Versterk de zelfregulerende kracht van jouw lichaam op een natuurlijke wijze

Laat jouw lichaam weer stralen op een natuurlijke manier met deze krachtige methode! Via spiertesten uit de kinesiologie worden eventuele blokkades in het lichaam opgespoord en behandeld met behulp van natuurgeneeskundige behandeling, drukpunten en energiebanen. Dit alles om pijn te verminderen, stress te verminderen, gifstoffen te verwijderen en de bloedcirculatie te stimuleren.

Het lichaam krijgt zo een zetje om zichzelf te genezen en weer in balans te komen. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook persoonlijke bloesem- en kruidenremedies op maat voorgeschreven. Zo kan jij weer de vrolijke, ontspannen en krachtige versie van jezelf worden!

HET LICHAAM LIEGT NIET

De sleutel tot de waarheid ligt in ons lichaam. Met spiertesten spoor je gemakkelijk de wortel van al jouw ongemakken op, zodat je de oorzaak snel kunt vinden. Door deze techniek kan je het lichaam op een dieper niveau aanspreken en advies vragen aan het onbewuste brein.

NATUURGENEESKUNDIGE BEHANDELING

Hoe het werkt

Een natuurgeneeskundige behandeling kan de boodschap achter jouw probleem ontrafelen. Jij  krijgt de kans om te luisteren naar jouw lichaam haar eigen signalen en te ontdekken wat het nodig heeft om terug in balans te komen. Als je lichaam krijgt wat het nodig heeft, kan het zichzelf beter herstellen en terugkeren naar z’n natuurlijke toestand van balans. Zeg maar vaarwel tegen stress en pijnklachten, hallo vrijheid en kalmte!

In ons dagelijks leven zoeken we vaak de antwoorden en oplossingen tot gezondheid buiten ons zelf. Maar met natuurgeneeskundige behandelingen ontdek je dat je alles al in je hebt om je beter te voelen. Het geeft je de rust, het vertrouwen en de power om weer verder te gaan.

Elke persoon ervaart een natuurgeneeskundige behandeling op z’n eigen manier. Je zal ontdekken wat jouw lichaam nodig heeft en hoe snel het wil herstellen. Dus, open die deur naar een nieuwe wereld en ontdek wat jouw lichaam jou te vertellen heeft.

Het vinden van jouw ultieme balans tussen body, mind en spirit is een persoonlijke zoektocht. Laat het proces op z’n beloop gaan en ontdek wat voor jou werkt.

VOORDELEN

Wat natuurgeneeskunde voor jou kan doen

Verlichting van hoofdpijnklachten, migraine, spanningshoofdpijnen

Verlichting van reumatische klachten zoals bij fibromyalgie, ziekte van Bechterev, reumatoïde artritis

Verlichting van menstruatie- en overgangsklachten en verbetering van de hormoonregulatie

Regulering spijsvertering, verlichting bij maag- en darm (pijn)klachten

Betere nachtrust en bevordering lichamelijk herstel in de nacht

Verhoging van je energie bij vermoeidheidsklachten

Helpt bij het wegnemen van stress en burn-out klachten

Verhoogt je helderheid, nieuwe inzichten opdoen, focus aanbrengen in je leven

Ondersteuning in je persoonlijke groei en ontwikkeling

Uitnodiging tot ‘voelen wat er werkelijk in jou speelt’

Helpt bij het beter bij jezelf kunnen blijven, kunnen afsluiten van je omgeving; helpend bij hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit

Soepele en zachte spieren bij spierpijn klachten: zoals rug, schouder, nek, beneden, handen en voetenEen gratis checklist voor jou

Hoe voelt een lichaam uit balans? Ontvang een gratis checklist met 36 signalen om te ontdekken of jouw lichaam uit balans is. Binnen slechts drie minuten kun je zien of er iets aan de hand is. Wacht niet langer en kom er nu achter!

DOWNLOAD