COMPLEMENTAIR THERAPEUT, SPAGYRIEK THERAPEUT & NGS MASSEUR

Ik geloof dat wanneer jij de regie neemt over hoe je je wilt voelen en hoe je je leven vormgeeft, je wereld er veel mooier uitziet

Mijn doel is om je te helpen je natuurlijke kracht te versterken, zodat je lichaam zichzelf optimaal kan herstellen en je je gezonder en gelukkiger voelt. Samen gaan we terug naar de basis – jouw lichaam en innerlijke wijsheid – om de verbinding tussen hart, brein en lichaam te herstellen. Zo kunnen we werken aan een leven dat meer ontspannen is en vrij van klachten.

PERSOONLIJK, NATUURLIJK EN HOLISTISCH

Bij mijn praktijk draait alles om het herstellen van balans tussen je hart, je hoofd en je lichaam

Toen ik in 2019 verhuisde naar de Achterhoek, viel het me op dat veel van mijn nieuwe cliënten dezelfde uitdagingen hadden als mijn vorige cliënten in Nijmegen. Het zijn vooral vrouwen die worstelen met pijn in hun lichaam en stress-gerelateerde klachten, zowel fysiek als mentaal voelbaar.

Dat is niet zo gek, want ikzelf heb ook jarenlang gezocht naar oplossingen voor mijn eigen vage en stress-gerelateerde klachten. Ik begrijp dus heel goed wat deze vrouwen doormaken. Ze weten niet meer hoe ze zichzelf kunnen helpen om zich beter te voelen, zowel lichamelijk als mentaal. Het is mijn passie geworden om vrouwen zoals jij te helpen die niet meer weten hoe ze hun lichaam, geest en emoties met elkaar in evenwicht kunnen brengen.

Mijn unieke aanpak combineert kinesiologie, energetische therapieën en massagetherapie, ondersteund door op maat gemaakte natuurgeneeskundige producten. Samen gaan we op een holistische reis naar balans en zelfherstel en versterken we de verbinding met jezelf. Om weer innerlijke rust, vitaliteit en zelfliefde te vinden in je leven.

Ik geloof dat elke vrouw het verdient om zich weer lekker in haar vel te voelen, om van zichzelf te houden en om vol vertrouwen in het leven te staan. Ben je er klaar voor om de eerste stap te zetten naar een leven in balans? Laten we samen aan de slag gaan en de balans herstellen tussen hart, brein en lichaam.

Afstemmen op je energie, lichaam en emoties: mijn superkracht

Met een unieke combinatie van luisteren, voelen en een scherpe intuïtie, bereik ik snel de kern van jouw uitdagingen. Mijn holistische behandelingen en natuurgeneeskundige producten zijn nauw afgestemd op jouw behoeften, dankzij mijn diepgewortelde empathie en intuïtie.

Home body stress quickscan

Mijn handen: zijn de sleutel tot herstel

Mijn handen zijn mijn gereedschap om jou te helpen herstellen. Ik voel waar je lichaam extra aandacht nodig heeft en geef ondersteuning voor zelfherstel. Met mijn solide achtergrond en kennis van natuurlijke geneeskunde maak ik behandelsessies die precies bij jou passen.

stress release sessie

Balans herstellen in een ontspannen setting

Bij mij gaat het niet alleen om behandelingen, maar ook om een ontspannen en vertrouwde sfeer. Hier werken we naar balans; met een vleugje humor, nuchterheid en eerlijkheid. Mijn cliënten voelen zich snel op hun gemak en veilig bij mij. Zoals een cliënte zei: “Het is net als een fijn gesprek aan de keukentafel.”

Reviews

Wil jij de regie over je gezondheid terug? Ontdek mijn holistische benadering!

Ben jij er klaar voor om zelf de controle te nemen over hoe je je voelt en hoe je jouw leven leidt? Bij mij krijg je niet alleen een behandeling op maat, maar ook de tools om pijn in het lichaam, stress en stress-gerelateerde klachten achter je te laten. Ik focus me op het herstellen van de verbinding tussen jouw lichaam, geest en emoties. Mijn aanpak combineert kinesiologie, energetische therapieën en massagetherapie met op maat gemaakte natuurgeneeskundige producten.

ECHT FRANCIS

Van het corporate bedrijfsleven naar complementair therapeut

Ik ben Francis (50 jaar)  die vanuit een wereld van zakelijke drukte en prestatiegerichte doelen koos voor een pad van heling en empowerment.

Als dochter van een Indische vader ben ik opgegroeid met de oude wijsheid van massage, kruiden en etherische oliën. Mijn handen waren sinds jong meisje altijd al mijn belangrijkste instrumenten, en ik was altijd gefascineerd door de genezende kracht van de natuur en de energie van ons universum. Dit is wie ik echt ben.

Ondanks dat koos ik ervoor om een weg te bewandelen die me ver van mezelf bracht: het bedrijfsleven. Maar zoals velen van ons, belandde ik in een strijd met stress, die zijn tol eiste in de vorm van burn-outs, chronische vermoeidheid en eindeloze hoofdpijn. Toch was daar op mijn dertigste een keerpunt. Ik herontdekte de oude kracht van mijn handen door Reiki en begon een studie in natuurgeneeskunde. Het was een periode dat mijn leven voorgoed veranderde.

Na 22 jaar te hebben gewerkt in de corporate wereld, besloot ik in 2016 mijn eigen praktijk te openen en mijn passie te volgen als fulltime complementair therapeut. Hier sta ik naast vrouwen (en mannen en kinderen) om hen te begeleiden naar hun innerlijke kracht en het vermogen van hun lichaam om zichzelf te helen. Ik geloof in een holistische benadering die precies bij jou past, om zo samen een echt verschil te maken.

Kom, laten we samen op jouw eigen route naar balans en zelfherstel gaan door te luisteren naar je lichaam.

Met liefde en licht, Francis

Ik kom oorspronkelijk uit Nijmegen, maar Groenlo in de Achterhoek voelt echt als mijn tweede thuis, waar ik woon met mijn verloofde, mijn bonusdochter (11) en onze huisdieren. Sinds 2020 heb ik hier ook mijn praktijk.

“In onze snelle wereld van vandaag is zelfzorg geen luxe meer, maar een noodzaak. Het helpt je om goed te functioneren en volop te genieten van het leven. Laten we samen gaan luisteren naar je lichaam, zodat jij jouw beste zelf kunt zijn.” ~ Francis

Holistisch luisteren naar je lichaam: jouw unieke weg naar energie, kracht en balans

IK GELOOF DAT ÉCHTE VERANDERING BEGINT MET HET VERANDEREN VAN JOUW ENERGIE

Holistische balans gezondheidscheck

Ben jij uit balans? Ontdek het in 5 minuten met de gratis Holistische Gezondheidscheck. Deze checklist onthult op welke gebieden jouw lichaam uit evenwicht is en biedt inzicht in waar verbetering mogelijk is.

Holistische balans gesprek

Interesse in samenwerken? Plan je gratis kennismakingsgesprek om te zien of er een klik is. Ik luister naar je verhaal, beantwoord al je vragen en zorg ervoor dat mijn aanpak perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen.

Holistische balans sessies

Speciaal ontworpen voor (jonge) vrouwen die streven naar innerlijke rust, energie, zelfvertrouwen en stressvermindering. Mijn sessies zijn gericht op het herstellen van jouw natuurlijke balans, zodat je volop kunt genieten van het leven.