Op 3 manieren natuurlijk werken aan minder stress en klachten.

Behandeling, begeleiding en advies.

1. Losse sessies: ontspannende massages en energiewerk

Massage is een heerlijk cadeau aan jezelf! De weldadige invloed van massage op je gezondheid is algemeen bekend. Behalve dat je daarmee je lichaam ontgift, is ook de ontspanning die de massage geeft helend. Een massage is een goede investering in je gezondheid en jouw welzijn.

Boek je massage of energiewerk sessie

2. Online consulten: Natuurlijke gezondheidsondersteuning op maat

De cadeaus van moeder natuur zijn er voor jou om je gezondheid te ondersteunen en te bevorderen. Zodat je goed in je vel komt te zitten. Maak gebruik van de kracht van: vitamines, mineralen, plant- of bloesemremedies. Op maat afgestemd op jouw lijf, je klacht en wie jij bent.

Ontdek welke ondersteuning bij jou past

3. Natuurgeneeskundige hulp: trajecten bij stress en klachten

Je bent klaar met stress, klachten en kwaaltjes en wilt het anders. Maar hoe? Je zoekt aanvullende hulp. Geen quick fix met kort resultaat of pleister voor de wond, maar werkelijk een langdurige oplossing. Die naast effectief tegelijkertijd ook zacht is voor jou en je lijf.

Ontdek welk traject bij jou past
caret-down caret-up caret-left caret-right

Het lukt Francis om volledig in te tunen op wat je nodig hebt. Ze kan je bewust maken van zaken die (misschien nog onbewust) op dat moment in je leven een belangrijke rol spelen en aandacht nodig hebben. In een ontspannen setting voel je je weer helemaal op en top! 

Ellen

Ga aan de slag met je herstelkracht

Pak de regie naar een meer ontspannen en klachtenvrijer leven. Geef je lichaam de kans om te helen. En maak ruimte in jezelf voor beter en goed voelen, zodat je kan doen wat je belangrijk vindt.

homepage

Dat er wat dingetjes niet goed zaten wist ik wel! Maar Francis spoort alle blokkades doelgericht op en pakt ze aan! Wist niet dat er zo veel dingetjes waren. Opruimen is niet echt fijn, ff doorbijten. Nu een dag later voel ik de ruimte in mijn lijf. Kom na de vakantie weer ‘opruimen’!

Dolly