Hey daar! Ik ben Francis. Ik kijk er echt naar uit om je te leren kennen en je op weg te helpen naar een gezonder, gelukkiger en vitaler leven met mijn natuurlijke, holistische aanpak

Laten we samen even babbelen, of het nu hier in de praktijk aan mijn keukentafel is of gewoon online.

Stap 1: Plan hieronder je kennismakingsgesprek (het duurt maar 1 minuut!).

We kunnen via Zoom kletsen of je kunt gezellig langskomen in mijn praktijk in Groenlo. Tijdens dit vrijblijvende gesprek duiken we dieper in jouw situatie en kijken we samen hoe we vooruit kunnen komen. Als we beiden enthousiast zijn en denken dat dit traject jou kan helpen, gaan we ervoor!

Dus, waar gaat jouw voorkeur naar uit: koffie of een rustgevend kopje kruidenthee? Ik trakteer! Tot snel.

“Het kennismakingsgesprek met Francis was zo verhelderend. Ik wist meteen dat ik op de juiste plek was.” – Karin

Als je meedoet aan de gratis kennismaking, staan er een paar geweldige voordelen op je te wachten:

Persoonlijke tips en advies

Het kennismakingsgesprek is er helemaal voor jou. Ik zorg ervoor dat je altijd met een persoonlijke tip of advies naar huis gaat, zodat je meteen je eerste stappen kunt zetten naar meer balans in je lijf en  leven.

Dieper inzicht

Tijdens ons gesprek duiken we samen dieper in jouw situatie. Je krijgt een beter begrip van wat er precies aan de hand is en hoe we dat kunnen aanpakken.

Geen verplichtingen

En het beste van alles? Er zijn geen verplichtingen! Dus je kunt rustig ontdekken wat het beste voor jou werkt, zonder dat je ergens aan vastzit. Hoe klinkt dat?

WAAR HELP IK JOU BIJ

Hier is een kort overzicht van de veelvoorkomende klachten waarbij mijn natuurlijke en holistische aanpak kan helpen

Voel je je altijd moe? Of heb je last van hoofdpijn, slaapproblemen, of gespannen spieren? Misschien heb je maag- en darmproblemen, of merk je dat je snel prikkelbaar bent.

Andere klachten kunnen zijn: neerslachtigheid, angstige gevoelens, concentratieproblemen, emotionele uitputting, negatieve gedachten, moeite met grenzen stellen, hormonale disbalans, of gevoeligheid voor prikkels.

Dit is slechts een kleine greep uit de vele klachten waarmee ik je kan helpen. Ontdek meer op deze pagina met een uitgebreider overzicht van klachten waarbij ik ondersteuning bied. En als je klacht hier niet bij staat, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we bespreken hoe ik jouw specifieke situatie het beste kan ondersteunen.