HERSTEL DE BALANS TUSSEN JOUW HART, BREIN EN LICHAAM

Herontdek jezelf op jouw eigen route naar fysieke, mentale en emotionele balans: verlicht stress, verminder klachten en voel je weer goed

Gratis stress check-up

Krijg snel en gemakkelijk inzicht in je stressniveau en innerlijke balans met mijn gratis eenvoudig in te vullen check-up. Ontvang persoonlijke feedback om je te helpen bij de eerste stappen op weg naar je goed voelen.

online formulier

5 minuten

Holistische consulten op maat

Bij Praktijk Francis draait het allemaal om jou! Hier krijg je persoonlijke holistische consulten op maat, helemaal aangepast aan wat jij nodig hebt. Ik mix spiertesten met een heleboel natuurlijke, holistische therapieën en producten om je volledig te ondersteunen. Of je nu op zoek bent naar een diepere connectie met jezelf, specifieke gezondheidsproblemen wilt aanpakken, die stress wilt loslaten, of gewoon een energiekere en meer gebalanceerde levensstijl wilt, ik ben er voor je. Laten we samen aan de slag gaan en werken aan jouw unieke behoeften en doelen, zodat jij je weer optimaal voelt!

online en live, nu geen wachtlijst

maatwerk (indicatie gratis  kennismaken)

Holistische massages op maat

Bij Praktijk Francis bied ik holistische massages aan, helemaal op maat. Of je nu nieuw bent in de massage-wereld of al wat ervaring hebt, ik heb voor elk wat wils. Van klassieke tot oosterse en energetische technieken, mijn massages zijn een mix van alles wat goed voelt. En om het allemaal nog beter te maken, voeg ik altijd een vleugje aromatherapie en mijn helende handen toe voor die extra ontspanning.

Of je nu last hebt van een pijnlijke rug, overbelaste hoofd, of vermoeide voeten, ik focus me op specifieke gebieden die jouw aandacht verdienen. En als je te maken hebt met specifieke uitdagingen zoals fibromyalgie, ADHD of een burn-out, ben ik er om je de behandeling te geven die je nodig hebt.

dagelijks te boeken ma t/m vr

losse sessies

Ontdek wat anderen zeggen…

Lees inspirerende verhalen van anderen die mijn natuurlijke en holistische aanpak hebben ervaren en ontdek hoe zij hun welzijn hebben verbeterd.

ONTDEK DE KRACHT VAN SPIERTESTEN!

Introductiesessie: Probeer jouw eerste holistische consult op maat voor slechts 59,-

Tijdens deze introductiesessie ontvang je een korte basisbalans voor je lichaam, waarbij we direct spanning verminderen en je energieniveau evalueren. We beginnen met de eerste stap om jouw lichaam te ont-stressen en je energie te optimaliseren, zodat je je na de sessie al beter kunt voelen. Bovendien ontvangen we op basis van deze balans al de eerste input voor een behandelplan dat perfect op jou kan worden afgestemd. Reserveer nu je plek voor de introductiesessie en ontdek zelf de voordelen van mijn unieke aanpak!

live & online

eenmalige losse sessie

WAAR HELP IK JOU BIJ

Hier is een kort overzicht van de veelvoorkomende klachten waarbij mijn natuurlijke en holistische aanpak kan helpen

Voel je je altijd moe? Of heb je last van hoofdpijn, slaapproblemen, of gespannen spieren? Misschien heb je maag- en darmproblemen, of merk je dat je snel prikkelbaar bent.

Andere klachten kunnen zijn: neerslachtigheid, angstige gevoelens, concentratieproblemen, emotionele uitputting, negatieve gedachten, moeite met grenzen stellen, hormonale disbalans, of gevoeligheid voor prikkels.

Dit is slechts een kleine greep uit de vele klachten waarmee ik je kan helpen. Ontdek meer op deze pagina met een uitgebreider overzicht van klachten waarbij ik ondersteuning bied. En als je klacht hier niet bij staat, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we bespreken hoe ik jouw specifieke situatie het beste kan ondersteunen.

“Het kennismakingsgesprek met Francis was zo verhelderend. Ik wist meteen dat ik op de juiste plek was.” – Karin