Zet die stap van eigenlijk té veel, té moe, té veel stress, té somber, té veel pijn en té veel klachten elke dag – naar hoe jij je wél wilt voelen

Ik wil mij graag beter voelen, weer goed in mijn lijf en leven. Ik zoek een natuurlijke ondersteunende oplossing voor mijn probleem.

Ik wil mezelf helpen. Ik wil minder klachten en geen spanning en stress meer voelen in mijn lijf en leven.

Ik wil graag dingen veranderen. Ik wil inzicht krijgen en persoonlijk groeien. Ik ben op zoek naar antwoorden.

Omdat ik als natuurgeneeskundig therapeut op een holistische manier werk; alles staat voor mij met elkaar in verbinding en hangt met elkaar samen. Kan je bij mijn praktijk terecht voor een breed scala aan klachten. Het is daarom onmogelijk voor mij om een hele lijst op te stellen. Heb je hulp nodig? En wil je even sparren over de klachten die je ervaart? Dan kan je altijd een adviesgesprek met mij inplannen.

Sjoukje

Het was er erg prettign met jou samen te werken aan mijn probleem die ik hier niet nader wil benoemen. Het is fijn dat er gewoon echt tijd en ruimte wordt gemaakt voor mij als persoon en vragen die ik heb. Jij biedt naast alles wat je doet in de behandeling ook echt een luisterend oor. Dat is echt super fijn. En heb ik soms echt nodig. Dus bedankt voor alle sessies!

Sjoukje
Miriam

Ik vond het een goede en fijne sessie. Het is erg veilig bij jou. En ik ga met veel plezier naar je toe. Waarschijnlijk ga ik graag naar je toe omdat het bij me past en ik hier echt voor open sta en achter sta. Hoe belangrijk is het dus om iets te doen waar je achter staat en je ook veilig bij voelt, anders dan werkt het toch niet of half. En misschien vind ik sommige dingen confronterend, maar dat is dan weer interessant om aan te werken.

Miriam

Laten we werken aan balans tussen lichaam, hart en hoofd. De basis voor een energieker en vrolijker leven

Wanneer spanning, stress of klachten zich gaan voordoen. Is het je lichaam die je wilt vertellen dat er iets uit balans is. Ergens is het evenwicht zoek geraakt. In ons drukke leven waar we steeds meer zijn gaan denken in plaats van voelen,  raak je gauw de verbinding kwijt met je lichaam. En ga je snel aan deze signalen voorbij.

Eén van die dingen waar ik jou bij help is weer contact te maken met het lichaam, zodat we kunnen ontdekken wat de kern van jouw probleem is én wat de oplossing(en) zijn om te komen tot lange termijn verlichting van je probleem of klacht.

 

natuurlijk gezond traject

Hoe pakken we het aan?

naar de kern van je probleem voor langdurige verlichting van klachten

We starten het traject met een uitgebreide intake waarin we jouw hulpvraag bespreken. Je verhaal, achtergrond en ziekteverleden. Dit alles neem ik mee in de analyse. En bepalen we het doel waar we samen aan gaan werken, je behandelplan. Daarna gaan we van start met het behandeltraject, zodat je op pad kan naar herstel. Tijdens de behandelingen zullen we natuurlijk met elkaar in gesprek gaan, maar dat is zeker niet het hoofddeel van de behandelingen. We sturen jouw zelfgenezend vermogen in de juiste richting, zodat de oplossing uit jezelf komt. Je hoeft de oplossing dus niet te bedenken, deze zit  al lang in jou. Het is alleen het ontdekken wat ze zijn.

spanning en stressen ontladen door energieblokkades op te heffen

Omdat ik in mijn gereedschapskist niet 1 maar meervoudige werkvormen heb zitten kan ik jou precies de behandeling geven die bij je past. Via een testmethode gebruiken wij jouw lichaam als richtingaanwijzer naar de oplossing(en). Mijn behandelingen zijn lichaamsgericht (o.a. kinesiologische oefeningen, energetische behandelingen en massages, stress release technieken, bloesemremedies en essentiële oliën). We gaan dus het lijf aan het werk zetten om alle stressen en klachten aan te pakken. Je lichaam kan zijn balans weer gaan hervinden en door de inzichten die je onderweg krijgt wordt je bewuster waardoor het slagen van het traject vergroot wordt.

balans hervinden; bewuster zijn – een zelfzorgplan voor mee naar huis

Met het natuurlijk gezond traject willen we tot een lange termijn oplossing voor verlichting van problemen of klachten komen. Het is dan ook zo dat, naast het behandeltraject en mijn ondersteuning, jouw eigen inzet ook cruciaal is voor het uiteindelijke slagen van het traject. Daarom krijg je van mij een zelfzorgplanop 1A4 mee naar huis met de inzichten, tips en adviezen vanuit je traject. Want het echte werk begint pas door deze ook toe te gaan passen in je dagelijkse leven!

natuurgeneeskunde
Marion

Hee Francis, Ik vond onze afspraak wederom weer heel fijn. Vond het super lief dat je de tijd en rust had om naar mij te luisteren en mijn vragen te beantwoorden. Mooi om te zien dar jij geen half werk wilt doen maar het gewoon helemaal af wil maken voor je me de deur uit laat gaan. Daar ben ik dankbaar voor.

Marion

Kies voor elke dag energieker en vrolijker voelen!

Hulp nodig om gedag te zeggen tegen spanning en stress? Je belemmerende klachten te verlichten? En wil je met mij samenwerken? Plan dan direct je eerste afspraak met mij in.

Veelgestelde vragen

Stel mij je vraag

Vertel me waar je hulp bij zoekt en samen gaan we kijken naar de volgende stap.