Uit balans? Loop je vast? Heb je (pijn) klachten?

Laten we kennismaken

Begin je te merken dat het continu ‘aan’ staan, het hebben van stressvolle gedachten en de gezondheidsklachten die je ervaart een negatief effect beginnen te krijgen op je leven en wie jij bent… Heb je het gevoel dat je vastloopt op persoonlijk vlak of ervaar je langdurige pijn dat maar niet minder wordt?

Die onrust, pijn, vermoeidheid, emoties die maar niet te stoppen zijn… het zijn signalen van je lichaam dat er iets om je aandacht vraagt. Maar doordat we vaak én veel in ons hoofd zitten merken we deze stress-signalen van het lichaam vaak niet op of gaan we eraan voorbij.

Als dit vaak en te lang duurt, kom jij je eigen grenzen tegen met lichamelijke, emotionele en mentale klachten tot gevolg. Je kunt ervoor kiezen om aan deze signalen van je lichaam voorbij te gaan, maar laat het niet zover komen.

Laten we samen kijken wat jij nodig hebt voor een gewenste verandering en welke stappen nodig zijn om te komen tot jouw stip aan de horizon tijdens een ontdekgesprek.

Tijdens dit gesprek bespreken we je vraag of probleem, leren we elkaar kennen, is er ruimte om je vragen te stellen en geef ik je direct helderheid en inzicht. Geheel vrijblijvend en is het daarna jouw keuze of een samenwerking met mij een logische vervolgstap is voor jou.

Als natuurgeneeskundig therapeut en mentor begeleid ik jou in het pad naar innerlijke balans en zelfherstel. Door het mentale stukje weer te verbinden met je hart en lijf. Om weer thuis te komen bij jezelf en in je lichaam. Jouw eigen sterke basis. En gaan we een laag dieper dan alleen jouw klacht. Om via je onderbewustzijn blokkades, overtuigingen en stresspatronen te transformeren. Zodat jij weer leert te luisteren naar je lichaam, je eigen behoeften weer kunt voelen en je intuïtie beter kunt horen. Waardoor (pijn) klachten naar de achtergrond gaan of zelfs kunnen verdwijnen. Tijdens de sessies maak ik ruimte voor wat er in jou speelt en wat jij écht nodig hebt.