Stress verminderen, meer energie en pijn, klachten verlichten. Ja, dat kan jij ook! Met de juiste begeleiding en blijvende resultaten

Voel je je vaak moe, pijnlijk en gestrest? Het verminderen van die opgeslagen spanning en stress in je lijf kan een wereld van verschil maken voor hoe je je voelt. Maar hoe kun je dit bereiken zonder eindeloos te praten? En hoe weet je zeker dat je de juiste behandeling krijgt? Daar kan help ik jou bij!

Met mijn energetische spiertestconsulten gaan we samen aan de slag om jouw klachten te verlichten en je innerlijke balans te herstellen. Dus waar wacht je nog op? Laten we die eerste stap zetten naar meer energie, ontspanning en geluk.  Ontdek nu welk type energetisch spiertestconsult het beste bij jou past en boek je sessie vandaag nog!

Home body stress quickscan

Hoe pakken we dat aan

Voel je soms dat alles gewoon te veel wordt? Been there, done that. Stress en pijn? Ik ken het maar al te goed. Door een unieke mix van kinesiologie, energetische therapieën, natuurgeneeskunde, massagetherapie en natuurlijke producten, breng ik je terug naar de kern: jouw lichaam en innerlijke wijsheid.

Bij mij vind je geen quick fixes. Samen duiken we dieper in op jouw klachten en problemen. We ontrafelen wat er écht speelt en stellen vervolgens een plan op dat perfect bij jou past. Ik luister aandachtig naar je lichaam en help je om stress, pijn en klachten te verminderen.

Ben je klaar om aan de slag te gaan?

Tijd om de kracht van spiertesten te ontdekken: jouw persoonlijke sleutel tot balans en herstel op maat

In mijn sessies praat ik direct met je lichaam via slimme spiertesten. Zo achterhalen we samen wat jouw lijf echt nodig heeft.

Persoonlijk op maat gemaakt

Met spiertesten ontwerpen we behandelingen die helemaal bij jou passen. We kunnen zelfs natuurlijke producten inzetten die perfect aansluiten bij wat jouw lichaam nodig heeft.

Een effectief actieplan

Door te testen weten we wat echt werkt. Zo stellen we een actieplan op dat jouw specifieke problemen aanpakt en je daadwerkelijk beter doet voelen.

Diepgaande inzichten

Samen ontdekken we de oorsprong van jouw klachten, waardoor we oplossingen kunnen vinden die blijvend zijn.

Leer beter naar je lichaam luisteren

Ik leer je hoe je naar je lichaam kunt luisteren en hoe je kunt herkennen wat het nodig heeft voor een optimale gezondheid.

Sneller herstel

Ontdek hoe jouw lichaam zichzelf kan genezen. Met de juiste aanpak kun je snel weer op weg zijn naar een optimale gezondheid.

Met mijn holistische aanpak kun je écht het verschil maken in hoe je je voelt. Durf je het aan?

Wat zeggen cliënten:

Stel je voor…

Hoe zou het zijn als je elke dag sterker wordt op jouw weg naar balans en herstel? Die innerlijke kracht helpt je om stress en pijn te verminderen, waardoor je jezelf veerkrachtiger voelt. Je bouwt een diepere band op met jezelf, zorgt goed voor jezelf, voelt je helemaal op je gemak in je eigen vel en straalt positieve energie uit die anderen aantrekt. Met hernieuwde energie en veerkracht geniet je volop van het leven, klaar om het beste voor jezelf te omarmen.

Dit is jouw reis naar innerlijke kracht – een reis die begint met de moed om voor jezelf te kiezen en te streven naar het leven dat je verdient.

Introductiesessie: maak kennis met Energetische Spiertesten

In mijn sessies praat ik direct met je lichaam via slimme spiertesten. Zo achterhalen we samen wat jouw lijf echt nodig heeft.

Introductiesessie – Energetisch Spiertestconsult

Ben je nieuwsgierig naar hoe energetische spiertesten jou kunnen helpen? In deze introductiesessie krijg je een eerste evaluatie van je energiebalans en een persoonlijk supplementenadvies, indien nodig. Dit is de perfecte manier om mijn holistische aanpak te ervaren en te zien hoe we samen aan jouw gezondheid en balans kunnen werken.

1 Energetische spiertestconsult

Korte evaluatie van je energiebalans

Persoonlijk supplementenadvies (indien nodig)

Inclusief persoonlijke bloesemremedie

Prijs: 79,

Goed om te weten: Gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars mogelijk.

Klinkt het alsof dit precies is wat je zoekt?

Stap 1:

Plan je intakegesprek hieronder in (het duurt slechts 1 minuut). Het gesprek kan plaatsvinden via Zoom of in mijn praktijk in Groenlo. Tijdens deze sessie zullen we dieper ingaan op jouw situatie en samen kijken naar mogelijke obstakels en haalbare verbeteringen. Als we beiden enthousiast zijn en ervan overtuigd zijn dat dit traject jou kan helpen, zetten we samen de eerste stappen.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit: koffie of een rustgevende kruidenthee? Ik trakteer graag.