Stress opsporen via spiertesten

Heb je een brein in balans of in verwarring door stress.

Spiertesten is een vaardigheid om onderbewuste prikkels te lezen via het testen van spierspanning. Via spiertesten werk je namelijk direct met het bio-energetisch-systeem van je lichaam dat nauw verbonden is met je hart-brein-lijf connectie.

Hierdoor kan er vele malen sneller informatie worden verkregen dan bijvoorbeeld alleen maar te praten. Zo kan je via spiertesten te weten komen: wat jou in stress (of innerlijk conflict) brengt, wat voor jou nu ‘waar’ en ‘onwaar’ is en wat jou ten goede komt.

Het is een hulpmiddel om via je lijf te komen tot het hart van klachten en problemen. Daarnaast het middel om te ontdekken wat nodig is voor jou en je lijf om die stress te kunnen laten afvloeien. Waardoor weer ruimte ontstaat voor jouw zelfgenezend vermogen om dat te doen waar het goed in is. Namelijk jou gezond te houden.

meest gekozen

Vitaminen en mineralen scan plus advies

Energie is de basis van gezondheid. Middels spiertesten wordt gescand of je lichaam ondersteuning van o.a. vitaminen en mineralen kan gebruiken ten behoeve van de energiebalans. Advies op maat.

meest gekozen

1 op 1 Holistisch in balans combinatietraject

Als natuurgeneeskundig therapeute kan ik jou ook een 1 op 1 traject aanbieden, waar ik al mijn tools uit de kinesiologie, energetische therapie, plantgeneeskunde en massagetherapie in kan zetten. Om te komen tot het hart van jouw probleem met als doel een langdurige oplossing jouw stress en pijnklachten.

Dit is wat anderen over kinesiologie zeggen

Ik merkte dat ik in de Achterhoek dezelfde cliënten tegenkwam als in mijn natuurgeneeskundige massagepraktijk in Nijmegen

Allemaal (sensitieve) vrouwen met té veel stress en pijnklachten. Klachten die zowel in het lichaam als psychisch aanwezig en voelbaar waren. En zo gek is het eigenlijk niet, want zelf ben ik ook op zoek geweest naar oplossingen voor mijn eigen stress-gerelateerde klachten en ben ik inmiddels ervaringsdeskundige.

De vrouwen die ik behandel weten niet meer hoe zij hun lichaam, hun gevoel en dat mentale stukje weer met elkaar kunnen verbinden. Daarom ben ik natuurlijke gezondheidsmiddelen gaan combineren met lichaamsgerichte energetische therapie en massages tot behandelingen op maat.

Ik help hen om de regie te pakken over hoe zij zich wél willen voelen en hun leven willen leiden, in plaats van geleefd te worden. Zo laat ik deze vrouwen ervaren hoe het is om je weer lekker in je vel te voelen en met zelfliefde naar jezelf te kunnen kijken.

Kortom: de balans te hervinden tussen hun hart, brein en lijf.

Geef een energiewerk sessie cadeau

Een energiewerk sessie is niet alleen een cadeautje voor jezelf, maar ook voor een ander. Daarom is een cadeaubon altijd leuk om te geven aan die ene vrouw die een moment van ontspanning  en ont-stressen wel kan gebruiken.