EEN KRUIDENCONSULT IS MAATWERK
LAAT JEZELF ONDERSTEUNEN MET PLANTKRACHT

Met een persoonlijk samengestelde kruidenremedie geef jij jezelf en jouw lichaam de kans de harmonie terug te vinden, zodat stress en (pijn) klachten verlicht kunnen worden

Mijn kruidenconsulten zijn geen one size fits all. Wat ik wel doe is voor jou persoonlijke kruidenremedies op maat samenstellen. Afgestemd op de persoon die jij bent, jouw energie, klacht(en) en het doel dat je wilt bereiken. Door gebruik van een testmethode aangevuld met mijn heldervoelende kwaliteiten.

Want niet iedere kruid werkt bij een ieder hetzelfde. Sommige kruiden werken heel goed bij de één, maar totaal niet bij de ander. Sommige kruiden zullen jou versterken, waar anderen geen effect zullen hebben. Het kruid of de kruidencombinatie moet bij écht bij jou passen.

 

Als je consequent de inname of het gebruik van de kruidenremedie toepast die ik voor je samenstel, kan je vaak al snel verandering waarnemen. Van subtiele veranderingen (die jouw omgeving vaak eerder merkt) tot soms directe en grote veranderingen. En soms merk je het ook pas na wat langer gebruik.

Bedenk dat een kruidenremedie geen quick fix is, zoals bijvoorbeeld een paracetamol. Want het doel is jouw lichaam weer in balans te brengen. Sommige stress en (pijn) klachten hebben veel tijd  gehad om te kunnen ontstaan, dus het kan ook zo een aantal maanden duren om deze te behandelen en te verlichten.

Stel je eens voor hoe fantastisch het voelt om je doelen te bereiken

Een op maat gemaakt natuurgeneeskundig traject kan je helpen blijvend af te rekenen met stress en pijn. Hierbij wordt volledig rekening gehouden met jouw persoonlijke behoeften en doelen. Stap voor stap zul je stressblokkades afbreken, energie laten stromen en het zelfherstellend vermogen van je lichaam stimuleren. En dat zonder eindeloos te hoeven praten!

Zo kun je je weer richten op wat jij belangrijk vindt en tegelijkertijd je pijn verminderen, meer energie krijgen en je lichaam ontspannen. Dit traject zal je zelfvertrouwen herstellen en je op weg helpen naar een krachtig en zelfbewust leven. Eindelijk ontdekken hoe alles samenhangt en hoe je weer die relaxte, vrolijke en krachtige versie van jezelf kunt worden? Dat kan met deze holistische benadering.

ECHTE KLANTRESULTATEN

“Ik beveel jou en jouw werkwijze van harte aan aan iedereen die zijn fysieke, mentale en emotionele balans wil herstellen! En ik meen het uit de grond van mijn hart! “- Lyanne

Dankzij jou kan ik weer pijnvrij bewegen en zelfs op hakken lopen! 

 

Het leven voor het totaalbalans traject

Je bent de doe-het-zelf-route, zelfhulpboeken en de informatie-overload voorbij.

Je bent het doorgaan, op de tanden bijten en aanpassen aan pijn-klachten zat.

Je bent klaar met stress en pijnklachten en wilt een wezenlijke verandering.

Je realiseert je dat jij ook belangrijk bent en zoekt naar balans in je lijf en leven.

Je hebt de diagnose onverklaarbare klachten of  ‘je moet ermee leren leven.’

Je wilt jouw verhaal vertellen, maar je wilt weet niet hoe jouw emoties te moet uiten.

Je weet niet wat jouw stresspatronen zijn en hoe te komen naar rust in je lijf.

Het leven na het totaalbalans traject

Je hebt een ontspannen lichaam, meer energie en voelt je krachtiger dan ooit.

Je hebt dé methode gevonden voor blijvende verlichting van je stress en pijnklachten.

Je hebt je bord aan ballast leeg gemaakt, oude jassen afgegooid en leeft lichter.

Je kent het verhaal achter jouw pijnklacht, waardoor jij je lijf begrijpt.

Je kent je patronen, wat ze doen lijf en kan gedachten omzetten naar positiviteit.

Je hebt het pad naar zelfzorg en zelfliefde in harmonie met je omgeving gevonden.

Je hebt je zelfvertrouwen vergroot, weet wat je waard bent en leeft gemakkelijker.

LUISTER…

De oplossing ligt niet buiten jezelf, maar in je lichaam.

DAG STRESS, HALLO FRISSE ENERGIE EN LICHAAMSHERSTEL

Mijn krachtige behandelplan omvat:

HOLISTISCHE ANALYS EN BEHANDELSTRATEGIE

Via online vragenlijsten, uitgebreide intake en persoonlijk behandelplan op maat, pakken we jouw probleem bij de wortel aan.

 

VITAMINEN, MINERALEN EN VOEDINGSTEST

Een alomvattende vitaliteit-scan om de juiste orthomoleculaire suppletie te adviseren en jouw lichaam weer in topvorm te krijgen.

 

PERSOONLIJKE ONDERSTEUNENDE KRUIDENREMEDIE

Een niet-toxische toevoeging die naast reguliere medicatie gebruikt kan worden. Deze wordt geleverd door een gespecialiseerde apotheek.

 

SPIERTEST SESSIES OP MAAT

Behandelsessies op basis van de spiertest, met handige tools en tips voor thuis. Een bloesemremedie op maat, maakt deze sessies helemaal compleet.

 

INZICHT IN EIGEN VOORTGANG HERSTELPROCES

We bespreken regelmatig de voortgang en effectiviteit van de behandeling, om zo het doel per behandelsessie te bepalen. Zo ben jij weer helemaal in controle van jouw eigen herstelproces!

LEER JE THERAPEUT KENNEN

Ik wist niet dat mijn lichaam uit balans was als gevolg van verborgen stress. Misschien bevind jij je momenteel in dezelfde positie en ik wil je graag helpen

Vaak realiseren we ons niet dat we onszelf op de automatische piloot zetten en dat chronische stress ons lichaam kan ontregelen. Dit kan leiden tot pijnlijke klachten, overprikkeling en burn-out.

Het oplossen van verborgen stressblokkades in het lichaam begint klein door de spanning te verminderen met acupressuur en massage. Kruidenremedies kunnen dit proces ondersteunen. Langzaam maar zeker maak je onbewust een verbinding met jezelf en misschien ontdek je dat er een verbinding hersteld moet worden die je niet eens wist dat er verloren was.

ECHTE RESULTATEN VAN VROEGERE KLANTEN

“Mijn langdurige slaapproblemen zijn verleden tijd.”

Niet alleen zijn mijn langdurige slaapproblemen verleden tijd, maar werd het mogelijk om dieper opgeslagen thema’s in mijn onderbewustzijn in het licht te brengen en te helen. – Agnes

Dit is niet zomaar een behandeling

HET TOTAALBALANS TRAJECT ZIJN NATUURGENEESKUNDIGE BEHANDELINGEN OP MAAT

Geen enkele sessie is hetzelfde, want afhankelijk van het doel van de sessie zal er via de spierreflextest in combinatie met mijn heldervoelendheid gekozen worden uit de meest effectieve behandelvorm voor jou.

Wat zit er in onder andere in mijn toolkit?

stress verminderende technieken

brein-integratie technieken

behandeling via reflexpunten, acupressuurpunten en meridianen

energetische behandeling en massage

holistische en therapeutische massage

bloesemtherapie en aromatherapie

inzichtgevende gesprekken (wel of niet in combinatie met inzichtkaarten)

energetische en lichaamsoefeningen

Francis is een vriendelijke vrouw die zich oprecht voor jou openstelt, ongeacht wie je bent of hoe je je voelt. Met haar eigen kracht en ervaring richt ze zich op het aanpakken van jouw belangrijkste uitdagingen. Samen met jou en jouw onderbewustzijn onderzoekt ze de kern van het probleem om te achterhalen hoe ze het kan verminderen. Mijn ervaring met Francis was zeer positief. Ze was een luisterend oor en gaf nuttige tips en ideeën. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. – Nora

Deze sessies zijn voor jou als

Jij op zoek bent naar maatwerksessies die in het teken staan van zelfheling. Waarbij centraal staat: Wat wil je graag bereiken? Wat heb jij daarvoor nodig? Welke blokkades kom je tegen? En hoe bereik je waar je naar verlangt?

Jij jouw probleem bij de basis aan wilt aanpakken door laag voor laag stressblokkades in je lichaam op te lossen. Waarbij je inzicht krijgt in het verhaal achter je klacht en ontdekt wat onbewust nog invloed op je lichaam heeft. Tijdens dit proces ga jij ook beter begrijpen wat je nodig hebt om keuzes te maken waar jij en je lijf gelukkig van worden.

Jij beseft dat er geen snelle oplossing of Quick fix bestaat om langdurige pijn- klachten blijvend te verminderen. Wat na jaren is ontstaan kan niet in één sessie waren opgelost. Wel onderga je stap voor stap een verandering naar lichaamsbewustzijn, een vergroot zelfhelend vermogen en een goede energiebalans.

Jij ook thuis aan de slag wilt gaan met inname van remedies, tips en tools die ik jou aanreik. Je krijgt begeleiding van mij bij iedere stap in jouw persoonlijke proces. En ook ben ik dagelijks via WhatsApp bereikbaar voor support.

Jij alles wat jij je bewust wordt en leert gaat toepassen en aandacht blijft geven aan de signalen van je lichaam, dan weet ik zeker jij hier in jouw leven plezier van hebt!

BENIEUWD HOE HET ALLEMAAL WERKT

Mijn ontworpen behandelproces

Bekijk hier mijn behandelproces. Ik heb er door de jaren heen mijn belangrijkste doel van gemaakt om het meest effectieve proces voor mijn klanten te creëren.

Je start bij mij altijd met een gratis kennismaking. Hierin gaan we samen in gesprek over jouw uitdaging met pijn en klachten en maak ik een korte analyse met daarin waar ik denk dat jouw winst ligt.  Zijn we een match en wil je met mij samenwerken, dan plannen we de intake.

Jouw behandelproces start met een uitgebreide intake van 1,5 uur. Dit kan bij mijn praktijk in Groenlo of online. Je krijgt van mij online vragenlijsten toegestuurd om uitgebreid stil te staan bij jouw huidige gezondheid. En tijdens het gesprek zoomen wij in op wie jij bent voor een behandeladvies op maat.

Na de intake stel ik op basis van alle informatie en het behandeladvies  een stel ik een persoonlijke kruidenremedie samen die jou zowel fysiek als emotioneel gaat ondersteunen bij jouw lichaamsproces. Deze is niet-toxisch en kan met reguliere medicatie worden ingenomen en wordt geleverd door een gespecialiseerde apotheek.

Elke twee tot drie weken plannen we een live of online 1-op-1 Spiertest sessie van 60 minuten (6 in totaal). We bespreken jouw voortgang en hoe jij op dat moment in je vel zit. Samen met jou bepaal ik het doel van deze sessie en dan start ik met de behandeling. Je krijgt tips en tools van mij mee naar huis.  Zo brengen we ritme aan in jouw behandelcyclus voor verandering en zelfherstel.

Drie tot zes maanden lang heb je vijf dagen per week een direct lijntje met mij via WhatsApp en e-mail. Je mag me alles vragen. Heb je vragen over je herstelproces of wat je tegenkomt in jouw proces? Ik sta voor je klaar.

TOTAALINVESTERING TRAJECT

 597,-

BETALING IN TERMIJNEN

3 BETALINGEN VAN  209 ,-

AANTAL SESSIES EN DOORLOOPTIJD

6 SESSIES | DUUR 3-4 MAANDEN

VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR

Consulten worden mogelijk deels vergoedt door de meeste zorgverzekeraars. Mits verzekerd voor alternatieve zorg. Prestatiecode 24002. Check vooraf goed je polis en voorwaarden.

JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN

Als je met jouw hoofd ja knikt

Als je ja knikt met je hoofd en bij jezelf denkt, “ja dit is voor mij!” als je bovenstaande hebt gelezen… weet gewoon dat ik precies ben geweest waar jij nu bent en dat ik hier ben om te helpen.

Een jaar vanaf nu

zou je willen dat je vandaag was begonnen

LYANNE KAN WEER OP HAKKEN LOPEN
“Ik heb geen pijn meer in mijn lijf en kan weer op hakken lopen, ik ben zo blij!”
AGNES KAN WEER SLAPEN
“Niet alleen mijn langdurige slaapproblemen zijn verleden tijd, ik ben Francis dankbaar!.”
SUSANNE HEEFT WEER ENERGIE
“Na jaren fibromyalgie heb ik geen pijn meer en heb nu zoveel meer energie!”
VEELGESTELDE VRAGEN

Benieuwd hoe het werkt?

HEB JIJ MEER VRAGEN OVER DE 1:1 SPIERTEST SESSIES?

Neem contact op met Francis

Ik kan niet wachten om van je te horen! Als je vragen hebt, neem dan contact met mij op via de onderstaande e-maillink.