Stel je eens voor hoe fijn het voelt om weer rust in je lijf te hebben, een happy mind, balans in je leven en in je eigen kracht te staan om volgens je eigen flow te leven

Met jouw lichaam en haar celgeheugen als informatiebron aan jouw zijde. Kan jouw lichaam fungeren als een slim hulpmiddel dat namens jou het verhaal vertelt achter jouw klacht, waar spanning en blokkades liggen opgeslagen, wat jouw stresspatronen zijn en welke behandeling het écht nodig heeft om te komen tot zelfherstel (terwijl jij lekker ligt op mijn behandelbank of online tegenover mij zit… en je niet alleen hoeft te praten).

Dat is waar ik jou bij help en ondersteun.

 

Je lichaam onthoudt alles wat jij vergeten bent. Daarom ga ik in gesprek met je lichaam en onderbewustzijn, zodat je hoofd niet in de weg zit.

Mijn visie

Als therapeut en mentor begeleid ik jou in het pad naar balans en zelfherstel. Door het mentale stukje weer te verbinden met je hart en lijf. Om weer thuis in jouw eigen sterke basis. En gaan we een laag dieper dan alleen jouw klacht, namelijk naar de oorsprong. Om via je onderbewustzijn blokkades en stresspatronen te transformeren. Zodat jij kan gaan luisteren naar je lichaam, je eigen behoeften weer kunt voelen en je intuïtie beter kunt horen. Waardoor (pijn) klachten naar de achtergrond gaan of zelfs kunnen verdwijnen. In mijn sessies maak ik ruimte voor wat er in jou speelt en wat jij écht nodig hebt.

Hoi! Francis hier…

PARTNER, STIEFMOEDER,VRIENDIN, ONDERNEMER, EMPAAT, PROJECTOR 6/2, NIJMEEGSE, HALF INDISCH, LEVENSGENIETSTER, GEBOREN IN 1974… MAAR VOORAL MEZELF

Tot 2019 leidde ik een leven dat je als geslaagd zou kunnen  beschouwen: een bloeiende carrière als Agile coach in het bedrijfsleven, daarnaast ondernemer met een natuurgeneeskundige massagepraktijk, een fijne relatie en een druk sociaal leven vol inspirerende opleidingen en activiteiten. Het leek alsof mijn geluk niet op kon, maar achter de schermen begon ik fysiek en mentaal af te brokkelen.

Ik vocht tegen somberheid, vermoeidheid, een traumatisch verleden en lichamelijke signalen die me angstig en bang maakten. Om hiermee om te gaan, gebruikte ik verschillende overlevingstactieken, zelfs ten koste van de goede dingen in mijn leven.

Dit leidde uiteindelijk tot een volledige ineenstorting van mijn lichaam als gevolg van chronische stress, oververmoeidheid en overbelasting.

Het was tijd voor verandering. En het duurde even voordat het kwam. Ik begon aan een langdurig herstelproces om te kunnen reconnecten met mijn lichaam, weer te leren voelen en mijn manier van denken te veranderen. Ik zocht hulp om blokkades op te ruimen en patronen te kunnen veranderen bij lichaamsgerichte en natuurgeneeskundige therapieën voor mijn fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Mijn leven nam een ​​totaal andere wending en ik kon mezelf herontdekken en een richting inslaan die weer aansluit bij wie ik ben als mens. Deze veranderingen gaven me meer vrijheid, geluk en innerlijke rust en hielpen langdurige fysieke en mentale klachten op te lossen.

In 2022 heropende ik mijn praktijk in mijn nieuwe woonplaats Groenlo. Ben ik fulltime ondernemer en nog meer gepassioneerd dan ooit om natuurlijke en holistische geneeswijzen te delen met anderen voor zelfherstel en groei.

Een paar losse feitjes

Expert in het ‘lezen’ van energie

Van jongs af aan was ik al heel sensitief en kon makkelijk mensen ‘lezen’ en aanvoelen wat niet gezegd werd en hoe de sfeer in een ruimte was. En ontdekte ik al gauw magnetiseren met mijn handen.Afgelopen jaren heb ik mogen leren hoe ik mijn heldervoelend zijn om kon zetten naar mijn superpower.

Intuitief én pragmatisch

Ik ben heldervoelend en voel veel energie en dingen aan en tegelijkertijd ben ik heel pragmatisch, analyserend en denk ik graag voor jou mee in praktische oplossingen. Duidelijkheid, daar hou ik van.

Spaceholder

Als geen ander weet ik een veilige setting te creëren waarbinnen de ander zich gezien, gehoord en begrepen voelt. Van jongs af aan vond iedereen het al fijn zijn/haar verhaal bij mij kwijt te kunnen. Ik schrik niet gauw ergens van en luister altijd zonder oordeel.

Geen koetjes en kalfjes

Doe mij een goed restaurant, heerlijk eten en diepgaande gesprekken. Dan ben ik helemaal in mijn nopjes. Verjaardagen gezellig met z’n allen in een kringetje beetje over koetjes en kalfjes praten doe je mij dan ook geen plezier mee. Ben meer een 1:1 vrouw. Sorry just not me!

‘Spiriwiri’

Ik ben dol op kaartjes trekken, snuffelen aan essentiële oliën, intuïtief schrijven en tekenen, het lezen van ‘spirituele’ boeken en het werken met edelstenen.

Ik ben geen one-size-fits-all therapeut, maar een generalist die werkt met meerdere werkvormen en specialist in stress-gerelateerde (pijn) klachten

PLANTGENEESKUNDIGE | ENERGETISCH COACH | KINESIOLOOG | MASSEUR | REIKI MASTER | HEALER

In 19 jaar opgebouwde kennis en ervaring

Natuur- en kruidengeneeskunde

natuurgeneeskundig therapeut, Sagyiek Plantgeneeskunde therapeut TM,  fytotherapie, (Bach) bloesemtherapie, Dr. Schussler celzoutentherapeut

Energetische therapie

malva therapeut/energetisch therapeut, Reiki master, magnetiseren, Quantum Touch, werken met Biotensor

Stress- en emotiemanagement

emotiemangement (EFT), innerlijk kind therapie, burn-out coaching, stress-counseling

Toegepaste kinesiologie

Touch for Health, Stress Release, Zicht op Woordblind, Zicht op Leefblind

Massage(therapie)

NGS Wellness masseur, Pitjit massage, Chinese voetreflexmassage, metamorfose massage, massage bij ADHD, massage bij fibromyalgie, massage bij burn-out

Klaar voor balans, zelfherstel en groei?

Ben jij bereid om te gaan luisteren naar de boodschap van je lichaam om blokkades en stresspatronen te transformeren? Door te gaan naar de oorsprong van jouw klacht, zodat ballast opgeruimd kan worden waardoor er ruimte komt voor balans en zelfherstel. Ik kijk graag samen met jou wat jij nodig hebt en welke stappen je kan zetten.Een op maat gemaakt natuurgeneeskundig consult kan je helpen blijvend af te rekenen met stress, pijn en gezondheidsklachten. Hierbij wordt volledig rekening gehouden met jouw persoonlijke behoeften en doelen. Stap voor stap zul je blokkades oplossen, patronen gaan ontdekken, energie weer laten stromen en het zelfherstel van je lichaam stimuleren. En dat zonder eindeloos te hoeven praten!

Zo kun jij je weer richten op wat jij belangrijk vindt en tegelijkertijd je gezondheidsklachten verminderen, meer energie krijgen en je lichaam ontspannen. Dit traject zal je zelfvertrouwen herstellen en je op weg helpen naar een krachtig en zelfbewust leven. Kom met lichaam en geest op één lijn en herontdek die vrolijke en krachtige versie van jezelf. Dat kan op deze natuurlijke, holistische manier.

Kom weer aan het stuur van je leven te zitten

Natuurgeneeskunde ondersteunt je om te kijken naar de gebieden in je leven die verandering nodig hebben, zodat je duidelijkheid en richting krijgt voor wat je in je leven wilt creëren, en helpt je om in flow te komen. Dit doe ik door jouw probleem aan te pakken bij de oorsprong. 

Je maakt gebruik van wat er aan de oppervlakte ligt, zodat je beperkende overtuigingen, problemen uit het verleden of patronen die je niet langer dienen, kunt veranderen; zodat je kunt groeien en jezelf de kracht kunt geven voor meer welzijn, gezondheid, geluk en levensvervulling.

In elke sessie kijken we naar de huidige bronnen van stress in je lichaam, geest en energieveld. We ontdekken wat jou motiveert, jouw innerlijke waarden en prioriteiten, en zorgen voor afstemming op jouw intenties.

Je krijgt persoonlijke ondersteuning om zelfbewustzijn, inzichten, innerlijk gemak en een pad naar eigen kracht te verwerven.

Waar ik jou bij kan helpen?

Lichamelijke gezondheid, pijn en gezondheidsklachten

Angsten, stress(patronen) en geestelijke gezondheid

Overbelasting, oververmoeidheid en burn-out

Emoties, overprikkeling en energiemanagement

Slapeloosheid en slaapproblemen

Helderheid en inzicht in jezelf, gedrag en/of gezondheidsklachten

Verdriet en verlies

Zelfsabotage: belemmerende gedachten en overtuigingen

Perfectionisme, uitstelgedrag, doorzetten, pleasen, helperssyndroom

Herhaalde denkpatronen en constante zorgen

Zelfvertrouwen en eigenwaarde

Het gevoel hebben dat je niet genoeg bent of niet goed genoeg doet

Emotionele blokkades, kleine trauma’s en traumaverwerking

Hoe werkt het?

In onze sessies bespreken we samen wat je wilt in jouw leven, wat je tegenhoudt, gezondheidsklachten en bespreken we de intake-formulieren die je voorafgaand aan jouw afspraak online hebt ingevuld.

Ik gebruik spierreflextesten om te ontdekken waar blokkades en onevenwichtigheden zitten en ondersteun je om deze op te lossen, zodat je kunt afstemmen op je doelen.

Ik help je de emotionele en stresspatronen achter sommige van je fysieke en mentale klachten te begrijpen en de belangrijkste factoren die ten grondslag liggen aan enkele van de drijvende krachten die ervoor zorgen dat je uit balans raakt.

Elke sessie wordt specifiek op jou en jouw wensen afgestemd. Ik werk onder andere met het Chinese meridiaansysteem, 5 elementenleer en acupressuurpunten, breinintegratie, voedings- en hormonale processen, de chakra’s en auralagen, evenals kruidenremedies, bloesemremedies, edelstenen en geluid, om het lichaam te helpen in balans te komen.

Waardoor jij meer verbonden kunt zijn met jouw lichaam, jouw levensdoel en zorgen voor een dieper gevoel van innerlijke rust en flow.

Wat zijn de voordelen?

Helpt bij fysieke en emotionele onbalans.

Kalmeert lichaam en geest. Helpt je om positieve keuzes en nieuwe denkpatronen te creëren.

Meer zelfvertrouwen en een positievere kijk op het leven.

Hulp om jou te helpen meer zelfzorg te creëren.

Kan helpen bij het vinden van levensrichting.

Helpt jou meer zelfzorg te creëren.

Tools en kennis over hoe jij jouw stressniveau voortdurend kunt beheersen.

Een kans om te zien hoe kleine veranderingen een grote impact op je leven kunnen hebben.

Geloof in jezelf dat dat je veranderingen kunt doorvoeren en volhouden. En dat alles mogelijk is.

Ondersteuning bij het doorvoeren van deze veranderingen met empathie, begrip en respect.

LIEVE WOORDEN

“Jaren liep ik al met pijn en vermoeidheidsklachten door mijn fibromyalgie waardoor mijn mentale en lcihamelijke welzijn niet in balans was. De 1:1 sessies met Francis hebben mij gebracht dat ik geen pijn meer heb, weinig tot geen spanning meer in mijn lichaam voel en dat ik weer energie heb. Dat ik nu durf uit te spreken dat ik trots ben op mezelf is mij het meest waardevol Jouw sessies hebben mij zoveel gebracht! Daar ben ik jou heel dankbaar voor! Je gaf mij een heel vertrouwd en veilig gevoel waarin ik mij volledig kwetsbaar durfde open te stellen. Toen ik naar jou toe ging voor een kennismaking twijfelde ik al niet om met jou samen te gaan werken, ik had alleen dat laatste zetje nodig. Zo blij dat ik het gedaan heb!”

Esther
Estheris na jaren pijnvrij en heeft weer energie

“Ik liep al jarenlang met emoties rond die niet verwerkt waren. Het leven voelde zwaar. En besloot naar Francis te gaan. Haar 1:1 sessies hebben mij gebracht dat ik weer positief in het leven sta, mij weer vrolijk voel en anders ben gaan denken. Heb mijn grenzen leren voelen en geleerd dat ik ze kan gaan stellen. Ben meer mij zelf en ervaar zoveel meer rust in mijn hoofd en lichaam. Ben ook een stuk vrolijker geworden en mijn omgeving zegt dat ook. Een emotioneel ben ik stabieler en rustiger. De lach en de traan, het gevoel dat je bij jou voelt maakte dat ik mij thuis voel bij jou. En dat jij mij écht begrijpt. Dat is voor mij zo waardevol. Ik heb beter voor mezelf leren zorgen. En voor wie nog twijfelt? Gewoon doen! Want het is iets voor jezelf. Je moet tijd maken voor jezelf en in jezelf investeren voordat je wat voor een ander kan doen. Heb ik nu geleerd.”

Heidy
Heidyis weer vrolijk en is emotioneel stabieler en rustiger

VEELGESTELDE VRAGEN

uitgebreide intake online/Groenlo

90 minuten – 120 euro

pakket van 5 startsessies online/Groenlo plus persoonlijke kruidenremedie

60 minuten – 80 euro per sessie

kruidenremedie – 75 euro

vervolgsessie online/Groenlo

60 minuten – 80 euro

Als vervolgsessie op het pakket van 5 startsessies of als je mij de afgelopen 3 maanden niet hebt gezien, boek dan deze sessie.

vergoeding Zorgverzekeraar

Mijn consulten kunnen mogelijk deels vergoedt worden door de meeste zorgverzekeraars. Mits je bijverzekerd bent voor alternatieve geneeskunde. Check vooraf goed je polis en voorwaarden om verrassingen te voorkomen.