Ben jij uit balans?

In ons gehaaste bestaan missen we vaak de alarmsignalen van ons lichaam. Daarom heb ik een gratis checklist voor jou opgesteld met 36 signalen, zodat je kan ontdekken of het meevalt of dat er toch meer aan de hand is!

“Met mijn natuurlijke, holistische begeleiding ga jij van doorgaan en het tegenkomen van jezelf en je eigen grenzen met lichamelijke, mentale en emotionele klachten, naar rust in je lijf, een happy mind en thuiskomen bij jezelf.” – Francis Lawa

Hoi! Ik ben Francis

NATUUR- EN KRUIDENGENEESKUNDIGE | MASSEUR

Middels holistische sessies en massages maak ik het verhaal achter de signalen van jouw lichaam of probleem zichtbaar, help ik jouw blokkades op te lossen én reik ik praktische handvatten en direct toepasbare tools aan die jou op je pad naar zelfherstel, balans en groei brengen.

In tijden van stress, pijn en het gevoel vastgelopen te zijn help ik jou om via je lichaam balans en zelfherstel te creëren. Waarbij we een laag dieper gaan kijken dan ‘de klacht’, namelijk naar de oorsprong zodat we dit blijvend op kunnen lossen. Via een holistische aanpak ga ik letterlijk in gesprek met je lichaam. Om dat mentale stukje te kunnen verbinden met je hart en lijf. Dit gaat je helpen om dat wat onbewust is, bewust te maken en de behandeling en inzichten op te doen die jij nú nodig hebt.

In de holistische sessies (combinatie van toegepaste kinesiologie, energetische therapie, kruidengeneeskunde én heldervoelendheid) gaan we op een effectieve en zachte manier snel naar de kern. We kijken naar de thema’s waar jij mee rondloopt. En sporen blokkades en patronen op die je fysiek en in je groei belemmeren én ruimen we ze gelijk op.

Wil jij jouw huidige situatie aan mij voorleggen, om zicht te krijgen waarin je vastloopt én hoe dit te kunnen veranderen? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend ontdekgesprek.