(Online) Inzichtsessie plus Bach bloesemremedie advies

… huur mijn heldervoelendheid, mijn orakelkaarten, mijn ervaring als therapeut en krijg inzichten en een Bach bloesemremedie advies mee

Een liefdevol steuntje in de rug

Stel je vraag of ga open in deze sessie voor inzichten die jou verder kunnen helpen

Soms voelt een behandeltraject aangaan nog te vroeg of is het op dit moment gewoon niet nodig omdat je geen (belemmerende) stress of (pijn) klachten ervaart.

Maar heb je wel interesse en behoefte aan inzicht en een andere blik op iets waar je tegenaan loopt in je lijf en leven, een bepaald thema, hoe jij je voelt of vindt je het gewoon fijn om met persoonlijke groei bezig te zijn. Een stukje persoonlijke coaching.

In deze (online) sessie huur je mijn heldervoelendheid en mijn orakelkaarten. We gaan in gesprek en doen een korte kaartlegging en laten ons leiden door de inzichten die hieruit komen en geef ik jou een Bach bloesemremedie advies mee voor dat extra liefdevolle steuntje in de rug.

Daarbij komt ook mijn ervaring als therapeut van pas en kan ik jou eventueel ook de tips en tools aanreiken om met de uitkomsten verder te gaan.

Duur, locatie en investering

Deze sessie kan online of op locatie in Groenlo plaatsvinden. De sessie duurt 45 minuten voor 47,- euro.

Plan hier je inzichtsessie

Andere natuurgeneeskundige behandelingen

Vitaliteitsscan

Is jouw energie in balans? In één spiertestsessie krijg jij inzicht in jouw vitaliteit, mogelijke tekorten, welke voeding belastend is en of er emoties actief zijn die jouw energiebalans verstoren. Je krijgt een persoonlijk advies,

WAT GAAN WE TESTEN
Vitaliteitsscan

1:1 Spiertest sessies

n 3-6 maanden een blijvende vermindering van (pijn) klachten. Met de spiertest krijg jij de tool in handen om stressblokkades in je lichaam op te sporen en met natuurgeneeskundige behandeling gelijk op te lossen.

WAT GAAN WE DOEN
1:1 Spiertest sessies

Massage en healing

Massage in combinatie met healing. Weldadige verlichting van (pijn) klachten die voortkomen uit overbelasting, onbalans, vermoeidheid of stress. Ondertussen ontspan je en kom je helemaal tot jezelf.

NAAR DE MASSAGE
Massage en healingEen gratis checklist voor jou

Hoe voelt een lichaam uit balans? Ontvang een gratis checklist met 36 signalen om te ontdekken of jouw lichaam uit balans is. Binnen slechts drie minuten kun je zien of er iets aan de hand is. Wacht niet langer en kom er nu achter!

DOWNLOAD