doe je dan? En wat gebeurt er met mij?

Pak de regie terug naar hoe jij je wél wilt voelen en ontdekt verborgen goud achter jouw (pijn)klachten

Voor wie is deze Health talk

Deze Health talk is voor de sterke en sensitieve vrouwen en vrouwelijke ondernemers die (pijn)klachten ervaren. De doorzetters, alles alleen kunners, overpresteerders, helpers, please, perfectionisten en brave meiden… Ik werk zoals vermeld vooral met vrouwen maar ben je een man of wil je hulp voor jouw kind en wie ik ben en mijn methode spreken jou aan, dan nodig ik jou graag uit voor een gesprek!

Over mij …

Al bijna 19 jaar ben ik in de ban van natuurlijke geneeswijzen met als basis een HBO-opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut. Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik vrouwen (zowel als mannen) op een holistische manier geholpen (pijn)klachten te verlichten met een combinatie van kinesiologie en energetische therapie, natuurlijke gezondheidsproducten en massage. Door mijn levenservaring, weet ik alles van stress-gerelateerde (pijn)klachten en heb ik het talent om al invoelend met mijn handen en afstemmend op jouw energie snel tot de kern van een probleem te komen.

Ik heb sinds 2016 een eigen praktijk. En help ik vrouwen zoals jij de balans te hervinden tussen je hart, brein en lijf. Zodat je weer je vrolijke, ontspannen en krachtige zelf kunt zijn. Het geheim: een combinatie van invoelen en afstemmen samen met methodes uit de lichaamsgerichte therapie en natuurgeneeswijzen zodat je weer dichtbij jezelf kan komen en blijven, relaxter kunt leven, sterker in je schoenen staat en vreugde écht weer van binnen kunt voelen.

Ik hou van mijn vak en heb één missie: op een respectvolle en liefdevolle manier via het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam jouw leven lichter, makkelijker en pijnlozer maken. 

Ga ik jou helpen te laten zien dat natuurgeneeskundige behandeling en begeleiding de weg is naar een duurzame verlichting van jouw (pijn)klachten en de verloren delen van jezelf terug te vinden? Plan je afspraak!

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze Health talk?

Deze Health talk is voor de sterke en sensitieve vrouwen en vrouwelijke ondernemers die al een poos rondlopen met (pijn)klachten. De bezoeken aan de huisarts en specialisten heb je al gehad, maar nu zoek je een niet medische manier om je  (pijn)klachten te verlichten. Je vindt eigenlijk dat je gewoon door moet gaan, het allemaal alleen moet kunnen oplossen en hebt eigenlijk geen zin om het over je gevoelens te hebben, maar je loopt steeds vast met jezelf en in jezelf. Heel vermoeiend, pijnlijk en frustrerend!

Ik voel me bezwaard om de sessie te boeken. Wat heb jij hieraan?

Ik geef deze Health call gemiddeld twee tot vier keer per maand, omdat het mij helpt om goed de problemen en wens van mijn cliënten te kunnen ontcijferen. Als ik jou kan helpen denk ik met jou mee over wat ik voor jou zou kunnen betekenen na het gesprek. Daar hoef je niet bang voor te zijn, want deze Health talk is geen salesgesprek. Dit aanbod komt soms, niet altijd, op het einde als ik denk dat wij een mooie match zijn en ik je goed kan helpen. De sessie zelf gaat 95% van de tijd over jou en jouw vraagstuk en jou op weg te helpen naar verlichting van stress en pijnklachten.

Kan ik zelf vragen voorbereiden voor de sessie?

Ja, natuurlijk! Graag zelfs! Je kunt bij de vragen (na het kiezen van datum en tijd) aangeven waar jij het graag over wilt hebben. Doe dit ook gerust, want 45 minuten lijken lang, maar zijn zo voorbij!

Ben je verhinderd of wil je toch liever niet nadat je je hebt aangemeld?

Geen probleem! Laat me dat dan wel even weten, dan kan ik een andere vrouw blij maken ermee. Even goede vrienden!