Als natuurgeneeskundig therapeut richt ik mij op het behandelen van pijn en klachten op een holistische manier. Holisme gaat over verbinding met jezelf, anderen, lichaam, geest en de natuur om je heen. Bij een holistische benadering van klachten kijken we naar vijf niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Als één niveau uit balans is, heeft dat direct invloed op de andere niveaus. Door bewustwording en bewustzijn kun je actieve keuzes maken voor een betere balans en gezondheid. In onze natuurgeneeskundige consulten gaan we hier samen mee aan de slag.

Het behandelen van pijn en klachten op een geheel andere manier

Als natuurgeneeskundig therapeut richt ik mij op het behandelen van pijn en klachten op een geheel andere manier. Laatst vroeg iemand mij: “Hé Fran, wat houdt dat holisme nou eigenlijk in? Klinkt beetje geitenwollen sokken-achtig, iets vaags en alternatiefs.” Ik snap dat de term holisme voor sommigen nogal zweverig kan klinken. Complementaire geneeswijzen zijn voor veel mensen nog een beetje spannend en nieuw. Maar, eigenlijk is holisme juist heel erg gegrond.

Als therapeut en mens geloof ik dat de holistische benadering van mensen en hun klachten het meest solide is. Het draait allemaal om verbinding: met jezelf, anderen, lichaam, geest en de natuur om je heen. Alles is met elkaar verbonden, net als in de natuur.

 

Bij een holistische benadering van pijn en klachten kijken we naar vijf niveaus

Bij een holistische benadering van pijn en klachten kijken we naar vijf niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Als één niveau uit balans is, heeft dat direct invloed op een ander niveau. Fysieke klachten hebben invloed op ons emotionele welzijn, een mentale verstoring heeft impact op het energetische niveau en een energetische disbalans heeft invloed op het spirituele niveau.

 

Actieve keuzes maken voor een betere balans en een betere gezondheid

Door bewustwording en bewustzijn kun je actieve keuzes maken voor een betere balans en een betere gezondheid:

  • Waarom heb je pijn of terugkerende klachten?
  • Wat maakt je gelukkig?
  • Wat is goed voor jouw gezondheid?

Holisme gaat over het in contact komen met je lijf en het voelen van binnen naar buiten. Het is een duurzamere aanpak van stress en klachten.

We behandelen dit samen in een natuurgeneeskundige consulten, speciaal voor jou samengesteld.

In een snelle wereld vergeten we vaak stil te staan bij onszelf. Maar gezondheid en gezond voelen is zoveel groter dan alleen het fysieke lichaam.Over auteur

Zelf heb ik ervaren hoe stress en stress-gerelateerde klachten ons leven kunnen beïnvloeden

Mijn passie? Vrouwen en jonge vrouwen zoals jij natuurlijke, holistische zorg bieden die precies aansluit bij jouw behoeften en de kern van jouw stress, pijn of gezondheidsproblemen aanpakt. Als healer en lichaamstolk streef ik ernaar om het leven van anderen lichter te maken en hen te inspireren om liefdevol voor zichzelf te zijn en goed voor zichzelf te zorgen. Dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Samen werken we aan het verlichten en verminderen van jouw stressklachten. Ik geloof sterk in de kracht van een persoonlijke en zachte benadering van heling, waarbij we luisteren naar jouw lichaam en samenwerken om jouw optimale gezondheid en welzijn te bereiken. Ik kijk ernaar uit om jouw weg naar balans zichtbaar te maken!

Liefs!
Francis

Ook interessant voor jou