ALLES AL GEPROBEERD?

De spiertest zorgt voor het ontdekken van stresspatronen die je alleen pratend nooit had kunnen ontdekken.

WEER DE RELAXTE, VROLIJKE EN KRACHTIGE VERSIE VAN JEZELF ZIJN

Mijn klanten zien een verlichting van hun stress en angstklachten binnen de eerste vijf sessies van hun traject. Ik zou het leuk vinden als jij één van hen bent.

Je bent pas begonnen met je zoektocht of hebt al alles geprobeerd om jouw emotionele stress, angst of spanningsklachten verlicht of verminderd te krijgen. De gang naar de huisarts en specialist heb je al gemaakt. Je wilt graag een wezenlijke verandering en je voelt dat aanvullende natuurlijke hulp jou zou kunnen helpen: maar wat?

Je wilt weer de relaxte, vrolijke en energieke versie van jezelf zijn. Maar je wilt liever niet in detail over vervelende gebeurtenissen uit jouw leven praten en bent ook niet op zoek naar alleen maar praattherapie. Maar je bent wel geïnteresseerd naar het verhaal achter verborgen stressblokkades in jouw lichaam en jouw stresspatronen. Die we ook meteen oplossen met behandeling en natuurlijke gezondheidsproducten op maat. Dan is mijn holistisch helen behandelmethode met de spiertest als basis dé uitkomst voor jou.

JE BENT PRECIES OP DE JUISTE PLEK

Stel je voor hoe het zal voelen om eindelijk te komen waar je heen wilde

Het gaat niet over nog langer doorbijten, over aanpassen aan of jezelf neerleggen bij langdurige stressklachten. Het gaat over het niet weten wat jij en jouw lijf nou écht nodig hebt om in balans en tot ontspanning te komen.

Want hoe krijg je blijvend minder stress of angst? Hoe kan je begrijpen wat je lichaam met haar signalen wil vertellen? Of hoe weet jij dat je lichaam door stress uit balans is? En als je dit niet weet, dan ligt het uitstellen van die stap naar het terugpakken van de regie over je lichaam erg voor de hand.

Dat hoeft nu niet meer. De spiertest is als je zaklamp in het donker. Navigerend door jouw onbewuste sporen wij verborgen stressen in jouw lichaam op en zetten deze in het licht. Daarna kan jouw lichaam met gerichte behandeling deze zelf oplossen en de balans hersteld worden. Deze opgeslagen informatie zit al in jouw lichaam en hoeven wij alleen maar aan te boren.

Klinkt dit bekend?

Als perfectionist heb jij de controle en is er altijd iets te verbeteren. En vooral aan jezelf!

Je bent sociaal van nature een ‘pleaser’ en houdt altijd rekening met anderen.

Je bent een gevoelsmens die soms zoveel voelt dat je er door overweldigd wordt.

Je bent een volhouder, geeft alles, en gaat door over je eigen grenzen totdat het lukt.

Je neemt erg veel in je op. Het zijn alle subtiele signalen die anderen niet zo snel oppikken.

Jij gaat uit van jouw verstand en leunt daarop, het liefst bekijk jij alles afstandelijk.

Dit klinkt veel beter

Ook als is het niet  helemaal 100%, dat is ok. En ook ben je zelf goed, zoals je bent.

Je zit jezelf niet meer in de weg, want je houdt rekening met jezelf en jouw wensen.

Er is balans ontstaan tussen gevoel en verstand.

Je bereikt je doelen, maar gaat daarbij niet over jouw eigen grenzen heen.

Je bent niet meer constant ‘aan’,  voelt je weer veilig in je eigen lijf en bent geaard.

Je durft weer te vertrouwen op je gevoel en er is ruimte voor begrip en emotie.

ECHTE RESULTATEN VAN VROEGERE KLANTEN

“Ik voel meer weer vol energie, vrolijk en krachtig!”

“Ik kan iedereen die graag fysiek, maar ook mentaal en emotioneel weer in balans wil zijn jou en jouw werkwijze van harte aanbevelen! En dat meen ik vanuit de grond van mijn hart!” – Lyanne

Dit is niet zomaar een behandeling

DE 1:1 STRESS RELEASE SESSIES ZIJN NATUURGENEESKUNDIGE THERAPIE BEHANDELINGEN OP MAAT

Afgestemd op jou, je lijf, je energie en het doel dat jij wilt bereiken. Geen enkele sessie is hetzelfde. want afhankelijk van de vraag zal er via de spiertest in combinatie met mijn heldervoelendheid gekozen worden uit de meest effectieve behandelvorm op dat moment voor jou. Wat zit er in onder andere in mijn toolkit?

stress release en body stress release technieken en oefeningen

brein-integratie technieken

behandeling via reflexpunten, acupressuurpunten en meridianen

Emotional Freedom Techniques (tapping)

energetische behandeling en lichaamsgerichte oefeningen

Spagyriek kruidenremedies

bloesemtherapie en aromatherapie

inzichtgevende gesprekken (wel of niet in combinatie met inzichtkaarten)

NIET WETEN DAT MIJN LICHAAM DOOR STRESS UIT BALANS WAS

Ik ben precies geweest waar jij nu bent en ik ben hier om te helpen

We realiseren het ons niet als we op de automatische piloot staan en standje doorgaan dat wij door chronische opgebouwde stress losgekoppeld zijn van ons lichaam. Er hierdoor stress en angstklachten kunnen ontstaan, overprikkeling plaatsvindt en we opgebrand kunnen raken. Verborgen stressblokkades oplossen en stresspatronen veranderen begint klein, door met stress release technieken, acupressuur en EFT  de spanning uit jouw lichaam te laten ontsnappen. En jouw proces te ondersteunen met kruidenremedies. Langzaam en onbewust begin je dan verbinding te maken met jezelf. En kom je misschien tot de ontdekking dat er een verbinding hersteld moet worden waarvan je misschien niet wist dat die verloren was.

Ik weet waarom jij hier bent (en ik ben zijn zo blij dat jij er bent)

Je bent klaar om je ruimte en vrijheid terug te winnen

Of je nu klaar bent met spanning. stress of angstklachten of dat andere hulp te wensen overlieten – ik ben er om jou te helpen stresspatronen te ontdekken en de verborgen stress in jouw lichaam op te sporen en op te lossen en daarmee de balans te herstellen. Zodat jij jou via je lichaam de regie terug kan pakken naar goed voelen.

Je bord is meer dan vol

Je hebt geen puf meer voor doorzetten of “zelfhulptips en zelfhulpboeken”. Mijn praktijk is opgestart als veilige plek om tot rust te komen en te helen op de manier die écht bij jou past, waarop je kunt vertrouwen dat ik kijk naar elk aspect van jou en jouw probleem – alles onder één holistische aanpak.

Je hebt vreugde en energie nodig

Ik stel op maat gemaakte bloesemremedies en plantremedies samen die zowel jouw lichaamsproces ondersteunen als bedoeld zijn om te fungeren als katalysators naar inzichten en positieve energie die met liefde voor jou werken, zodat jij weer vrolijk en energiek kan doen waar jij het meest van houdt.

ECHTE RESULTATEN VAN VROEGERE KLANTEN

“Mijn langdurige slaapproblemen zijn verleden tijd.”

Niet alleen zijn mijn langdurige slaapproblemen verleden tijd, maar werd het mogelijk om dieper opgeslagen thema’s in mijn onderbewustzijn in het licht te brengen en te helen. – Agnes

LUISTER…

De oplossing ligt niet buiten jezelf, maar in je lichaam.

WEG MET OUDE STRESS, IN MET STROMENDE, NIEUWE ENERGIE EN HERSTEL VAN JE LICHAAM

Mijn behandeltraject bevat de volgende onderdelen:

HOLISTISCHE ANALYS EN BEHANDELSTRATEGIE

Online vragenlijsten, uitgebreide intake, persoonlijk behandelplan

 

VITAMINEN, MINERALEN EN VOEDINGSTEST

Algehele vitaliteit-scan plus advies orthomoleculaire suppletie

 

PERSOONLIJKE ONDERSTEUNENDE KRUIDENREMEDIE

Non-toxisch en te gebruiken naast reguliere medicatie, levering door gespecialiseerde apotheek.

 

SPIERTEST SESSIES OP MAAT

Behandelsessies op basis van de van de spiertest, tools en tips voor thuis plus bloesemremedie op maat

 

INZICHT IN EIGEN VOORTGANG HERSTELPROCES

Bespreking voortgang en effectiviteit behandeling, bepaling doel per behandelsessie.

Francis is een lieve vrouw die zich openstelt voor jou, hoe jij bent en hoe jij je voelt. Vanuit haar eigen kracht en ervaring gaat zij bezig met datgene waar jij het meeste last van hebt. Samen met jou en jouw onderbewuste gaat ze zoeken naar het grondige probleem en voelen hoe ze het kan verminderen. Mijn ervaring is positief. Een luisterend oor met zo haar eigen tips en ideeën. Ik vond het erg prettig. – Nora

Deze sessies zijn voor jou als

Jij op zoek bent naar maatwerksessies die in het teken staan van zelfheling. Waarbij centraal staat: Wat wil je graag bereiken? Wat heb jij daarvoor nodig? Welke patronen en  blokkades kom je tegen? En hoe bereik je waar je naar verlangt?

Jij jouw probleem bij de basis aan wilt aanpakken door laag voor laag stressblokkades in je lichaam op te lossen en te willen gaan kijken naar je stresspatronen. Waarbij je inzicht krijgt in het verhaal achter je klacht en ontdekt wat onbewust nog invloed op je lichaam heeft. Tijdens dit proces ga jij ook beter begrijpen wat je nodig hebt om keuzes te maken waar jij en je lijf gelukkig van worden.

Jij beseft dat er geen snelle oplossing of Quick fix bestaat om langdurige stress en angstklachten blijvend te verminderen. Wat na jaren is ontstaan kan niet in één sessie waren opgelost. Wel onderga je stap voor stap een verandering naar lichaamsbewustzijn, een vergroot zelfhelend vermogen en een ontspannen lichaam.

Jij ook thuis aan de slag wilt gaan met inname van remedies, tips en tools die ik jou aanreik. Je krijgt begeleiding van mij bij iedere stap in jouw persoonlijke proces. En ook ben ik dagelijks via WhatsApp bereikbaar voor support.

Jij alles wat jij je bewust wordt en leert gaat toepassen en aandacht blijft geven aan de signalen van je lichaam, dan weet ik zeker jij hier in jouw leven plezier van hebt!

BENIEUWD HOE HET ALLEMAAL WERKT

Mijn ontworpen behandelproces

Bekijk hier mijn behandelproces. Ik heb er door de jaren heen mijn belangrijkste doel van gemaakt om het meest effectieve proces voor mijn klanten te creëren.

Je start bij mij altijd met een gratis kennismaking. Hierin gaan we samen in gesprek over jouw uitdaging met pijn en klachten en maak ik een korte analyse met daarin waar ik denk dat jouw winst ligt.  Zijn we een match en wil je met mij samenwerken, dan plannen we de intake.

Jouw behandelproces start met een uitgebreide intake van 1,5 uur. Dit kan bij mijn praktijk in Groenlo of online. Je krijgt van mij online vragenlijsten toegestuurd om uitgebreid stil te staan bij jouw huidige gezondheid. En tijdens het gesprek zoomen wij in op wie jij bent voor een behandeladvies op maat.

Na de intake stel ik op basis van alle informatie en het behandeladvies  een stel ik een persoonlijke kruidenremedie samen die jou zowel fysiek als emotioneel gaat ondersteunen bij jouw lichaamsproces. Deze is niet-toxisch en kan met reguliere medicatie worden ingenomen en wordt geleverd door een gespecialiseerde apotheek.

Elke twee tot drie weken plannen we een live of online 1-op-1 Spiertest sessie van 60 minuten (6 in totaal). We bespreken jouw voortgang en hoe jij op dat moment in je vel zit. Samen met jou bepaal ik het doel van deze sessie en dan start ik met de behandeling. Je krijgt tips en tools van mij mee naar huis.  Zo brengen we ritme aan in jouw behandelcyclus voor verandering en zelfherstel.

Drie tot zes maanden lang heb je vijf dagen per week een direct lijntje met mij via WhatsApp en e-mail. Je mag me alles vragen. Heb je vragen over je herstelproces of wat je tegenkomt in jouw proces? Ik sta voor je klaar.

TOTAALINVESTERING TRAJECT

 597,-

BETALING IN TERMIJNEN

3 BETALINGEN VAN  209 ,-

AANTAL SESSIES EN DOORLOOPTIJD

6 SESSIES | DUUR 3-4 MAANDEN

VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR

Consulten worden mogelijk deels vergoedt door de meeste zorgverzekeraars. Mits verzekerd voor alternatieve zorg. Prestatiecode 24002. Check vooraf goed je polis en voorwaarden.

JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN

Als je met jouw hoofd ja knikt

Als je ja knikt met je hoofd en bij jezelf denkt, “ja dit is voor mij!” als je bovenstaande hebt gelezen… weet gewoon dat ik precies ben geweest waar jij nu bent en dat ik hier ben om te helpen.

Een jaar vanaf nu

zou je willen dat je vandaag was begonnen

LYANNE KAN WEER OP HAKKEN LOPEN
“Ik heb geen pijn meer in mijn lijf en kan weer op hakken lopen, ik ben zo blij!”
AGNES KAN WEER SLAPEN
“Niet alleen mijn langdurige slaapproblemen zijn verleden tijd, ik ben Francis dankbaar!.”
SUSANNE HEEFT WEER ENERGIE
“Na jaren fibromyalgie heb ik geen pijn meer en heb nu zoveel meer energie!”
VEELGESTELDE VRAGEN

Benieuwd hoe het werkt?

HEB JIJ MEER VRAGEN OVER DE 1:1 SPIERTEST SESSIES?

Neem contact op met Francis

Ik kan niet wachten om van je te horen! Als je vragen hebt, neem dan contact met mij op via de onderstaande e-maillink.Een gratis checklist voor jou

Hoe voelt een lichaam uit balans? Ontvang een gratis checklist met 36 signalen om te ontdekken of jouw lichaam uit balans is. Binnen slechts drie minuten kun je zien of er iets aan de hand is. Wacht niet langer en kom er nu achter!

DOWNLOAD