MASSAGE OP MAAT

Landen in jezelf, ultiem ontspannen en soepele spieren

Ontspanningsmassage laat je weer het verschil ervaren tussen spanning en ontspanning en geeft jezelf de ruimte om te voelen hoe het is om te ontspannen. Want jouw lichaam slaat van nature emoties en gevoelens op. En is in staat deze vast te houden en weer los te laten. Als jij je bewust bent van de spanning in jezelf en in je lijf, kan het los gaan laten. Een massage op maat waarbij ik Oosterse en Westerse ontspannende massagetechnieken combineer.

“Even goed ontspannen, tot rust komen en met een leeg hoofd en soepel lichaam weer naar buiten gaan, super! Het was mijn eerste ontmoeting met Francis maar er gaan er meer volgen. Je bent een heel prettig, fijn persoon waar ik me gelijk bij op mijn gemak voelde. Absoluut een aanrader!” – Louise

Wat doet een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage brengt je even helemaal in het NU en in je lijf. Ik masseer jou rustig en met volle aandacht waarbij ik ook de spierknopen meeneem.

Massage versoepelt de huid, het bindweefsel, de spieren en gewrichten. En stimuleert de ademhaling, de bloed- en lymfestroom en de werking van organen. Het versterkt het immuunsysteem, werkt pijnverminderend en kalmeert het zenuwstelsel.

Je gaat weer het verschil voelen tussen spanning en ontspanning en ervaar hoe het is om te kunnen ontspannen. Want pas als je je bewust bent van spanning kun je het loslaten.

Ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je spanning en stress beter via het lichaam kunt ontladen. Het kan zijn dat je hierdoor na de ontspanningsmassage, naast ontspanning, ook vermoeidheid voelt. Of juist meer energie gaat ervaren.

Calm the mind, heal the body and rest the spirit

“Een massage bij Francis gaat verder dan alleen de spieren. Francis voelt goed aan waar de ongemakken in je lichaam zitten. Zonder dat ik alles moet uitleggen of aanwijzen. Ook weet zij goed onder woorden te brengen wat er speelt. Een goede manier om de balans in je lichaam en geest te vinden.” – Mariska

Werkwijze

De ontspannigsmassage zorgt voor de bevordering van rust en ontspanning in jezelf en je lichaam. Deze behandeling vindt plaats op mijn comfortabele en verwarmde massagetafel. Waarbij ik masseer met verwarmde 100% natuurlijke aromatherapeutische massage-oliën.

Wanneer je de eerste keer in mijn praktijk komt. Krijg je voorafgaand een korte digitale vragenlijst om in te vullen. Dit om alvast wat achtergrondinformatie van jou te krijge, dat belangrijk kan zijn voor de behandeling.

Op de dag dat jij komt voor de massage  heb ik 15 minuten extra ingepland voor het vervolg van de gratis intake. Als eerste wil ik meer over jou weten en bespreken we het formulier.

Als we kennisgemaakt hebben en je inmiddels met een kopje thee of glas water geland bent in mijn praktijk en de ruimte, gaan we over naar de behandeling zelf.

Tijdens de behandeling heb ik vaak ontspannende en rustgevende muziek op, maar het mag ook in stilte plaatsvinden. Dit bepaal jij.

Na de behandeling krijg je van mij altijd rustig de gelegenheid om even weer bij te komen in het hier en nu. En mag jij met mij jouw ervaringen delen over de behandeling. Daarna bespreek ik met jou mijn bevindingen en geef ik je eventuele praktische tips mee. Zodat je op een fijne manier weer naar huis kunt gaan.

INVESTERING

60,- | intake gratis

Duur: 60 minuten

“Een warm bad waar je in terecht kom, heerlijk! En je krijgt ook nog tips waar je écht iets mee kan.”

Veelgestelde vragen

Andere natuurgeneeskundige behandelingen

Vitaliteitsscan

Is jouw energie in balans? In één spiertestsessie krijg jij inzicht in jouw vitaliteit, mogelijke tekorten, welke voeding belastend is en of er emoties actief zijn die jouw energiebalans verstoren. Je krijgt een persoonlijk advies,

WAT GAAN WE TESTEN
Vitaliteitsscan

1:1 Spiertest sessies

n 3-6 maanden een blijvende vermindering van (pijn) klachten. Met de spiertest krijg jij de tool in handen om stressblokkades in je lichaam op te sporen en met natuurgeneeskundige behandeling gelijk op te lossen.

WAT GAAN WE DOEN
1:1 Spiertest sessies

Massage en healing

Massage in combinatie met healing. Weldadige verlichting van (pijn) klachten die voortkomen uit overbelasting, onbalans, vermoeidheid of stress. Ondertussen ontspan je en kom je helemaal tot jezelf.

NAAR DE MASSAGE
Massage en healing