Verlicht pijn in je lijf, spanning, stress en klachten. Met deze energetische massage werken we aan je energie-balans

Het leven is niet eenvoudig. Het is dan ook niet raar dat je af en toe uit balans raakt. De momenten waarop je vastloopt zijn juist heel waardevol en leerzaam. Het zijn boodschappen die je vertellen dat de energie van je lichaam en geest geblokkeerd is geraakt en op zoek is naar verlichting. Een energetische massage van helpt je om je energiebanen te bevrijden van blokkades en je energie weer te laten stromen.

 Als je lichamelijke of mentale klachten hebt, dan kunnen je energiebanen (meridianen) geblokkeerd raken. Bij een energetische massage wordt je lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijd.

In afstemming op jou en je lijf maak ik tijdens deze massage gebruik van de ondersteunde kracht van natuurgeneeskundige oplossingen (zoals oliën, bloesemremedies, mineralen).

Energetische massage richt zich op blokkades in het lijf en energetische doorstroming in onder andere de meridianen en chakra’s.. Met een energie-balans massage help ik je om je energiekanalen te openen en je energiebanen weer te laten stromen.

Met een energetische massage kunnen dan ook emoties vrijkomen. Hoewel dit confronterend kan zijn, is het op lange termijn iets goeds. Als je bewust raakt van deze emoties, dan kun je ze verwerken. Dit proces helpt je om je energie weer te laten stromen.

Mariska

Een massage bij Francis gaat verder dan alleen de spieren. Francis voelt goed aan waar de ongemakken in je lichaam zitten. Zonder dat ik alles moet uitleggen of aanwijzen. Ook weet zij goed onder woorden te brengen wat er speelt. Een goede manier om de balans in je lichaam en geest te vinden.

MariskaArnhem

Massage met verwarmde 100% natuurlijke olie met heilzame essentiële oliën en rustgevende geuren

Ik gebruik verwarmde 100% natuurlijke olie met heilzame essentiële oliën en rustgevende geuren, waarbij je ligt op een comfortabele en verwarmde massagetafel. Mijn massages worden helemaal op jou afgestemd, zodat jij je helemaal kunt ontspannen.

massage

Balans hervinden tussen jouw hart, brein en lijf

Wanneer spanning, stress of klachten zich gaan voordoen. Is het je lichaam die je wilt vertellen dat er iets uit balans is. Ergens is het evenwicht zoek geraakt. In ons drukke leven waar we steeds meer zijn gaan denken in plaats van voelen,  raak je gauw de verbinding kwijt met je lichaam. En ga je snel aan deze signalen voorbij.

Eén van die dingen waar ik jou bij help is weer contact te maken, verbinding te leggen, met je lichaam. Zodat je weer even kunt landen in het hier en nu, de stilte en ontspanning op kan zoeken zodat spanning opgeslagen spanning en stressen in lijf en spieren ontladen kunnen worden.

De effecten van massage

Fysiek

Massage versoepelt de huid, het bindweefsel, de spieren en gewrichten. En stimuleert de ademhaling, de bloed- en lymfestroom en de werking van organen. Het versterkt het immuunsysteem, werkt pijnverminderend en ‘kalmeert’ het zenuwstelsel.

Geestelijk

Ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je spanning en stress beter via het lichaam kunt ontladen. Het kan zijn dat je hierdoor na de ontspanningsmassage, naast ontspanning, ook vermoeidheid of andere klachten meer bewust voelt. Of juist meer energie gaat ervaren.

Energetisch

Een goed uitgevoerde ontspanningsmassage stimuleert de energiebanen (meridianen) in je lijf waardoor energetische blokkades kunnen worden opgeheven.

Emotioneel

Door de ontspanningsmassage kunnen in het lichaam opgeslagen emoties zoals verdriet, woede, irritatie, angst, plezier etc. gevoeld worden en loskomen.

Veelgestelde vragen

Noot

Vanwege de strenge controle op gezondheidsclaims wil ik jou graag attent maken op het volgende. “Ondanks de vele positieve ervaringen van massage claim ik geen genezing van ziekten of kwalen. Ook raad ik aan een huisarts te consulteren bij klachten. Ik beveel massage enkel aan ter ondersteuning en bevordering voor het welzijn van lichaam en geest.”

Stel mij je vraag

Vertel me waar je hulp bij zoekt en samen gaan we kijken naar de volgende stap.