Een cadeau van moeder natuur: Alchemistische Spagyriek kruidenremedies

Ga aan de slag met je herstelkracht en kies voor een persoonlijk Spagyriek plantcomplex op maat bij stress of klachten. Met deze kruidenremedies sturen we je zelfgenezend vermogen in de juiste richting, zodat je kunt gaan werken aan de kern van je probleem en de oplossing uit jezelf komt. Je hoeft de oplossing dus niet te bedenken, deze zit al lang in jou. Het laat jou alleen ontdekken wat ze zijn.

Kruidencomplexen op maat

Altijd een persoonlijke samenstelling op maat afgestemd op jouw probleem/klacht en wie jij bent.

Alleen bij opgeleide Spagyriek therapeuten verkrijgbaar en aanmaak plus verzending door gespecialiseerde apotheek.

Ook preventief in te zetten bij bijvoorbeeld: hooikoorts, griep of je mineralenhuishouding op peil te houden.

Spagyriek kruidenremedies worden geproduceerd volgens farmaceutische richtlijnen, zijn daarom non-toxisch en gerust te gebruiken naast reguliere medicatie.

Natuurlijk plantkracht traject

Hoe gaat het consult in zijn werk?

Online intake

We starten het traject met een intake. Deze input wordt meegenomen in de analyse die nodig is om te komen tot een Spagyriek complex op maat. Ook maken wij dan gelijk de afspraken voor de 3 vervolg online consulten.

Samenstelling complex en verzending door apotheek direct naar jouw thuisadres

Wanneer ik de samenstelling voor jou op basis van onze intake en testmethode klaar heb. Stuur ik mijn ‘recept’ door naar de apotheek en deze zorgt voor verzending van het complex direct naar jouw thuisadres. Van mij ontvang je per mail het persoonlijk doseringsadvies en verdere bijkomende informatie.

Begeleiding tijdens het proces

Je persoonlijke Spagyriek plantencomplex heb je via de apotheek ontvangen en je gaat starten met de inname van de druppels. Na 3 weken hebben wij een online vervolg consult, hierin bespreken jouw voortgang, ondersteun ik je met een stukje bewustzijnscaching en extra natuurgeneeskundige hulp vanuit mij nodig is. Daarna hebben wij nog 2 online consulten met een tussenperiode van 3 maanden. Zo kan ik jou begeleiden en ondersteunen in jouw proces.

Een succesverhaal: Ellen vertelt haar ervaring met overgangsklachten

caret-down caret-up caret-left caret-right

Tijdens mijn overgang hebben alle gangbare verschijnselen bij mij de revue gepasseerd: ineens heel warm krijgen, om niets uit je stekker gaan, urineverlies bij lachen/niezen/hoesten, slecht slapen, slecht dingen onthouden. Ook mentaal gebeurde er veel: het is ook een moment om de balans op te maken van hoe je in het leven staat. Voor mij betekende dat dat ik meer voor mijzelf wilde kiezen en stoppen met mijzelf wegcijferen. Dat lukt niet zomaar. Na een uitgebreid gesprek met Francis heeft zij een Spagyriek middel samengesteld waarvan ik iedere dag druppels innam. Elke keer als ik de dosis iets mocht verhogen, merkt ik dat er in de week erna wel iets gebeurde. Bijv: in de 3e week voelde ik mij ineens zo superzielig en heb ik al mijn onzekerheden uitgesproken op zo’n intense manier die ik het echt tot in mijn tenen voelde. Door het zo intens te voelen kon ik het ook echt ervaren en daarna loslaten. Wat ook opvallend was, was dat ik vrij snel van 3 opvliegers per uur naar 3 opvliegers per dag ging. Dat gaf mij veel rust en ook vertrouwen dat het uiteindelijk wel weer zou overgaan. Uiteindelijk heeft het mij een aantal belangrijke inzichten gegeven en die kan ik gebruiken om goed in het leven te staan op een manier die bij mij past en niet zoals ik denk dat een ander het zou willen. Na een half jaar/driekwart jaar kon ik stoppen met de druppels. Nu voel ik me zeker van mijzelf en sta sterk in het leven, op een manier waar ik mij goed bij voel.

Ellen

Kies voor een meer ontspannen en klachtenvrijer leven. Ga aan de slag met je herstelkracht.

Wanneer je Spagyriek plantremedies gebruikt investeer je in jezelf en je gezondheid.

Wat krijg je van mij?

Je krijgt een uitgebreide online intake plus analyse en gebruik testmethode om te komen tot de samenstelling van jouw Spagyriek complex.

Je ontvangt een persoonlijk samengesteld Spagyriek complex thuis via een gespecialiseerde apotheek.

3 Vervolgconsulten waarbij je inzicht krijg in de effectiviteit van de behandeling en je eigen voortgang. Plus natuurgeneeskundige hulp en bewustzijnscoaching op afstand.

Een gratis zelfzorgplan op 1 A4 voor thuis op basis van de uitkomsten uit de consulten. Zodat je zelf actief in het dagelijks leven deze tips kan blijven toepassen en daarmee te werken aan je eigen gezondheidsbevordering.

Investering

Kosten traject: € 315,00 excl. kosten Spagyriek complex. Denk hierbij aan minimaal € 25,00 en maximaal € 60,00 per complex excl. € 7,75 verzendkosten.

vergoeding zorgverzekeraar

Gedeeltelijke vergoeding van de consulten is vanuit de zorgverzekeraar mogelijk. Informeer bij je zorgverzekeraar en check je polis en voorwaarden. De Spagyriek complexen worden niet vergoedt. Termijnbetaling is in overleg mogelijk.

Noot

Vanwege de strenge controle op gezondheidsclaims wil ik jou graag attent maken op het volgende. “Ondanks de vele positieve ervaringen van de Alchemistische Spagyriek claim ik geen genezing van ziekten of kwalen. Ook raad ik aan een huisarts te consulteren bij klachten. Ik beveel de Spagyriek enkel aan ter ondersteuning en bevordering voor het welzijn van lichaam en geest.” 

Veelgestelde vragen

Stel mij je vraag

Vertel me waar je hulp bij zoekt en samen gaan we kijken naar de volgende stap.