Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik  ervan overtuigd dat alles van nature al in jou zit om weer die vrolijke, ontspannen en krachtige vrouw te kunnen zijn. Dat verandering en verlichting van stress- en pijnklachten alleen maar kan komen als jijzelf en je lichaam het ook kunnen voelen. Als de inzichten, antwoorden en mogelijke oplossingen ook écht vanuit jou komen. En daar zit dan ook jouw goud verborgen. Het goud zodat jouw hart, brein en lijf weer de balans hervinden. Want jouw natuurlijk herstelkracht en alle cellen van jouw lichaam zijn zo wijs, daar hoef je nooit aan te twijfelen.

Want sterken en sensitieve vrouw, jij bent uniek, of je dat al weet of niet. Wie jij bent, jouw wereld en jouw verhaal is uniek. En daarom kijk ik ook naar jou in alles wie jij bent – holistisch.

Daarom past een standaard protocol of algemene leefstijlrichtlijn niet binnen mijn behandelmethode. En erover praten heb je vast al vaker en vaak te lang gedaan. Het gaat om doen! Het werkelijk inchecken bij jezelf. Jouw lichaam als richtingaanwijzer, kompas en eigen medicijn te gebruiken. En help ik jou de subtiele taal van jouw lichaam, namelijk energie te vertalen naar inzichten, oplossingen en de keuze voor de behandelmethode die op dat moment bij jou past. Dat alles samen gecombineerd met natuurlijke gezondheidsproducten – de kracht van de natuur – om jouw proces fysiek en emotioneel te ondersteunen.

Dit alles doe ik op een respectvolle en liefdevolle manier. Met een vleugje humor, eerlijkheid en no-nonsense zweverigheid.