Holistische massage: meer dan fysieke aanraking alleen

Landen in jezelf, innerlijke rust en ontspanning.

Zijn jouw dagen gevuld met drukte en een volle agenda? En begin je te merken dat je jezelf ergens in deze drukte aan het verliezen bent? Je kunt je steeds minder ontspannen en ervaart steeds meer pijn in je lijf?

Hervindt op een fijne manier weer de balans tussen spanning en ontspanning met holistische massage. Een massagevorm die zijn basis heeft vanuit diverse oosterse en westerse filosofieën. Waarbij ik als masseur invoel, luister naar je lijf en echt contact maak.

Zodat je altijd een massage krijgt die je op dat moment nodig hebt. Een massage op maat.

meest gekozen

Holistische ontspanningsmassage

Zoek je de ultieme ontspanning om tot jezelf te komen en te ‘zakken’ in je lijf? Een holistische massage brengt diverse massagetechnieken in combinatie met intuïtieve aanraking tot een massage die compleet is afgestemd op jou en je lijf. Een massage op maat.

meest gekozen

Holistische energetische massage

Door de Holistische massage en de Energetische massage samen te voegen krijg je het beste van twee werelden in één massage. Het lichaam kan gemakkelijker ont-stresssen, weer in balans komen en de energie zal beter gaan stromen.

meest gekozen

Holistische masssagetherapie

Hier gaan we verder dan de holistische energetische massage. In dit massagetherapie traject kan ik met speciale massagetechniekendieper ingaan op een aantal specifieke probleemgebieden. Dit zijn slaapproblemen, overspannenheid, burn-out, fibromyalgie, ADHD en HSP.

1 op 1 Holistisch in balans combinatietraject

Als natuurgeneeskundig therapeute kan ik jou ook een 1 op 1 traject aanbieden, waar ik al mijn tools uit de kinesiologie, energetische therapie, plantgeneeskunde en massagetherapie in kan zetten. Om te komen tot het hart van jouw probleem met als doel een langdurige oplossing jouw stress en pijnklachten.

Dit is wat anderen over holistische massages zeggen

Ik merkte dat ik in de Achterhoek dezelfde cliënten tegenkwam als in mijn natuurgeneeskundige massagepraktijk in Nijmegen

Allemaal (sensitieve) vrouwen met té veel stress en pijnklachten. Klachten die zowel in het lichaam als psychisch aanwezig en voelbaar waren. En zo gek is het eigenlijk niet, want zelf ben ik ook op zoek geweest naar oplossingen voor mijn eigen stress-gerelateerde klachten en ben ik inmiddels ervaringsdeskundige.

De vrouwen die ik behandel weten niet meer hoe zij hun lichaam, hun gevoel en dat mentale stukje weer met elkaar kunnen verbinden. Daarom ben ik natuurlijke gezondheidsmiddelen gaan combineren met lichaamsgerichte energetische therapie en massages tot behandelingen op maat.

Ik help hen om de regie te pakken over hoe zij zich wél willen voelen en hun leven willen leiden, in plaats van geleefd te worden. Zo laat ik deze vrouwen ervaren hoe het is om je weer lekker in je vel te voelen en met zelfliefde naar jezelf te kunnen kijken.

Kortom: de balans te hervinden tussen hun hart, brein en lijf.

Geef een holistische massage cadeau

Een holistische massage is niet alleen een cadeautje voor jezelf, maar ook voor een ander. Daarom is een massage cadeaubon altijd leuk om te geven aan die ene vrouw die een moment van pure ontspanning wel kan gebruiken.