In 2019 verhuisde ik vanuit Nijmegen naar de Achterhoek, en ik merkte dat ik hier dezelfde cliënten tegenkwam als in mijn massagetherapiepraktijk in Nijmegen. Allemaal vrouwen met té veel pijn, stress en stress-gerelateerde klachten.

Het gevolg: ik besloot energetische natuurgeneeskunde en massagetherapie met elkaar te combineren. Mijn missie: Zoveel mogelijk vrouwen helpen de balans te hervinden tussen hun hart, brein en lijf. Een stressvrij en klachtenvrijer leven is fijn! Tenminste, als je je natuurlijke herstelkracht maximaal kunt gebruiken.

 

Waarom blijf je niet gewoon hier bij mij in de Achterhoek?

Zei mijn lief na 2 weken ‘proefsamenwonen’ en ik besloot mijn hart te volgen. “Maar dan wil ik wel dat doen waar mijn hartje sneller van gaat kloppen en opnieuw beginnen met een praktijk in Groenlo en een praktijkruimte aan huis” en zo gezegd, zo gedaan. In 2019 verhuisde ik vanuit Nijmegen naar de Achterhoek.

En ik merkte dat ik hier dezelfde cliënten tegenkwam als in mijn massagetherapiepraktijk in Nijmegen. Allemaal vrouwen met té veel pijn in hun lijf en stress-gerelateerde klachten. Klachten die zowel in het lichaam als psychisch aanwezig en voelbaar waren. En zo gek is het eigenlijk niet, want zelf ben ik ook jaren op zoek geweest naar oplossingen voor mijn eigen ‘vage’ en stress-gerelateerde klachten.

De vrouwen die ik behandel weten niet meer hoe zij hun lichaam, hun gevoel en dat mentale stukje weer met elkaar kunnen verbinden. Ik combineer daarvoor energetische natuurgeneeskunde samen met massagetherapie tot behandelingen op maat.

Zo laat ik deze vrouwen ervaren hoe het is om je weer lekker in je vel te voelen, met zelfliefde naar jezelf te kunnen kijken en vol vertrouwen in het leven te staan. Kortom: de balans te hervinden tussen hun hart, brein en lijf.

Ik help hen om de regie te pakken over hoe zij zich wél willen voelen en hun leven willen leiden, in plaats van geleefd te worden, zodat hun wereld er een stuk mooier uit gaat zien. En dit heeft ook een directe en positieve weerslag op de mensen om hen heen.

Ik behandel, begeleid en adviseer jou graag vanuit mijn praktijk aan huis in Groenlo.

Afstemmen op jou, je energie, je lijf en emoties is mijn kracht

Terwijl jij ligt en praat en ik luister en voel, kom ik snel tot de kern van jouw probleem. En stem ik het gebruik van natuurgeneeskundige producten en werkvormen hierop af. Mijn kracht is mijn empaat zijn en het hebben van een goede intuïtie.

Mijn instrumenten zijn mijn handen waarmee ik voel wat er in je lijf speelt en ik ondersteunend en herstellende energie mee mag geven. Samen met mijn kennis en kunde vorm ik deze om naar therapeutische behandelingen om de gevolgen van stress op je lijf en leven te verlichten.

In een ontspannen setting samenwerken

Binnen onze samenwerking creëer ik graag een ontspannen sfeer, zodat je gewoon lekker jezelf kunt zijn.Dit krijg ik ook vaak terug van mijn cliënten die zich snel bij mij op hun gemak en veilig voelen.

Dit doe ik met een luisterend oor, vleugje humor,  zelfspot, duidelijkheid en eerlijkheid. En… met beide voetjes op de grond en met mijn hoofd in de hemel. Werken met mij is zoals een cliënte zo mooi zei: “Het is net als een fijn gesprek aan de keukentafel.”

“Wanneer een mooi mens blij en tevreden mijn praktijk verlaat, maakt mijn hart altijd een sprongetje.”

Worstelen met pijn in je lijf, stress en klachten

Als natuurgeneeskundig therapeut zie ik vrouwen worstelen met pijn in hun lijf, stress en klachten. Luister je wel eens naar de signalen van je lijf? Vraag ik ze dan. Vaak is dan het antwoord: “Ik raak overweldigd al bij het idee dat ik tijd voor mezelf moet maken, vind het lastig mijn gevoel te delen en dan weet ik ook niet wat er gaat gebeuren als ik ga voelen.

Ineens wist ik het: ik wilde zoveel mogelijk vrouwen helpen de balans tussen hun hart, brein en lijf te hervinden. Zodat zij hun natuurlijke kracht weer maximaal kunnen gebruiken. Stapsgewijs de diepte in, gemakkelijk toegankelijk en met een persoonlijk behandelplan. Maar dan wel met hun lijf als uitgangspunt en niet hun brein.

Terug naar de basis. Om deze vrouwen te laten ervaren hoe het is om je weer lekker in je vel te voelen, met zelfliefde naar jezelf te kunnen kijken en vol vertrouwen in het leven te staan. Dat gun ik iedere vrouw!

Helder. Geen kletskoek, maar duidelijkheid

Een karaktereigenschap van mijzelf is dat ik graag helderheid schep. Duidelijke communicatie, daar hou ik van. Omdat ik zo van helderheid hou, ben ik open naar jou toe en vertel ik je waar ik naartoe wil met jouw behandeling of waar het naartoe gaat en schep ik duidelijkheid voor jou als cliënte en gesprekspartner. Ik vind het belangrijk jou mee te nemen en te betrekken tijdens je behandeltraject. Zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Een goed voorbeeld van hoe ik helder ben, zie je terug in mijn werkwijze. Als practice bases evidence praktijk.

Mijn opleidingsachtergrond in de natuurgeneeswijzen

(een selectie uit 18 jaar opleidingen)

Natuurgeneeskundig therapeut (HBO opgeleid), Kinesiologie (HBO opgeleid), Energetische therapie | Malva-therapie (HBO opgeleid), Alchemistische Spagyriek plantgeneeskunde therapeut TM (HBO opgeleid), Medische basiskennis (HBO opgeleid), Zichtverbredersroute kinesiologie, Wellness kinesiologie, Dr. Schussler celzoutentherapeut, Burn-out coaching, Stress counselling, Emotiemanagement (EFT), Innerlijk kind therapie, Reiki I, II, III (master)

Tot slot nog een paar weetjes over mij:

Ik ben nogal erg aanvoelend en wetend, niet altijd tot grote vreugde van mijn partner want ‘hij kan ook niks geheim houden’. Tja sorry, ik voel nou eenmaal alles aan.

Ik kan niet stoppen met zoooooo gelukkig worden van beestjes, bloemetjes en natuur. Regelmatig deel ik op Instagram weer het zoveelste mineraal, kruid of bloemetje wat ik ontdekt heb.

Ik draai mijn hand niet om voor een zelf gekookte Indische rijsttafel. Lekker makan, makan! .. Hoezo dat? Ik ben dochter van een Indische vader. Het gebruik van o.a. kruiden en massage voor lichaam en geest is mij met de paplepel ingegoten.

Mijn guilty pleasure? Lekkere muziek op standje super hard en meeblêren en dansen terwijl niemand mij ziet (denk in mijn fantasie nog steeds dat ik Beyonce ben)? Sowieso, concerten, festivals en muziek is dansen!

Soms heb ik nog last van de ‘alle ballen moeten hooggehouden worden’ stand. Ik weet inmiddels dat je best lekker kan functioneren door wat ballen te laten vallen, dus maak me niet meer druk om ‘geen controle’. Dat geeft tonnen rust.

Ik had nog zo mezelf beloofd geen mineralen of orakelkaartendecks meer te kopen. Maar het lukt niet! Mijn spiriwiri kant neemt dan mijn nuchtere verstand over. Love it!

Worstel jij met pijn in je lijf, stress en klachten?

Mijn missie is om jou te leren de balans te hervinden tussen jouw hart, brein en lijf. Meer ontspannen en klachtenvrijer leven is fijn! Als je maar je natuurlijke kracht maximaal kunt gebruiken. Ik geloof in de kracht ín jou en van de natuur. Je lichaamswijsheid en zelfgenezend vermogen. Samen gaat het ons lukken.

Ik ben benieuwd naar jouw uitdaging met pijn, stress en klachten. Wat is jouw situatie? En wat wil je bereiken? Misschien kan ik je helpen.

Deel het hieronder met me door het formulier in te vullen. Ik ben heel benieuwd en reageer op werkdagen binnen 24 uur op je bericht!

Vertel me waar je hulp bij zoekt en samen gaan we kijken naar de volgende stap.