Jij wilt energie hebben voor dat wat jij belangrijk vindt. En gedag zeggen tegen de stress en klachten. Je vraagt je af of je ooit nog eens ontspannen en vrij van klachten gaat voelen.

 

In dit massagetherapie traject gaan we de diepte in een aan de slag met het hart van jouw stress/klachten. We gaan aan de slag met onderliggende thema’s.

Deel ik inzichten met jou vanuit afstemming en contact met je lichaam die jou kunnen ondersteunen bij dit proces.

Krijg je (indien nodig) op maat samengestelde ondersteunde natuurgeneeskundige oplossingen (zoals bloesemremedies of kruidenremedies) mee naar huis ter ondersteuning van jouw persoonlijke proces.

Geef ik jou opdrachten en oefeningen mee om thuis mee aan de slag te gaan, zodat een lange termijn oplossing kan worden bewerkstelligd.

Berta

Gekomen met mijn klacht over stijfheid en pijnlijke gewrichten heeft Francis er voor gezorgd dat de ontsteking die het veroorzaakt rustig is geworden samen met kruidenremedies. Ook heeft ze mij weer recht gezet, was scheef gaan lopen als reactie op de pijn die ik had. Heb het ervaren als een kundige en fijne behandelingen die Francis je geeft. Tot de volgende keer Francis! Groetjes, Berta

BertaWinterswijk

Massage met verwarmde 100% natuurlijke olie met heilzame essentiële oliën en rustgevende geuren

Ik gebruik verwarmde 100% natuurlijke olie met heilzame essentiële oliën en rustgevende geuren, waarbij je ligt op een comfortabele en verwarmde massagetafel. Mijn massages worden helemaal op jou afgestemd, zodat jij je helemaal kunt ontspannen.

massage

Balans hervinden tussen jouw hart, brein en lijf

Wanneer spanning, stress of klachten zich gaan voordoen. Is het je lichaam die je wilt vertellen dat er iets uit balans is. Ergens is het evenwicht zoek geraakt. In ons drukke leven waar we steeds meer zijn gaan denken in plaats van voelen,  raak je gauw de verbinding kwijt met je lichaam. En ga je snel aan deze signalen voorbij.

Eén van die dingen waar ik jou bij help is weer contact te maken, verbinding te leggen, met je lichaam. Zodat je weer even kunt landen in het hier en nu, de stilte en ontspanning op kan zoeken zodat spanning opgeslagen spanning en stressen in lijf en spieren ontladen kunnen worden.

De effecten van massage

Fysiek

Massage versoepelt de huid, het bindweefsel, de spieren en gewrichten. En stimuleert de ademhaling, de bloed- en lymfestroom en de werking van organen. Het versterkt het immuunsysteem, werkt pijnverminderend en ‘kalmeert’ het zenuwstelsel.

Geestelijk

Ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je spanning en stress beter via het lichaam kunt ontladen. Het kan zijn dat je hierdoor na de ontspanningsmassage, naast ontspanning, ook vermoeidheid of andere klachten meer bewust voelt. Of juist meer energie gaat ervaren.

Energetisch

Een goed uitgevoerde ontspanningsmassage stimuleert de energiebanen (meridianen) in je lijf waardoor energetische blokkades kunnen worden opgeheven.

Emotioneel

Door de ontspanningsmassage kunnen in het lichaam opgeslagen emoties zoals verdriet, woede, irritatie, angst, plezier etc. gevoeld worden en loskomen.

Veelgestelde vragen

Noot

Vanwege de strenge controle op gezondheidsclaims wil ik jou graag attent maken op het volgende. “Ondanks de vele positieve ervaringen van massage claim ik geen genezing van ziekten of kwalen. Ook raad ik aan een huisarts te consulteren bij klachten. Ik beveel massage enkel aan ter ondersteuning en bevordering voor het welzijn van lichaam en geest.”

Stel mij je vraag

Vertel me waar je hulp bij zoekt en samen gaan we kijken naar de volgende stap.