Weer die energieke vrouw voelen

Energie basis op orde traject

Jij ben die sensitieve vrouw met weinig energie, die misschien al langere tijd rondloopt met pijn en klachten waar je niet van af komt. Op zoek naar een andere, niet medische manier, om je energieniveau te verbeteren. Laat mij je helpen.

Met mijn 3 stappen behandelmethode leggen wij de basis voor een beter doorstromend energiesysteem en verbetering van je algehele energieniveau. Op basis van de spiertest-methodiek. Je gaat in samenwerking met mij en jouw lichaam werken aan het verbeteren van je energieniveau door lichte energieblokkades op te lossen en de juiste natuurlijke ondersteuning op maat te geven aan jouw lichaam (denk hierbij aan vitaminen, mineralen en voedingsstoffen).

In dit 1:1 traject breng ik de energiebalans van vrouwelijke doorzetters zoals jij  in 2 maanden weer tot het meest optimale niveau. Zodat het mogelijk wordt om weer met meer energie en energieker in het leven te staan.

Geen advies alleen, maar een lichaamsgerichte holistische totaalaanpak op maat van jouw energiebalans. Niet alleen het invullen van lijstjes, maar contact maken met het onbewuste deel van je brein voor antwoorden en direct aan de slag met oplossingen.

Zo laat ik vrouwen ervaren hoe het is om je weer lichter, meer ontspannen en energieker te voelen. Kortom: de balans te hervinden tussen je brein en lijf.  Dit traject is ook de eerste stap binnen het Klacht naar kracht programma.

Herken je deze struggles?

Je wilt voor alles en iedereen altijd de beste versie van jezelf zijn ondanks dat jij je eigenlijk moe en uitgeput voelt. Maar je weet ook dat je beter voor jezelf mag leren gaan zorgen. Door nu eens de focus te leggen op jezelf.

Dat jouw moeheid, die zowel fysiek als mentaal voelbaar zijn met een huisarts of pilletje maar niet weggaan. Je ervaart onverklaarbare vermoeidheidsverschijnselen waar je maar niet vanaf lijkt te komen.

Je bent op zoek naar een manier om jouw energieniveau weer op peil te brengen. En niet alleen een advies op papier, maar een advies op maat in combinatie met behandelingen waarmee je direct aan de slag kan en gaat.

Je wordt af en toe ‘overvallen’ door moeheid. Hoe meer je de moeheid negeert, hoe hardnekkiger het lijkt te worden. En het lijkt alsof je alles steeds minder snel kan en eer steeds minder uit je handen komt.

Je bent klaar met je moe voelen en wilt de problemen bij de wortels aanpakken, in plaats van symptoombestrijding. Je zoekt naar een manier om naar het totaalplaatje te kijken.

Je hebt vaak een kort lontje en bent overprikkeld omdat je gewoon te moe bent. Je zou niets liever willen dan meer eigen energie te hebben om het dagelijks leven aan te kunnen..

Waarom dit traject?

Ik spreek regelmatig vrouwen met weinig energie, die ondertussen al langere tijd lopen met pijn en klachten die maar niet weggaan. Vaak zijn het sensitieve vrouwen met een doorzettersmentaliteit die al vaker geprobeerd hebben zich weer energieker te voelen, maar niet de gewenste langdurige oplossing voor hun energiebalans hebben gevonden.

Vaak wordt gedacht dat alleen sporten of voeding voldoende is om tot een verbetering van het energieniveau te komen. In werkelijkheid maakt juist het verliezen van energie door energieblokkades in de lichaamssystemen dat de innerlijke balans tussen hun lijf en brein verstoord kan raken.

Door opstapeling van stressen of tekorten aan vitaminen en mineralen ontstaan energieblokkades in het lichaam waardoor levensenergie niet meer ‘stroomt’, het lichaam niet voldoende bouwstoffen krijgt om te kunnen doen wat het moet doen en kan moeheid, pijn of lichamelijke klachten de kop op gaan steken.

In dit Energieniveau in balans traject pakken we de balans van jouw energiesystemen plus natuurlijke ondersteuning van jouw lichaam door vitaminen, mineralen en voeding meteen vast. Één essentieel element is bepalend voor de behandeling namelijk: jouw eigen lichaam.

De connectie maken met je lichaam, lichaamssystemen en daarmee jouw onderbewustzijn, vormt de basis van het behandeltraject. Van daaruit lossen we lichte energieblokkades op en geven we het lichaam de natuurlijke ondersteuning die het nu nodig heeft om een leven te creëren waarin meer energie hebben de basis kan worden voor verandering. Kortom: we brengen jouw brein en lijf weer in balans.

Dit traject is speciaal ontwikkeld voor sensitieve vrouwen zoals jij die begrijpen dat ze eerst de goede energiebalans moeten hebben voordat je lichaam een veranderingsproces goed kan aangaan: eigen inzet, zelfreflectie en tijd nodig zijn om moeheid die na al langere tijd nodig heeft gehad om te ontstaan weer op een voor jou zo’n optimaal niveau mogelijk te brengen.

Uiteraard in combinatie met een persoonlijk advies voor ondersteunende natuurlijke producten en voedingsstoffen op maat om jouw energiebalans te verbeteren. Als jij je hierin herkent, maak ik graag kennis met je.

Ben jij klaar om de focus te gaan leggen op wie jij bent en jouw gezondheid? Laten we samenwerken!

Wat houdt het traject in

Dit is ook de eerste stap van het Klacht naar kracht programma.

Stap 1 – Intake plus energieniveau scan

Intake en scan huidige energieniveau (duur 2 uur) – anamnese, stress-analyse, hormoon-analyse en HSP test, vitaminentest, mineralentest, voedingsstoffen test (zoom of locatie Groenlo) inclusief persoonlijk energiebalans advies o.b.v. testresultaten

Stap 2 – opsporen en oplossen van energieblokkades

Om de week plannen wij een behandelsessie van 1,5 uur (6 in totaal) om aan de slag te gaan met het voor jou zo optimaal mogelijk verhogen van jouw energieniveau door middel van energetische behandeltechnieken inclusief ondersteunende bloesemremedies

Stap 3 – energieniveauscan na behandelingen

Terugblik op voorgaande en huidige situatie door een scan van het energieniveau op dat moment en welke natuurlijk ondersteuning nog benodigd is  (duur 1 uur) – inclusief persoonlijk energiebalans advies o.b.v. testresultaten

Kosten kunnen mogelijk deels vergoedt worden door de zorgverzekeraar. Check vooraf goed je polis en voorwaarden.

Wat vertellen anderen

Nog even voorstellen

Al bijna 19 jaar ben ik in de ban van natuurlijke geneeswijzen met als basis een HBO-opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut. Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik vrouwen (zowel als mannen) op een holistische manier geholpen stress en pijnklachten te verlichten met een combinatie van kinesiologie en energetische therapie, natuurlijke gezondheidsproducten en massage. Door mijn levenservaring, weet ik alles van stress-gerelateerde en pijnklachten en heb ik het talent al invoelend met mijn handen en afstemmend op jouw energie snel tot de kern van een probleem te komen.

Ik heb sinds 2016 een eigen praktijk. En help ik vrouwen zoals jij de balans te hervinden tussen je hart, brein en lijf. Zodat je weer je vrolijke, ontspannen en krachtige zelf kunt zijn. Het geheim: een combinatie van invoelen en afstemmen samen met methodes uit de lichaamsgerichte therapie en natuurgeneeswijzen zodat je weer dichtbij jezelf kan komen en blijven, relaxter kunt leven, sterker in je schoenen staat en vreugde écht weer van binnen kunt voelen.

Ik hou van mijn vak en heb één missie: op een respectvolle en liefdevolle manier via het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam jouw leven lichter, makkelijker en pijnlozer maken. 

Ga ik jou helpen te laten zien dat natuurgeneeskundige behandeling en begeleiding de weg is naar een duurzame verlichting van jouw klachten en de verloren delen van jezelf terug te vinden? Plan je kennismakingsgesprek.

Veelgestelde vragen

Stel mij je vraag

Vertel me waar je hulp bij zoekt en samen gaan we kijken naar de volgende stap.

Noot

Vanwege de strenge controle op gezondheidsclaims wil ik jou graag attent maken op het volgende. “Ondanks de vele positieve ervaringen van massage claim ik geen genezing van ziekten of kwalen. Ook raad ik aan een huisarts te consulteren bij klachten. Ik beveel massage enkel aan ter ondersteuning en bevordering voor het welzijn van lichaam en geest.”