Vergoeding Zorgverzekeraars

Goed nieuws! Veel zorgverzekeraars kunnen een deel van de kosten voor mijn consulten en massagetherapie vergoeden als je een aanvullende verzekering hebt voor 'Alternatieve Geneeswijzen'. Lekker handig, toch?

Om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan, is het slim om je verzekeringspolis en voorwaarden goed door te nemen of gewoon even je zorgverzekeraar te bellen. En weet je wat ook fijn is? Voor mijn consulten hoef je geen eigen risico te betalen, en je hebt geen verwijzing van een huisarts nodig. Ik maak het je graag zo makkelijk mogelijk.

Na ons consult sturen ik jou een factuur per e-mail, die je gemakkelijk kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Oh, en nog even ter info: mijn praktijk is aangesloten bij de BATC (Belangen Associatie voor Therapeut en Consument) en het NGS (Nederlandse branche- en examenorganisatie voor sport- en wellnessmassage). AGB-code zorgverlener: 90112490 | AGB-code praktijk: 90071135 | prestatiecodes 24002 en 24017

Als je nog vragen hebt, sta ik altijd voor je klaar!

WAAR HELP IK JOU BIJ

Hier is een kort overzicht van de veelvoorkomende klachten waarbij mijn natuurlijke en holistische aanpak kan helpen

Voel je je altijd moe? Of heb je last van hoofdpijn, slaapproblemen, of gespannen spieren? Misschien heb je maag- en darmproblemen, of merk je dat je snel prikkelbaar bent.

Andere klachten kunnen zijn: neerslachtigheid, angstige gevoelens, concentratieproblemen, emotionele uitputting, negatieve gedachten, moeite met grenzen stellen, hormonale disbalans, of gevoeligheid voor prikkels.

Dit is slechts een kleine greep uit de vele klachten waarmee ik je kan helpen. Ontdek meer op deze pagina met een uitgebreider overzicht van klachten waarbij ik ondersteuning bied. En als je klacht hier niet bij staat, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we bespreken hoe ik jouw specifieke situatie het beste kan ondersteunen.