Energiewerk: meer dan fysieke behandeling alleen

Zakken in je basis, innerlijke rust en met beide voeten op de grond komen

Energiewerk, Reiki, healing of hoe je het ook noemt is het werken met de subtiele signalen van jouw lichaam. Het is vertrouwen hebben in het lichaam, dat deze met de energieprikkel doet wat nodig is om jou gezond te houden.

Waarbij ik mij afstem met mijn handen op jou en je lijf, werk met mijn intuïtie en mijn kennis in energetische geneeskunde en therapie. Waardoor het effect van een behandeling nooit hetzelfde zal zijn, de energie gaat daarheen waar het heen moet.

Daarbij is je lijf je grote anker. Door goed in je lichaam aanwezig te zijn en te komen, blijf je gegrond en ‘vlieg je niet weg’ met alle subtiele prikkels die er zijn. Door nog meer in je lichaam te gaan ‘wonen’, kan je beter voelen wat fijn en goed voor jou is.

meest gekozen

Energiewerk bodyreset

Wil je even landen in jezelf, ont-stressen en tot jezelf komen? Een energiewerk sessie is een reset van je energiesysteem en lijf. Waarbij jouw zenuwstelsel tot rust wordt gebracht en energielijnen weer met elkaar geconnect worden. Je ontspant en je energie gaat beter stromen.

meest gekozen

Energiewerk sessie

Waar de bodyreset stopt gaat de energiewerk sessie verder. Een uitgebreidere energetische behandeling waar er wat dieper kan worden ingegaan op klachten of problemen. Een sessie met ook een stukje inzicht en bewustwording.

meest gekozen

Energiewerk traject

Hier gaan we verder dan de energiewerk lichaamsbalans. In dit energetische therapie traject kan ik met speciale energetische behandelingstechnieken (zoals aura en chakra healing) dieper ingaan op specifieke klachten en probleemgebieden. Voor een verzachting en verlichting van klachten.

1 op 1 Holistisch in balans combinatietraject

Als natuurgeneeskundig therapeute kan ik jou ook een 1 op 1 traject aanbieden, waar ik al mijn tools uit de kinesiologie, energetische therapie, plantgeneeskunde en massagetherapie in kan zetten. Om te komen tot het hart van jouw probleem met als doel een langdurige oplossing jouw stress en pijnklachten.

Dit is wat anderen over energiewerk zeggen

Ik merkte dat ik in de Achterhoek dezelfde cliënten tegenkwam als in mijn natuurgeneeskundige massagepraktijk in Nijmegen

Allemaal (sensitieve) vrouwen met té veel stress en pijnklachten. Klachten die zowel in het lichaam als psychisch aanwezig en voelbaar waren. En zo gek is het eigenlijk niet, want zelf ben ik ook op zoek geweest naar oplossingen voor mijn eigen stress-gerelateerde klachten en ben ik inmiddels ervaringsdeskundige.

De vrouwen die ik behandel weten niet meer hoe zij hun lichaam, hun gevoel en dat mentale stukje weer met elkaar kunnen verbinden. Daarom ben ik natuurlijke gezondheidsmiddelen gaan combineren met lichaamsgerichte energetische therapie en massages tot behandelingen op maat.

Ik help hen om de regie te pakken over hoe zij zich wél willen voelen en hun leven willen leiden, in plaats van geleefd te worden. Zo laat ik deze vrouwen ervaren hoe het is om je weer lekker in je vel te voelen en met zelfliefde naar jezelf te kunnen kijken.

Kortom: de balans te hervinden tussen hun hart, brein en lijf.

Geef een energiewerk sessie cadeau

Een energiewerk sessie is niet alleen een cadeautje voor jezelf, maar ook voor een ander. Daarom is een cadeaubon altijd leuk om te geven aan die ene vrouw die een moment van ontspanning  en ont-stressen wel kan gebruiken.