Mooie verhalen van blije mensen

Een greep uit de mooie reacties van mijn cliënten.

Berta vertelt over haar ervaring met het klachtenvrijer traject en Spagyriek kruidenremedies

Gekomen met mijn klacht over stijfheid en pijnlijke gewrichten heeft Francis er met natuurgeneeskundige hulp en Spagyriek kruidenremedies ter ondersteuning ervoor gezorgd dat de ontsteking die het veroorzaakt rustig is geworden. Ook heeft ze mij weer recht gezet, was scheef gaan lopen als reactie op de pijn die ik had. Heb het ervaren als een kundige en fijne behandeling die Francis je geeft. Tot de volgende keer Francis! Lieve groetjes, Berta

Ellen vertelt over haar ervaring met Spagyriek kruidenremedies

Tijdens mijn overgang hebben alle gangbare verschijnselen bij mij de revue gepasseerd: ineens heel warm krijgen, om niets uit je stekker gaan, urineverlies bij lachen/niezen/hoesten, slecht slapen, slecht dingen onthouden. Ook mentaal gebeurde er veel: het is ook een moment om de balans op te maken. Van hoe je in het leven staat. Voor mij betekende dat dat ik meer voor mijzelf wilde kiezen en stoppen met mijzelf wegcijferen. Dat lukt niet zomaar… Na een uitgebreid gesprek met Francis heeft zij een Spagyriek middel samengesteld waarvan ik iedere dag druppels innam. Elke keer als ik de dosis iets mocht verhogen, merkt ik dat er in de week erna wel iets gebeurde. Bijv: in de 3e week voelde ik mij ineens zo superzielig en heb ik al mijn onzekerheden uitgesproken op zo’n intense manier die ik het echt tot in mijn tenen voelde. Door het zo intens te voelen kon ik het ook echt ervaren en daarna loslaten. Wat ook opvallend was, was dat ik vrij snel van 3 opvliegers per uur naar 3 opvliegers per dag ging. Dat gaf mij veel rust en ook vertrouwen dat het uiteindelijk wel weer zou overgaan. Uiteindelijk heeft het mij een aantal belangrijke inzichten gegeven en die kan ik gebruiken om goed in het leven te staan op een manier die bij mij past en niet zoals ik denk dat een ander het zou willen. Na een half jaar/driekwart jaar kon ik stoppen met de druppels. Nu voel ik me zeker van mijzelf en sta sterk in het leven, op een manier waar ik mij goed bij voel.

Anouk vertelt over haar ervaring met het minder stress traject

Ik vond het een goede en fijne sessie. Het is erg veilig bij jou. En ik ga met veel plezier naar je toe. Waarschijnlijk ga ik graag naar je toe omdat het bij me past en ik hier echt voor open sta en achter sta. Hoe belangrijk is het dus om iets te doen waar je achter staat en je ook veilig bij voelt, anders dan werkt het toch niet of half. En misschien vind ik sommige dingen confronterend, maar dat is dan weer interessant om aan te werken.

Caroline vertelt over haar ervaring met de soepele spieren massage

Ondanks dat ik een beetje huiverig was, vanwege mijn nek- en schouderklachten, heb ik er echt van genoten. Je luistert naar de persoon en hebt aandacht voor de persoonlijke omstandigheden. Tevens vind ik je een super leuk mens, je zorgt er voor dat iemand zich op haar gemak voelt. Dus ik ben super tevreden. Top!!

Louise vertelt haar ervaring met de ontspanningsmassage

Het was (te) lang geleden dat ik een massage had gehad. Wat heerlijk was het om dit weer te ervaren! Even goed ontspannen, tot rust komen en met een leeg hoofd en soepel lichaam weer naar buiten gaan, super! Het was mijn eerste ontmoeting met Francis maar er gaan er meer volgen, je bent een heel prettig, fijn persoon waar ik me gelijk bij op mijn gemak voelde. Absoluut een aanrader!

Martine vertelt over haar ervaring met de stoelmassage voor bedrijven

Pasgeleden kwam Francis naar onze afdeling om iedereen een heerlijke stoelmassage te geven. Die hadden wij als afdeling gewonnen op het platform Gezond Bezig. Het was een heerlijke ontspannen dag, waar iedereen met roze wangetjes na haar massage terugkwam en relaxed verder aan het werk kon gaan . We hebben een drukke afdeling waar hard gewerkt wordt. en dan was dit een heerlijke ontspanning die nog lang nawerkte. Francis, bedankt namens de hele afdeling!

Evelien vertelt over haar ervaring met energetische massage

Heel fijne behandeling! Je bent in goede kundige handen die aftasten, doorpakken en een fijne energie op gang brengen. Ik zou zeker snel een afspraak maken!

Ellen E. vertelt over haar ervaring met stoelmassage

De massage van Francis is een absolute aanrader. Het zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal tot rust komt. Heerlijk om in alle drukte even een pas op de plaats te doen. Met aandacht voor jou en jouw eventuele klachten zorgt Francis door deze massage dat je ontspant. De massage muziek maakt de beleving helemaal af. Ik kan het iedereen aanbevelen.

homepage

Met mij kennismaken?

Tijdens een vrijblijvend keukentafelgesprek bespreken we samen, onder het genot van een kopje thee of koffie: waar je nu staat, waar je naartoe wilt en welke stappen nodig zijn om je gezonder en beter in je vel te voelen. En of we een match zijn.