Verborgen stressblokkades in het lichaam opsporen, balans herstellen en goed voelen!

Heb jij alles al geprobeerd, maar blijf je kampen met (onbegrepen) stress en (pijn) klachten? Of voel je dat natuurgeneeskunde de oplossing voor jouw problemen biedt? Ik sta voor je klaar om jouw verhaal te horen en mijn expertise in te zetten om jouw klachten bij de bron aan te pakken.

Met een uniek en persoonlijk proces, waarin ik letter in gesprek ga met jouw lichaam, help ik jou om weer de relaxte, vrolijke en krachtige versie van jezelf te worden. Je zult weer de energie voelen die jouw leven fijner en eenvoudiger maakt. Zo kun jij je richten op wat écht belangrijk is. Laat mij jou helpen bij het verlichten van (pijn)klachten veroorzaakt door overbelasting, onbalans of stress.

Stel je voor hoe het zal voelen om eindelijk te komen waar je heen wilde

Stel je voor: je loopt ontspannen en met nieuwe inzichten de deur uit na een intensieve, op maat gemaakte natuurgeneeskundige behandeling. Ik gebruik mijn testmethoden en heldervoelende magie om precies te achterhalen wat jij nodig hebt. Stapje voor stapje lossen we stressblokkades op, laten we energie stromen en zetten we jouw zelfherstellend vermogen aan het werk. Klaar om je als herboren te voelen!

Focus je op wat belangrijk voor jou is. Vind meer energie, fysieke ontspanning, gemoedsrust en hernieuwd vertrouwen in jezelf. Dit alles terwijl je een duidelijk pad naar kracht bewandelt en werkt aan een geïntegreerde, holistische benadering van je klachten. Alleen zo kun je weer de vrolijke en ontspannen versie van jezelf worden.

ECHTE RESULTATEN VAN VROEGERE KLANTEN

“Ik kan jou en jouw werkwijze van harte aanbevelen aan iedereen die verlangt naar fysieke, mentale en emotionele balans! En ik meen het uit de grond van mijn hart!” – Lyanne

Ooit gekweld door onverklaarbare pijnen, nu weer vrij om te wandelen op stiletto’s!

Wat je allemaal kunt verwachten als we samenwerken

Ontvang een advies op maat om jouw energie(balans) te herstellen van vitaminen, mineralen, kruidenremedies en voedingsadviezen die we samenstellen op basis van een testmethode.

Ontvang natuurgeneeskundige behandelingen die speciaal voor jou op maat gemaakt zijn, inclusief leefstijltips en groei-opdrachten die je thuis kunt uitvoeren.

We stellen een welzijnsplan op dat helemaal aan jouw behoeften voldoet en is gebaseerd op een holistische 5-stappen aanpak.

Maak gebruik van therapeutische inzichtgevende gesprekken, bewustzijnscoaching en WhatsApp-ondersteuning, zodat ik altijd voor je klaar sta.

Stel doelen, houd een eigen journal bij en blijf betrokken bij de effectiviteit van de behandelingen. Zo werken we samen aan de vrolijkere, relaxte en krachtige versie van jou!

WIL JE WETEN HOE HET ALLEMAAL WERKT?

Hier is het welzijnsproces:

Stap 1

We starten samen met een oriënterend gesprek, face-to-face of online.

Stap 2

Na de intake stellen we een persoonlijk plan op dat helemaal bij jou past.

Stap 3

Om je lichaam te ondersteunen, maak ik een speciale kruidenremedie. Geleverd door een gespecialiseerde apotheek.

Stap 4

We plannen regelmatige consulten in of losse sessies, zodat jouw behandelcyclus naar zelfherstel in een fijne flow blijft.

Stap 5

Je hebt tijdens jouw proces vijf dagen per week direct contact met mij via WhatsApp. Ik ben er om je te helpen.

Stap 6

Hierna mag je al het geleerde in praktijk brengen en hebben we na 3 maanden een onderhoudssessie.

3 Manieren om met mij samen te werken

DEELS ONLINE EN IN GROENLO

1:1 Totaalbalans traject

Op maat gemaakte natuurlijke behandelingen die in combinatie met een testmethode ervoor zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt om stress en (pijn) klachten te verminderen. Door te communiceren met jouw eigen lichaam, sporen we stressbronnen op die anders verstopt zouden blijven. We lossen deze blokkades op met speciaal toegesneden behandelingen en geven je lichaam het zetje om zichzelf te genezen.

Het resultaat? Een balansherstel waarbij jij  weer met energie, lichamelijke ontspanning, innerlijke rust  en vol zelfvertrouwen door het leven gaat. Een duidelijk pad naar kracht en herstel.

ONLINE OF IN GROENLO

1:1 Bewustzijnscoaching in combinatie met Spagyriek kruidengeneeskunde

Stap binnen in de betoverende wereld van Moeder Natuur met op maat gemaakte kruidenremedies, die volgens de oude Spagyrische methode zijn vervaardigd. Deze remedies zijn een weldaad voor jouw lichaam, geest en ziel en bereik lichamelijke ontspanning, innerlijke rust, hernieuwd zelfvertrouwen en duidelijke richting naar kracht.

Ik help jou via een testmethode en mijn heldervoelendheid bij het vinden van de perfecte remedie voor jouw individuele behoeften voor holistische ondersteuning van lichaam, geest en ziel. Combineer deze behandeling met bewustzijnscoaching om de beste resultaten te behalen.

IN GROENLO

Holistische massages

Op maat gemaakte holistische massages, gecombineerd met magnetiserende en heldervoelende kwaliteiten, bieden jou de broodnodige ontspanning en verlichting. Terwijl jouw zenuwstelsel kalmeert, jouw energie weer gaat stromen en jouw zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.

Tijd om de focus te leggen op jouw innerlijke zelf, ontspanning en verbinding met je lichaam. Na een sessie voel je je ontspannen, uitgerust en vol hernieuwde energie, en ontdek je een nieuwe kracht in jezelf. De behandeling is volledig op jouw lichaam en energie afgestemd, en biedt een holistische oplossing voor spanning, overbelasting, overprikkeling en spierpijn.

ECHTE RESULTATEN VAN VROEGERE KLANTEN

“Geen slaapproblemen meer voor mij”

Niet alleen zijn mijn langdurige slaapproblemen verholpen, maar het heeft me ook geholpen om diepgewortelde problemen in mijn onderbewustzijn aan te pakken en te helen – Agnes

VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder vindt je een aantal veelgestelde vragen

LYANNE KAN WEER OP HAKKEN LOPEN
“Ik heb geen pijn meer in mijn lijf en kan weer op hakken lopen, ik ben zo blij!”
AGNES KAN WEER SLAPEN
“Niet alleen mijn langdurige slaapproblemen zijn verleden tijd, ik ben Francis dankbaar!.”
SUSANNE HEEFT WEER ENERGIE
“Na jaren fibromyalgie heb ik geen pijn meer en heb nu zoveel meer energie!”
LATEN WE JOUW (PIJN) KLACHTEN BIJ DE OORSPRONG OPLOSSEN

Klaar voor goed in je vel voelen?