Veel vrouwen weten niet dat hun lichaam uit balans is. Daarom heb ik deze checklist ontwikkeld. Door het hieronder te downloaden kom jij erachter of jouw hart, lijf en dat mentale stukje in balans zijn.

Binnen 5 minuten weet jij of jouw pijn-klachten meevallen, of dat er toch iets meer aan de hand is!

Last van pijn-klachten? Zijn jouw hart, lijf en dat mentale stukje wel in balans?

Je wilt het anders, maar je weet gewoon niet hoe je hieraan moet beginnen! Je hebt al zoveel geprobeerd! Of je hebt juist nog helemaal niets geprobeerd, want hoe weet je wat werkt voor jou? Je wilt voor alles en iedereen altijd de beste versie van jezelf zijn. Maar je weet ook dat je beter voor jezelf mag leren gaan zorgen.

Jaren heb ik geleefd in de modus van steeds maar doorgaan, maar mijn lichaam bleek sterker dan ik!…Weinig energie en véél pijn-klachten. Dat is wel in het kort hoe ik mij voelde.

Maar eerlijk gezegd. Ik ben zo blij dat ik ben blijven zoeken naar, niet medische, manieren om mijn pijn-klachten te verlichten. Want inmiddels ben ik weer mijn vrolijke, ontspannen en krachtige zelf. En dat gun ik jou ook!

En omdat ik weet dat veel vrouwen eigenlijk géén idee hebben dat hun lichaam uit balans is. Heb ik een checklist gemaakt, waarbij jij zelf kunt checken of je in balans bent.

Pak de regie terug naar hoe jij je wél wilt voelen, in plaats van geleefd te worden door pijn en lichamelijke klachten

Over mij…

Al bijna 19 jaar ben ik in de ban van natuurlijke geneeswijzen met als basis een HBO-opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut. Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik vrouwen (zowel als mannen) op een holistische manier geholpen stress en pijnklachten te verlichten met een combinatie van kinesiologie en energetische therapie, natuurlijke gezondheidsproducten en massage. Door mijn levenservaring, weet ik alles van stress-gerelateerde en pijnklachten en heb ik het talent al invoelend met mijn handen en afstemmend op jouw energie snel tot de kern van een probleem te komen.

Ik heb sinds 2016 een eigen praktijk. En help ik vrouwen zoals jij de balans te hervinden tussen je hart, brein en lijf. Zodat je weer je vrolijke, ontspannen en krachtige zelf kunt zijn. Het geheim: een combinatie van invoelen en afstemmen samen met methodes uit de lichaamsgerichte therapie en natuurgeneeswijzen zodat je weer dichtbij jezelf kan komen en blijven, relaxter kunt leven, sterker in je schoenen staat en vreugde écht weer van binnen kunt voelen.

Ik hou van mijn vak en heb één missie: op een respectvolle en liefdevolle manier via het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam jouw leven lichter, makkelijker en pijnlozer maken. 

Ga ik jou helpen te laten zien dat natuurgeneeskundige behandeling en begeleiding de weg is naar een duurzame verlichting van jouw klachten en de verloren delen van jezelf terug te vinden? Download je gratis checklist!