In één sessie krijg jij inzicht in jouw vitaliteit, mogelijke vitamine en mineralen tekorten, welke voeding belastend voor je is en of er emoties actief zijn die jouw energiebalans verstoren

Jouw energielevel kan eenvoudig en pijnloos in kaart worden gebracht met de spiertest in een unieke op jou afgestemde energiebalans-scan. Je komt te weten wat jij écht nodig hebt om je energieker te voelen. Ook is het mogelijk dit preventief in te zetten of hiermee al stress- en pijnklachten te verminderen.

Meten is weten met de spiertest

Met de spiertest zetten wij jouw lichaam in de lead, voor het geven van antwoorden én oplossingen voor een goede energiebalans.

Orthomoleculair advies

Supplementen en voedingsstoffen worden uitgetest om tekorten of factoren die jouw energiebalans beïnvloeden op te kunnen heffen. Je krijgt een persoonlijk advies.

Energie en emoties

Via de spiertest i.c.m. de biotensor testen  we ook uit of er op energetisch of emotioneel vlak zaken spelen die invloed hebben op jouw energiebalans.

Lyanne

“Ik kan iedereen die graag weer in balans wil zijn jou en je werkwijze van harte aanbevelen! En dat meen ik uit de grond van mijn hart!”

Zie de spiertest als de zaklamp in het donker om tekorten en verstoringen te ontdekken, zodat jij zelf de tools krijgt om jouw energiebalans te verbeteren

De Energiebalans-scan is als jouw zaklamp in het donker, zodat tekorten en storende factoren die jouw energie beïnvloeden gevonden worden. Je krijgt een persoonlijk advies hoe tekorten aan te vullen en storende factoren te verminderen, waarna jij zélf aan de slag kunt gaan met energieker voelen.

Vaak wordt gedacht dat alleen sporten of voeding voldoende is om tot een verbetering van het energieniveau te komen. In werkelijkheid maakt juist het verliezen van energie door blokkades in het lichaam dat de energiebalans verstoord kan raken.

In deze Energiebalans-scan pakken we de balans van jouw energiekanalen (meridianen)  plus natuurlijke ondersteuning van jouw lichaam door voedingssupplementen meteen vast.

Wat testen we in de energiebalans-scan?

Naast dat we jouw energielevel, vitaliteit,  op dit moment testen. Testen we ook met de spiertest:

Vitaminen- en mineralen

Chronische stress of een langdurig gebrek aan voldoende vitaminen en mineralen kan allerlei belangrijke processen in jouw lichaam verstoren. Hierdoor raakt je energiebalans verstoord en kunnen er klachten ontstaan. De test laat zien of er een disbalans is in de aanwezige vitaminen en mineralen in je lichaam. Ik vertel je welke supplementen jou kunnen ondersteunen om deze disbalans op te heffen.

Voedselallergieën en intoleranties

Veel gezondheidsklachten ontstaan door overgevoeligheid voor bepaalde voeding. Wanneer je een voedselintolerantie of  -allergie hebt, reageert je immuunsysteem overactief op dat wat je eet of drinkt. Vaak weet je niet eens om welke voeding het gaat. Tijdens deze test worden de belangrijkste voedselgroepen getest. Je krijgt hierdoor een duidelijk overzicht in de overgevoeligheden die je hebt.

Energetische of emotionele stoorfactoren

Soms zijn er fysiek geen tekorten of geen stoorfactoren in voeding, maar kunnen stressblokkades in de energiekanalen van je lichaam of onverwerkte emoties jouw energiebalans beïnvloeden. Je krijgt inzicht in de thema’s die op dit moment een rol kunnen spelen.

 

Vanzelfsprekend is de vitaliteitsscan niet bedoeld als middel om een diagnose te stellen, daarvoor verwijs ik je naar je huisarts. 

“Wat goed is voor jou hoeft niet hetzelfde te zijn als voor je buurvrouw. En dat geldt ook voor de vitamines die je in je mond stopt.”

Nora

“Samen met jou en jouw onderbewuste gaat ze zoeken naar het grondige probleem en voelen hoe ze het kan verminderen. Mijn ervaring is positief.”

97,-

Persoonlijke energiebalans-scan plus advies

Vindt je energie terug door het verbeteren van je energiebalans door tekorten aan te vullen en belastende voedingsstoffen te minderen.

Natuurlijk verbeteren van jouw fysieke en mentale gezondheid.

Duidelijk overzicht in de overgevoeligheden op voedingsstoffen die je hebt.

Advies welke supplementen jou kunnen ondersteunen om tekorten aan te vullen.

Je krijgt inzicht in de energieblokkades en emoties die op dit moment een rol kunnen spelen bij jouw energiebalans.

Holistische scan methode gebaseerde op kinesiologische spiertesten en de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Een sessie van 1 uur met uitleg en een persoonlijk advies per e-mail op 1A4.

Deze sessie kan zowel online als live in mijn praktijk in Groenlo plaatsvinden.

Geadviseerde supplementen zijn via mijn praktijk verkrijgbaar en kunnen per post naar jou worden verzonden. Maar je kan er ook voor kiezen deze zelf aan te gaan schaffen. Daarin ben jij helemaal vrij.

Consult wordt mogelijk deels vergoedt door de zorgverzekeraar, mits aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeskunde. Lees vooraf goed je polis en voorwaarden.

Kim

“Ik vond het een erg prettige sessie! Vooral omdat je voor alles je tijd neemt!”

Veelgestelde vragen

Andere natuurgeneeskundige behandelingen

1:1 Spiertest sessies

n 3-6 maanden een blijvende vermindering van (pijn) klachten. Met de spiertest krijg jij de tool in handen om stressblokkades in je lichaam op te sporen en met natuurgeneeskundige behandeling gelijk op te lossen.

WAT GAAN WE DOEN
1:1 Spiertest sessies

Massage en healing

Massage in combinatie met healing. Weldadige verlichting van (pijn) klachten die voortkomen uit overbelasting, onbalans, vermoeidheid of stress. Ondertussen ontspan je en kom je helemaal tot jezelf.

NAAR DE MASSAGE
Massage en healing

Inzichtsessie

In deze (online) sessie huur je mijn heldervoelendheid en mijn orakelkaarten. Een stukje persoonlijke coaching.We gaan in gesprek en doen een korte kaartlegging en laten ons leiden door de inzichten die hieruit komen.

WAT GAAN WE DOEN
Inzichtsessie

Praktijk Francis

Mijn praktijk Francis is een warme en veilige plek voor mensen die op een natuurlijke manier willen helen, ontspannen en groeien.

Energie in balans brengen is de essentie van lichaamsgerichte natuurgeneeskunde: ondersteunende handen en kruidenremedies in tijden van stress of pijn helpt bij herstel. Met oprechte interesse in de ander, breng ik op een liefdevolle wijze belemmeringen en patronen aan het licht. Dit doe ik op een duidelijke nuchtere en heldervoelende wijze.

Elk mens is uniek met haar of zijn verhaal en mag zichzelf zijn. En zo heeft elk lichaam ook iets anders nodig om in balans te komen. Zodat wij ons goed in ons vel voelen.Een gratis checklist voor jou

Hoe voelt een lichaam uit balans? Ontvang een gratis checklist met 36 signalen om te ontdekken of jouw lichaam uit balans is. Binnen slechts drie minuten kun je zien of er iets aan de hand is. Wacht niet langer en kom er nu achter!

DOWNLOAD