Kies voor jou, begin met stralen van binnenuit

Jezelf in balans brengen met je hart, brein en lijf betekent dat je met meer compassie hebt naar  jezelf toe en bewuster voor jezelf zorgt. Dat je weet waar je energie van krijgt en weet waar je grenzen liggen. Dat jij jezelf accepteert zoals je bent en goed luistert naar je hart en lijf. Om zo de basis te leggen om te gaan stralen van binnenuit. Écht van binnenuit stralen omdat je blij bent met jezelf, de relaties die je hebt, de keuzes die je maakt en de dingen die je doet. Je leeft zoals het voor jou bedoeld is en dat straal je uit.

Gun jezelf ruimte om gezonder, met meer zelfliefde en klachtenvrijer in het leven te staan

Want leven met minder (innerlijke) pijn, angst, verdriet, woede, zorgen en zelfkritiek geeft ruimte. Ruimte om meer ontspannen te leven, aardiger voor jezelf te zijn, van daaruit betere keuzes te kunnen maken en dat te doen wat goed voelt en waar je blij van wordt.

Verlang je naar

minder stress

meer rust

minder klachten

alles minder zwaar zien

meer energie

minder pijn

zelfvertrouwen

liever voor jezelf te zijn

We zijn meer gaan denken en minder gaan voelen

Dit klinkt veel gemakkelijker dan het in de het werkelijke leven is is. Met ons huidige drukke en hectische leven is er steeds minder tijd en aandacht voor gevoelens en signalen van je lichaam. Veel mensen gaan continu door en  zijn 24 uur per dag ‘aan’  met als gevolg dat ‘plotseling’ klachten zich kunnen gaan voordoen en dat je kan ervaren dat je niet meer lekker in je eigen vel zit. En wanneer je stressemmer gaat overlopen ligt de kans van bijvoorbeeld een burn-out vrijwel om de hoek.

Laten we samen werken aan die vrolijkere, gezondere, en innerlijk krachtigere vrouw. Breng weer balans in je hart, brein en lijf.

De mens als geheel

Ik werk holistisch en empathisch en kijk verder dan jouw probleem, klacht of vraag. Want binnen de natuurgeneeskunde wordt de mens als geheel gezien,; lichaam, geest en ziel zijn met elkaar verbonden. Daarom kijk ik niet alleen naar iemands fysieke klachten maar ook wat het emotioneel doet, en breng ik dit in verband met bijvoorbeeld de totale lichamelijke conditie, manier van leven, denkpatronen en levensovertuigingen.

Mijn doel is dat we samen de kern van je klacht of probleem ontdekken, je inzichten krijgt om gewoonten en patronen te veranderen en dat ik jou de ondersteunende natuurgerichte behandeling geef die op dit moment bij jou past. Want jij bent uniek en daarmee ook jouw probleem of klachten. Zodat je gezonder, met meer zelfliefde en veerkrachtiger in het leven kan komen staan.

De cadeaus van moeder natuur zijn er om jou te helpen

Om jou te helpen naar gezondheid, meer zelfliefde en veerkracht maak ik gebruik van de ondersteunende en gezondheidsbevorderende werking van vitaminen, mineralen, planten, bloemen, kruiden, aanraking, aandacht en energie. Werk ik holistisch volgens de 5 natuurprincipes. En combineer ik de oude kennis van de natuur met de hedendaagse kennis. En heb ik niet 1 maar meerdere werkvormen in mijn gereedschapskist zitten, denk hierbij aan: kinesiologie, energetische therapie, plantgeneeskunde, bloesemremedies, massagetherapie.

Hoi ik ben Francis Lawa
Hoi! Ik ben Francis Lawa, natuurgeneeskundig therapeut

Mijn hart maakt een sprongetje als ik jouw leven wat lichter en vrolijker kan maken, je weer kan laten stralen. Want een leven met minder pijn, zorgen, angst, verdriet, boosheid, schaamte en klachten geeft ruimte. Ruimte om meer ontspannen te leven, aardiger voor jezelf te zijn, van daaruit betere keuzes te kunnen maken en dat te doen wat goed voelt en waar je blij van wordt. Gezonder, met zelfliefde en veerkrachtig in het leven staan… dat gun ik jou!

Ik help vrouwen zoals jij met natuurgeneeskundige behandelingen en massages om de balans te hervinden tussen jouw hart, brein en lijf. Mijn doel is dat we samen de kern van je klacht of probleem ontdekken, je inzichten krijgt om gewoonten en patronen te veranderen en dat ik jou de ondersteunende natuurgerichte behandelingen geef die bij jou passen. Want jij bent uniek en daarmee ook jouw probleem of klachten.

Sjoukje

Het was er erg prettign met jou samen te werken aan mijn probleem die ik hier niet nader wil benoemen. Het is fijn dat er gewoon echt tijd en ruimte wordt gemaakt voor mij als persoon en vragen die ik heb. Jij biedt naast alles wat je doet in de behandeling ook echt een luisterend oor. Dat is echt super fijn. En heb ik soms echt nodig. Dus bedankt voor alle sessies!

Sjoukje
Miriam

Ik vond het een goede en fijne sessie. Het is erg veilig bij jou. En ik ga met veel plezier naar je toe. Waarschijnlijk ga ik graag naar je toe omdat het bij me past en ik hier echt voor open sta en achter sta. Hoe belangrijk is het dus om iets te doen waar je achter staat en je ook veilig bij voelt, anders dan werkt het toch niet of half. En misschien vind ik sommige dingen confronterend, maar dat is dan weer interessant om aan te werken.

Miriam
Marion

Hee Francis, Ik vond onze afspraak wederom weer heel fijn. Vond het super lief dat je de tijd en rust had om naar mij te luisteren en mijn vragen te beantwoorden. Mooi om te zien dar jij geen half werk wilt doen maar het gewoon helemaal af wil maken voor je me de deur uit laat gaan. Daar ben ik dankbaar voor.

Marion

Stel mij je vraag

Vertel me waar je hulp bij zoekt en samen gaan we kijken naar de volgende stap.