Balans hervinden tussen hart, brein en lijf: hoe dan?

Pak in 6 sessies de regie terug naar minder stress en pijnklachten.

Begin je te merken dat de stress en pijnklachten die je ervaart ten koste gaat van wie jij bent en jouw gezondheid? Is het niet meer weg te krijgen met pijnstillers of lange vakantie? Vrouwen die bij mij komen zijn op zoek naar een andere manier om . hebben vaak al geprobeerd om zichzelf te helpen. Met praattherapie, hulp gericht op puur de fysieke klachten. Ik help ik vrouwen met stress en pijnklachten weer de balans te hervinden tussen hun hart, hun lijf en dat mentale stukje. Dit doe ik door natuurlijke gezondheidsmiddelen, natuur- en energetische geneeskunde en massage met elkaar te combineren tot behandeling en begeleiding op maat. Op basis van een natuurgerichte 5 stappenmethode.

Een holistische aanpak waarbij we lichaamsgericht,  via jouw lijf, werken. Door innerlijke balans te creëren, kan je zelfgenezend vermogen dat doen waar het goed in is. Jou gezond te houden. Je gaat beter in je vel zitten en zelfbewuster in het leven staan.

Hey doorzetter, ben je op het punt gekomen dat je geen stress en pijn meer wilt in je lijf en leven

Waarschijnlijk herken jij je in het patroon van doorgaan, alle ballen hoog houden, werkdruk, anderen helpen en druk die jij jezelf oplegt. Je krijgt steeds vaker het gevoel dat je ergens vastloopt en blokkeert in je leven. De stress en pijnklachten die je ervaart zijn niet meer zo nu en dan, maar is haast een dagelijks onderdeel van je leven geworden. Het kost je energie die je al niet voldoende hebt en frustratie. Jij weet en voelt dat het tijd is om voor jezelf te gaan kiezen. En je wilt ook niet chronisch ziek worden of in een burn-out belanden.

Wat maakt dat jij je zo voelt? Wat maakt jouw probleem, nu jouw probleem? Daar gaan we mee aan de slag. Jouw probleem is vaak geen keuze. Je wilt niet verdrietig, boos, somber, moe of gefrustreerd zijn van de stress en klachten die je ervaart. Daarom werk ik vooral op onbewust niveau. Aangezien 95% van ons gedrag onbewust is, heeft het ook het grootste effect als veranderingen en in inzichten op onbewust niveau plaatsvinden.

Ik ben er van overtuigd dat verandering en verlichting alleen maar kan komen als jijzelf en je lichaam het ook kunnen voelen. Als de inzichten, antwoorden en mogelijke oplossingen ook echt vanuit jou komen. In al mijn behandelingen werken we dan ook samen met jouw lichaam als informatiebron, richtingaanwijzer, raadgever en middel om tot beter voelen te komen. Zo geef je jezelf de kans om de balans te kunnen hervinden tussen je hart, brein en lijf. En daarmee jouw zelfgenezend vermogen de ruimte om dat te kunnen doen waar het goed in is, namelijk jou gezond houden.

De effecten van een holistisch natuurgeneeskundig traject

holisme, holistische therapie en massage

Een massage brengt je even helemaal in het NU. Ik masseer je rustig en met volle aandacht.

holisme, holistische therapie en massageIk help ik je uit je hoofd te komen en in je lijf te zakken. Daar waar je kunt voelen in plaats van denken.

holisme, holistische therapie en massage

Het lichaam is in staat om emoties en gevoelens op te slaan, vast te houden en met massage help ik jouw lichaam dit weer los te laten.

holisme, holistische therapie en massage

De kracht van de massage aanraking helpt je bewust te worden van hoe je lijf voelt en waar het behoefte aan heeft.

holisme, holistische therapie en massageJe gaat weer het verschil voelen tussen spanning en ontspanning en ervaar hoe het is om te kunnen ontspannen. Want pas als je je bewust bent van spanning kun je het loslaten.

holisme, holistische therapie en massageErvaar je lichaam bewuster en  dat creëert een betere balans tussen je hart, brein en lijf. Na een massage ontstaat er vaak een lichter gevoel.

 

Na 3 - 4 sessies natuurgeneeskundige hulp:
- Heb je de start gemaak naar weer lekkerder in je vel voelen.
- Weet jij precies wat het hart van jouw probleem is en hoe je kan gaan werken aan een oplossing

Heb jij alle tools in handen om na het traject thuis verder te gaan.

Wat krijg je?

De inhoud van het traject.

Uitgebreide intake van 1,5 uur.

Vitaltiteitsscan plus advies.

6 Behandelingen plus bloesemremedie complexen voor thuis.

Plantremediecomplex op maat ter ondersteuning van het proces.

Inzicht in eigen voortgang per sessie.

1 op 1 Keukentafelsessie na 3 maanden.

De investering

€ ...

Betaling in .. termijnen van € .. mogelijk. Consulten kunnen mogelijk deels vergoedt worden door je zorgverzekeraar. Prestatiecode 24002.

Dit is wat anderen over het holistische natuurgeneeskunde traject zeggen

Ik merkte dat ik in de Achterhoek dezelfde cliënten tegenkwam als in mijn natuurgeneeskundige massagepraktijk in Nijmegen

Allemaal (sensitieve) vrouwen met té veel stress en pijnklachten. Klachten die zowel in het lichaam als psychisch aanwezig en voelbaar waren. En zo gek is het eigenlijk niet, want zelf ben ik ook op zoek geweest naar oplossingen voor mijn eigen stress-gerelateerde klachten en ben ik inmiddels ervaringsdeskundige.

De vrouwen die ik behandel weten niet meer hoe zij hun lichaam, hun gevoel en dat mentale stukje weer met elkaar kunnen verbinden. Daarom ben ik natuurlijke gezondheidsmiddelen gaan combineren met lichaamsgerichte energetische therapie en massages tot behandelingen op maat.

Ik help hen om de regie te pakken over hoe zij zich wél willen voelen en hun leven willen leiden, in plaats van geleefd te worden. Zo laat ik deze vrouwen ervaren hoe het is om je weer lekker in je vel te voelen en met zelfliefde naar jezelf te kunnen kijken.

Kortom: de balans te hervinden tussen hun hart, brein en lijf.

Veelgestelde vragen

Een stress- en klachtenvrijer leven met een natuurgeneeskundig consult op maat, afgestemd op de unieke vrouw die jij bent

Begin je te merken dat de stress en klachten die je ervaart ten koste gaat van wie jij bent en jouw gezondheid? Is het niet meer weg te krijgen met een pijnstiller of een lange vakantie? Wanneer vrouwen bij mij terecht komen hebben zij al vaak van alles geprobeerd om zichzelf te helpen, veelal vanuit hun brein om erover te praten of  gericht op al dan niet fysieke symptomen.

Ik ben er van overtuigd dat verandering en verlichting alleen maar kan komen als jijzelf en je lichaam het ook kunnen voelen. Als de inzichten, antwoorden en mogelijke oplossingen ook echt vanuit jou komen. In al mijn behandelingen werken we dan ook samen met jouw lichaam als informatiebron, richtingaanwijzer, raadgever en middel om tot beter voelen te komen.

Na 3 - 4 sessies natuurgeneeskundige hulp:
- Heb je de start gemaak naar weer lekkerder in je vel voelen.
- Weet jij precies wat het hart van jouw probleem is en hoe je kan gaan werken aan een oplossing

  • Heb jij alle tools in handen om na het traject thuis verder te gaan.

Herontdek hoe het is om je weer goed in je vel te voelen. Ik maak voor jou een persoonlijk behandelplan,  je krijgt van mij inzicht in je eigen voortgang, ondersteunende bloesemremedies voor mee naar huis en oefeningen en opdrachten zodat je de regie terug kunt pakken over hoe jij je wél wilt voelen

Onbewuste

Wat maakt dat jij je zo voelt? Wat maakt jouw probleem, nu jouw probleem? Daar gaan we mee aan de slag. Jouw probleem is vaak geen keuze. Je wil niet verdrietig, boos, moe, gestresst of wat dan je probleem of klacht is zijn. Daarom werk ik vooral op onbewust niveau. Aangezien 95 % van ons gedrag onbewust is, heeft het ook het grootste effect als veranderingen en in inzichten op onbewust niveau plaatsvinden.

Aan de slag met de kern

In een sessie kijken en werken we dieper, we duiken jouw energetische systeem in. In dat systeem ligt alles opgeslagen dat jij door je leven heen hebt opgedaan aan ervaring en emoties. Echter, kan je met je brein bij lange na niet alles meer vangen of aanraken, terwijl de wortels van een klacht toch vaak liggen in het onbewuste. Des te mooier is het dus dat we ook onder de oppervlakte kunnen komen en zo de wortels van een probleem kunnen aanraken en helen. Vanuit daar zal de ruimte ontstaan om balans te hervinden tussen je hart, brein en lijf.  Jij gaat een weg van persoonlijke groei belopen en ik loop naast je. Je hoeft het niet alleen te doen. Na een sessie kun je meteen effect ervaren, het kan ook even duren. Het kan ook zijn dat er meerdere sessies nodig zijn om zo laag voor laag los te komen van dat wat je hindert.

Wat is natuurgeneeskunde?

We zetten op een natuurlijke manier jouw lijf en onbewuste in beweging. Dit betekent dat we op een lichaamsgerichte, effectieve manier aan de gang gaan met de kern achter jouw probleem in combinatie met natuurgeneeskundige producten. En hiermee stimuleren en ondersteunen wij jouw eigen zelfhelend vermogen. Ik zet daarbij verschillende therapeutische en coachende technieken en werkvormen in. Elk consult is maatwerk. In onze verbinding sluit ik aan bij dat wat op dat moment nodig is. Verschillende tools als  kinesiologie, energetische therapie, plantgeneeskunde, acupressuur, massagetherapie en bloesemremedietherapie kunnen onderdeel van het aanbod zijn.

Online consulten mogelijk

De meeste mensen vinden het het prettigst om fysiek in de praktijk te komen en zo samen te werken. Alleen voor sommige mensen die uit andere delen van het land komen kan een traject  best veel zijn qua afstand. Dan kan je kiezen voor online consulten na onze eerste sessie samen.

Practice Based Evidence werken

Als Practice Based Evidence praktijk geef ik jou inzicht in je eigen voortgang van de behandeling. Zo kan elke sessie bekeken worden wat de beste vervolgstap is en wordt je zelf ook betrokken bij je eigen behandeling wat de effectiviteit ten goede komt. Voorafgaand aan onze eerste sessie en daaropvolgende ontvang je al een lijst om in te vullen. Met deze lijst kan de effectiviteit van de klachten gemeten worden. Hierdoor kan ik als zorgverlener jou nog beter helpen, het gaat tenslotte om jouw gezondheid!