Ik ben als een Sherlock Holmes die het mysterie achter jouw klacht wil ontrafelen – en jouw lichaam heeft dat unieke verhaal

Jij en jouw lichaam zijn de basis van waaruit jij kan gaan ontdekken, helen, groeien en bij jezelf thuis gaat komen. Balans en zelfherstel van binnen naar buiten. Het is belangrijk om de verbinding met je hart, brein en lijf te herstellen. Zodat jij stevig in jouw eigen basis kan komen staan, zodat je rust in je lijf, balans in je leven en (pijn)klachten kan laten varen.

Opgeslagen spanning in het lichaam, verborgen blokkades, stresspatronen en ervaringen uit het verleden hebben effect op jou en je lichaam, jouw basis. Maar ook op hoe jij je voelt, handelt en welke keuzes je maakt. Pijn, onrust, sterke emoties, vermoeidheid… het zijn signalen van je lichaam dat er iets om je aandacht vraagt.

Je lichaam onthoudt alles wat jij vergeten bent. Daarom ga ik in gesprek met je lichaam en onderbewustzijn, zodat je hoofd niet in de weg zit.

Mijn visie

Als therapeut en mentor begeleid ik jou in het pad naar balans en zelfherstel. Door het mentale stukje weer te verbinden met je hart en lijf. Om weer thuis in jouw eigen sterke basis. En gaan we een laag dieper dan alleen jouw klacht, namelijk naar de oorsprong. Om via je onderbewustzijn blokkades en stresspatronen te transformeren. Zodat jij kan gaan luisteren naar je lichaam, je eigen behoeften weer kunt voelen en je intuïtie beter kunt horen. Waardoor (pijn) klachten naar de achtergrond gaan of zelfs kunnen verdwijnen. In mijn sessies maak ik ruimte voor wat er in jou speelt en wat jij écht nodig hebt.

Hoi! Francis hier…

PARTNER, STIEFMOEDER,VRIENDIN, ONDERNEMER, EMPAAT, PROJECTOR 6/2, NIJMEEGSE, HALF INDISCH, LEVENSGENIETSTER, GEBOREN IN 1974… MAAR VOORAL MEZELF

Tot 2019 leidde ik een leven dat je als geslaagd zou kunnen  beschouwen: een bloeiende carrière als Agile coach in het bedrijfsleven, daarnaast ondernemer met een natuurgeneeskundige massagepraktijk, een fijne relatie en een druk sociaal leven vol inspirerende opleidingen en activiteiten. Het leek alsof mijn geluk niet op kon, maar achter de schermen begon ik fysiek en mentaal af te brokkelen.

Ik vocht tegen somberheid, vermoeidheid, een traumatisch verleden en lichamelijke signalen die me angstig en bang maakten. Om hiermee om te gaan, gebruikte ik verschillende overlevingstactieken, zelfs ten koste van de goede dingen in mijn leven.

Dit leidde uiteindelijk tot een volledige ineenstorting van mijn lichaam als gevolg van chronische stress, oververmoeidheid en overbelasting.

Het was tijd voor verandering. En het duurde even voordat het kwam. Ik begon aan een langdurig herstelproces om te kunnen reconnecten met mijn lichaam, weer te leren voelen en mijn manier van denken te veranderen. Ik zocht hulp om blokkades op te ruimen en patronen te kunnen veranderen bij lichaamsgerichte en natuurgeneeskundige therapieën voor mijn fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Mijn leven nam een ​​totaal andere wending en ik kon mezelf herontdekken en een richting inslaan die weer aansluit bij wie ik ben als mens. Deze veranderingen gaven me meer vrijheid, geluk en innerlijke rust en hielpen langdurige fysieke en mentale klachten op te lossen.

In 2022 heropende ik mijn praktijk in mijn nieuwe woonplaats Groenlo. Ben ik fulltime ondernemer en nog meer gepassioneerd dan ooit om natuurlijke en holistische geneeswijzen te delen met anderen voor zelfherstel en groei.

Een paar losse feitjes

Expert in het ‘lezen’ van energie

Van jongs af aan was ik al heel sensitief en kon makkelijk mensen ‘lezen’ en aanvoelen wat niet gezegd werd en hoe de sfeer in een ruimte was. En ontdekte ik al gauw magnetiseren met mijn handen.Afgelopen jaren heb ik mogen leren hoe ik mijn heldervoelend zijn om kon zetten naar mijn superpower.

Intuitief én pragmatisch

Ik ben heldervoelend en voel veel energie en dingen aan en tegelijkertijd ben ik heel pragmatisch, analyserend en denk ik graag voor jou mee in praktische oplossingen. Duidelijkheid, daar hou ik van.

Spaceholder

Als geen ander weet ik een veilige setting te creëren waarbinnen de ander zich gezien, gehoord en begrepen voelt. Van jongs af aan vond iedereen het al fijn zijn/haar verhaal bij mij kwijt te kunnen. Ik schrik niet gauw ergens van en luister altijd zonder oordeel.

Geen koetjes en kalfjes

Doe mij een goed restaurant, heerlijk eten en diepgaande gesprekken. Dan ben ik helemaal in mijn nopjes. Verjaardagen gezellig met z’n allen in een kringetje beetje over koetjes en kalfjes praten doe je mij dan ook geen plezier mee. Ben meer een 1:1 vrouw. Sorry just not me!

‘Spiriwiri’

Ik ben dol op kaartjes trekken, snuffelen aan essentiële oliën, intuïtief schrijven en tekenen, het lezen van ‘spirituele’ boeken en het werken met edelstenen.

Ik ben geen one-size-fits-all therapeut, maar een generalist die werkt met meerdere werkvormen en specialist in stress-gerelateerde (pijn) klachten

PLANTGENEESKUNDIGE | ENERGETISCH COACH | KINESIOLOOG | MASSEUR | REIKI MASTER | HEALER

In 19 jaar opgebouwde kennis en ervaring

Natuur- en kruidengeneeskunde

natuurgeneeskundig therapeut, Sagyiek Plantgeneeskunde therapeut TM,  fytotherapie, (Bach) bloesemtherapie, Dr. Schussler celzoutentherapeut

Energetische therapie

malva therapeut/energetisch therapeut, Reiki master, magnetiseren, Quantum Touch, werken met Biotensor

Stress- en emotiemanagement

emotiemangement (EFT), innerlijk kind therapie, burn-out coaching, stress-counseling

Toegepaste kinesiologie

Touch for Health, Stress Release, Zicht op Woordblind, Zicht op Leefblind

Massage(therapie)

NGS Wellness masseur, Pitjit massage, Chinese voetreflexmassage, metamorfose massage, massage bij ADHD, massage bij fibromyalgie, massage bij burn-out

Klaar voor balans, zelfherstel en groei?

Ben jij bereid om te gaan luisteren naar de boodschap van je lichaam om blokkades en stresspatronen te transformeren? Door te gaan naar de oorsprong van jouw klacht, zodat ballast opgeruimd kan worden waardoor er ruimte komt voor balans en zelfherstel. Ik kijk graag samen met jou wat jij nodig hebt en welke stappen je kan zetten.