Maak gebruik van mijn gratis aanbod

Om elke dag meer energieker en vrolijker te voelen. Voel je goed in je lijf en leven!

Voorpagina download ebook Hooikoorts en nu
ebook

Hooikoorts en nu? Met 4 acupressuur het zelf tips voor minder klachten.

๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—ป, ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—ป, ๐˜€๐—ป๐—ผ๐˜: ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐˜€, ๐˜๐˜†๐—ฝ๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐˜€๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ.ย Het is prachtig weer en de lente lijkt begonnen. Maar voor hooikoortspatiรซnten is dat minder fijn. Er hangen namelijk flink wat pollen in de lucht. Daar hebben een hoop mensen last van.

adviesgesprek

Inzicht in jouw stappen naar elke dag meer energieker en vrolijker voelen

Tijdens ons 30 minuten (online) gesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en welke stappen nodig zijn om je weer beter in je eigen lijf en leven te voelen en of we een match zijn. Geheel vrijblijvend.

homepage
caret-down caret-up caret-left caret-right

Dat er wat dingetjes niet goed zaten wist ik wel! Maar Francis spoort alle blokkades doelgericht op en pakt ze aan! Wist niet dat er zo veel dingetjes waren. Opruimen is niet echt fijn, ff doorbijten. Nu een dag later voel ik de ruimte in mijn lijf. Kom na de vakantie weer ‘opruimen’!

Dolly

Het lukt Francis om volledig in te tunen op wat je nodig hebt. Ze kan je bewust maken van zaken die (misschien nog onbewust) op dat moment in je leven een belangrijke rol spelen en aandacht nodig hebben. In een ontspannen setting voel je je weer helemaal op en top!ย 

Ellen