Yes! De checklist is naar jou onderweg…

Krijg binnen 3 minuten inzicht hoe een lichaam uit balans door stress voelt.

VOELT JE LICHAAM NIET HELEMAAL IN BALANS? GEEN ZORGEN!

Laat een balans quickscan je vertellen wat er precies aan de hand is

47,-

Door deze supersnelle check-up ontdek je waar stress je lichaam uit balans heeft gebracht. Dit is dé eerste stap naar het oplossen van al die nare klachten. Klaar om jouw balans quickscan te boeken?

Deze sessie kan online of op locatie in Groenlo plaatsvinden. De sessie duurt 45 minuten.

Over Francis, natuurgeneeskundig therapeut

Laat de wereld van natuurgeneeskunde je helpen om jouw eigen kracht te hervinden en je eigen zelfherstel te ontdekken. Hier gaan we in gesprek met je lichaam en werken met zachte aanrakingen en kruiden, om stress en pijn te verlichten.

Als een echte detective, speur ik naar de oorzaak van jouw problemen. Ik ontrafel de signalen van jouw lichaam en zet mijn helder voelen, de kracht van het lichaam, de energie en de natuur in om de gevolgen van stress, vermoeidheid of onbalans op je lichaam op te lossen.

Met oprechte interesse in jou en jouw verhaal, help ik je om stressfactoren, blokkades en obstakels op een liefdevolle en heldere manier te verwijderen.

Jij bent van harte welkom in mijn praktijk. Hier vinden sensitieve vrouwen en mannen een veilige haven. Of je nu al vele wegen hebt bewandeld, leeft met onverklaarbare klachten of simpelweg nieuwsgierig bent naar natuurgeneeskunde, mijn deur staat altijd voor je open!