SAMEN AAN DE SLAG

Zo ga jij jezelf hervinden én tegelijkertijd stressklachten verminderen. De kracht van mijn holistische behandeling

Als complementair therapeut begrijp ik uit eigen ervaring hoeveel last stress kan veroorzaken. Wat mijn aanpak bijzonder maakt, is dat ik actief naar de signalen van jouw lichaam luister en deze slim gebruik. Met behulp van een testmethode uit de kinesiologie, ontdek ik niet alleen waar energie vastzit (de blokkades), maar ook welke behandelingen écht helpen en effectief zijn voor jou.

WAT KAN JE VERWACHTEN

Op maat gemaakt

Mijn  aanpak is volledig op maat gemaakt om jou te helpen stress te verminderen en een gezondere balans te vinden in je leven. Of je nu worstelt met werkgerelateerde stress, angst, of lichamelijke klachten, ik heb de tools en expertise om jou te begeleiden op jouw weg naar herstel.

Natuurgeneeskundige benadering

Gebaseerd op de 5  principes van de natuurgeneeskunde, bied ik een holistische aanpak die zich richt op het herstellen van balans op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Door gebruik te maken van een combinatie van therapieën, zoals kinesiologie, energetische therapie, en kruidengeneeskunde, help ik jou om stress en stressklachten  te verminderen en meer veerkracht op te bouwen.

Persoonlijke begeleiding

Ik geloof in de kracht van persoonlijke aandacht, en heb ik het Totaal Balans programma ontwikkeld.  Ik luister naar jouw behoeften en werken samen met jou en je lichaam aan het vinden van oplossingen die bij jou passen. Als ervaren therapeut sta ik altijd klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden op jouw weg naar een leven met minder stress, klachten  en meer balans.

WELKE STAPPEN DOORLOPEN WE

Tijdens een uitgebreide intake, zowel online als in persoon, bespreken we jouw klachten, situatie en achtergrond. Door middel van gerichte vragen en online vragenlijsten achterhaal ik de thema’s en onbalansen die aan jouw stressklachten ten grondslag liggen. Dit stelt mij in staat om jouw hulpvraag en behandeldoelen helder te krijgen.

WELKE RESULTATEN KAN JE VERWACHTEN

Vind innerlijke rust

Je wilt innerlijke rust ervaren en emotioneel in balans zijn, vrij van de constante strijd tegen stressklachten en negatieve emoties.

Boost je energie

Je wilt elke dag vol energie en vitaliteit beginnen, klaar om de uitdagingen aan te gaan en volop te genieten van het leven, zonder gehinderd te worden door stress en stressklachten.

Ontdek jezelf

Je wilt jezelf beter leren kennen en groeien op persoonlijk vlak, zodat je kunt leven vanuit wie jij bent en wat jij écht nodig hebt, terwijl je stressklachten effectief aanpakt en overwint.

Leef vol vreugde
Je wilt meer levensvreugde en vervulling ervaren, zodat je kunt genieten van het leven en jouw doelen en dromen kunt nastreven met een gevoel van tevredenheid en geluk.

Ervaringen

COMPLEMENTAIR THERAPEUT & MASSEUR

Zelf heb ik ervaren hoe stress en stressklachten ons leven kunnen beïnvloeden

Mijn passie? Vrouwen en jonge vrouwen zoals jij natuurlijke, holistische zorg bieden die precies aansluit bij jouw behoeften en de kern van jouw stress, pijn of gezondheidsproblemen aanpakt. Als healer en lichaamstolk streef ik ernaar om het leven van anderen lichter te maken en hen te inspireren om liefdevol voor zichzelf te zijn en goed voor zichzelf te zorgen. Dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Samen werken we aan het verlichten en verminderen van jouw stressklachten. Ik geloof sterk in de kracht van een persoonlijke en zachte benadering van heling, waarbij we luisteren naar jouw lichaam en samenwerken om jouw optimale gezondheid en welzijn te bereiken. Ik kijk ernaar uit om jouw weg naar balans zichtbaar te maken!

TARIEVEN & VERGOEDINGEN

Wat kost dat dan, zo’n Totaal Balans programma

Ik kan jou het Totaal Balans programma aanbieden vanaf 749 euro vrijgesteld van Btw. Dit is een basispakket. Aangezien quick fixes bij langdurige stress en stressklachten niet bestaan, heb ik naast een uitgebreide intake, energieboost sessie en follow-up sessie, een minimum van 5 behandelsessies nodig om een langdurige verandering mogelijk te maken. En deze zitten in het pakket.

De precieze investering hangt af van geadviseerde natuurlijke gezondheidsproducten, kosten extra kruidenremedies en vervolg behandelsessies, de complexiteit van jouw hulpvraag en het eigen tempo van jouw route naar balans en herstel. Mocht ik al vooraf zien dat het basispakket qua behandelsessies niet toereikend zal zijn en er meer nodig zullen zijn, dan geef ik jou deze indicatie al bij de gratis stress check-up. Zodat jij weet wat je kunt verwachten!

 

Vergoeding zorgverzekeraar

Mijn consulten (behandelsessies) kunnen mogelijk deels vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars. Mits je aanvullend verzekerd bent voor ‘Alternatieve geneeswijzen’. Je ontvangt per e-mail na iedere behandelsessie van mij een factuur die je zelf in kunt gaan dienen bij de zorgverzekeraar. Check vooraf goed je polis en voorwaarden om financiële verrassingen te voorkomen.

 

Betaling in termijnen

Het Totaal Balans programma basispakket kan in één keer worden betaald voor 749 euro. Of in 3 maandelijkse termijnen van 259 euro. De gehele of eerste maandelijkse betaling kan worden voldaan bij pin in de praktijk na het intakegesprek. De eventuele 2 vervolgtermijnen kunnen worden voldaan per pin na jouw behandelsessie in die maand.

VIND JE INNERLIJKE BALANS

Claim jouw gratis stress check-up

In deze gratis sessie deel ik waardevolle tips om jouw balans te herstellen. Samen bespreken we jouw persoonlijke uitdagingen en onderzoeken we hoe ik je het beste kan begeleiden naar zelfontdekking en vermindering van stressklachten.

Klik hieronder om jouw sessie in mijn online agenda te plannen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een korte vragenlijst, zodat we direct aan de slag kunnen gaan. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten, of het nu in mijn praktijk is of via Zoom!

“Ik begrijp de uitdagingen die je ervaart en ben er om naar je lichaam te luisteren en je te begeleiden op jouw unieke weg naar balans.”