Een stress- en klachtenvrijer leven met een natuurgeneeskundig consult op maat, afgestemd op de unieke vrouw die jij bent

Begin je te merken dat de stress en klachten die je ervaart ten koste gaat van wie jij bent en jouw gezondheid? Is het niet meer weg te krijgen met een pijnstiller of een lange vakantie? Wanneer vrouwen bij mij terecht komen hebben zij al vaak van alles geprobeerd om zichzelf te helpen, veelal vanuit hun brein om erover te praten of  gericht op al dan niet fysieke symptomen.

Ik ben er van overtuigd dat verandering en verlichting alleen maar kan komen als jijzelf en je lichaam het ook kunnen voelen. Als de inzichten, antwoorden en mogelijke oplossingen ook echt vanuit jou komen. In al mijn behandelingen werken we dan ook samen met jouw lichaam als informatiebron, richtingaanwijzer, raadgever en middel om tot beter voelen te komen.

Na 3 - 4 sessies natuurgeneeskundige hulp:
- Voel jij je weer lekkerder in je vel.
- Weet jij precies wat het hart van jouw probleem is en hoe je kan gaan werken aan een oplossing

  • Heb jij alle tools in handen om na het traject thuis verder te gaan.

Herontdek hoe het is om je weer goed in je vel te voelen. Ik maak voor jou een persoonlijk behandelplan,  je krijgt van mij inzicht in je eigen voortgang, ondersteunende bloesemremedies voor mee naar huis en oefeningen en opdrachten zodat je de regie terug kunt pakken over hoe jij je wél wilt voelen.

Onbewuste

Wat maakt dat jij je zo voelt? Wat maakt jouw probleem, nu jouw probleem? Daar gaan we mee aan de slag. Jouw probleem is vaak geen keuze. Je wil niet verdrietig, boos, moe, gestresst of wat dan je probleem of klacht is zijn. Daarom werk ik vooral op onbewust niveau. Aangezien 95 % van ons gedrag onbewust is, heeft het ook het grootste effect als veranderingen en in inzichten op onbewust niveau plaatsvinden.

Aan de slag met de kern

In een sessie kijken en werken we dieper, we duiken jouw energetische systeem in. In dat systeem ligt alles opgeslagen dat jij door je leven heen hebt opgedaan aan ervaring en emoties. Echter, kan je met je brein bij lange na niet alles meer vangen of aanraken, terwijl de wortels van een klacht toch vaak liggen in het onbewuste. Des te mooier is het dus dat we ook onder de oppervlakte kunnen komen en zo de wortels van een probleem kunnen aanraken en helen. Vanuit daar zal de ruimte ontstaan om balans te hervinden tussen je hart, brein en lijf.  Jij gaat een weg van persoonlijke groei belopen en ik loop naast je. Je hoeft het niet alleen te doen. Na een sessie kun je meteen effect ervaren, het kan ook even duren. Het kan ook zijn dat er meerdere sessies nodig zijn om zo laag voor laag los te komen van dat wat je hindert.

Wat is natuurgeneeskunde?

We zetten op een natuurlijke manier jouw lijf en onbewuste in beweging. Dit betekent dat we op een lichaamsgerichte, effectieve manier aan de gang gaan met de kern achter jouw probleem. En hiermee stimuleren en ondersteunen wij jouw eigen zelfhelend vermogen. Ik zet daarbij verschillende therapeutische en coachende technieken en werkvormen in. Elk consult is maatwerk. In onze verbinding sluit ik aan bij dat wat op dat moment nodig is. Verschillende tools als  kinesiologie, energetische therapie, plantgeneeskunde, acupressuur, massagetherapie en bloesemremedietherapie kunnen onderdeel van het aanbod zijn.

Online consulten mogelijk

De meeste mensen vinden het het prettigst om fysiek in de praktijk te komen en zo samen te werken. Alleen voor sommige mensen die uit andere delen van het land komen kan een traject  best veel zijn qua afstand. Dan kan je kiezen voor online consulten na onze eerste sessie samen.

Practice Based Evidence werken

Als Practice Based Evidence praktijk geef ik jou inzicht in je eigen voortgang van de behandeling. Zo kan elke sessie bekeken worden wat de beste vervolgstap is en wordt je zelf ook betrokken bij je eigen behandeling wat de effectiviteit ten goede komt. Voorafgaand aan onze eerste sessie en daaropvolgende ontvang je al een lijst om in te vullen. Met deze lijst kan de effectiviteit van de klachten gemeten worden. Hierdoor kan ik als zorgverlener jou nog beter helpen, het gaat tenslotte om jouw gezondheid!