Voelt je lijf niet helemaal top? Geen zorgen!

Laat een balans quickscan je vertellen wat er precies aan de hand is.

Door deze supersnelle check-up ontdek je waar stress je lichaam uit balans heeft gebracht. Dit is dé eerste stap naar het oplossen van al die nare klachten. Klaar om jouw balans quickscan te boeken?

Ik help jou te ontdekken hoe je lichaam uit balans is geraakt, zodat de balans hersteld kan worden

Laat mij je helpen om de oorzaak van die vervelende onbalans in je lichaam te vinden en op te lossen. Met behulp van de bodyscan en zijn slimme energiebanen, ontdekken we waar stress de boel in de war heeft geschopt. Samen bespreken we de resultaten en ik zal de ‘fix as you go’ techniek gebruiken om blokkades direct op te lossen en jouw lijf weer in evenwicht te brengen! Dit is de ultieme manier om de bron van jouw stress- en pijnklachten te vinden én op te lossen.

Wat krijg je

Op basis van een testmethode jij te weten komen op welke gebieden  jouw lichaam door stress uit balans is geraakt. De start naar het ontdekken van de oorsprong  en het oplossen van jouw stress en pijnklachten.

Tijdens het testen wordt er met een fix as you go techniek de gebieden waar stressblokkades zitten gelijk voor dat moment in balans gebracht. Zodat je energie weer gaat stromen. Waar je de eerste effecten nadien van kunt gaan ervaren, wat ervaren wordt verschilt per persoon.

Ik geef jou op basis van de uitkomst(en) van de bodyscan twee waardevolle tips mee waardoor je direct handvatten krijgt om thuis verder te kunnen.

DUUR SESIE: 45 minuten
INVESTERING: 47,-

DE START GEMAAKT MET DE BODYSCAN EN JE WILT JOUW STRESS EN PIJNKLACHTEN BLIJVEND OPLOSSEN

Met de 1:1 Spiertest sessies zien mijn klanten een vermindering van hun pijn-klachten binnen de eerste vijf sessies van hun traject. Ik zou het leuk vinden als jij één van hen bent.

ECHTE RESULTATEN VAN VROEGERE KLANTEN

“Ik kan iedereen die graag fysiek, maar ook mentaal en emotioneel weer in balans wil zijn jou en jouw werkwijze van harte aanbevelen! En dat meen ik vanuit de grond van mijn hart!”

Ik heb geen onverklaarbare pijn meer in mijn lichaam, kan zelfs weer op hakken lopen! En ook heb je mijn overgangsklachten aanzienlijk verminderd, ben van 3 opvliegers per uur naar nauwelijks 1 per week gegaan. – Lyanne

MAAK KENNIS MET JE THERAPEUT

Niet weten dat mijn lichaam door verborgen stress uit balans was. Ik ben precies geweest waar jij nu bent en ik ben hier om te helpen

We realiseren het ons niet als we op de automatische piloot en standje doorgaan komen te staan, dat wij door chronische opgebouwde stress losgekoppeld zijn van ons lichaam. Er hierdoor pijn-klachten kunnen ontstaan, overprikkeling plaatsvindt en we opgebrand kunnen raken.

Verborgen stressblokkades in het lichaam oplossen begint klein, door met acupressuur en massage de spanning uit het lichaam te laten ontsnappen. En het proces te ondersteunen met kruidenremedies. Langzaam en onbewust begin je dan verbinding te maken met jezelf. En kom je misschien tot de ontdekking dat er een verbinding hersteld moet worden waarvan je misschien niet wist dat die verloren was.

ECHTE RESULTATEN VAN VROEGERE KLANTEN

“Mijn langdurige slaapproblemen zijn verleden tijd.”

Niet alleen zijn mijn langdurige slaapproblemen verleden tijd, maar werd het mogelijk om dieper opgeslagen thema’s in mijn onderbewustzijn in het licht te brengen en te helen. – Agnes

JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN

Als je met jouw hoofd ja knikt

Als je ja knikt met je hoofd en bij jezelf denkt, “ja dit is voor mij!” als je bovenstaande hebt gelezen… weet gewoon dat ik precies ben geweest waar jij nu bent en dat ik hier ben om te helpen.

Een jaar vanaf nu

zou je willen dat je vandaag was begonnen

LYANNE KAN WEER OP HAKKEN LOPEN
“Ik heb geen pijn meer in mijn lijf en kan weer op hakken lopen, ik ben zo blij!”
AGNES KAN WEER SLAPEN
“Niet alleen mijn langdurige slaapproblemen zijn verleden tijd, ik ben Francis dankbaar!.”
SUSANNE HEEFT WEER ENERGIE
“Na jaren fibromyalgie heb ik geen pijn meer en heb nu zoveel meer energie!”
HEB JIJ MEER VRAGEN OVER DE 1:1 SPIERTEST SESSIES?

Neem contact op met Francis

Ik kan niet wachten om van je te horen! Als je vragen hebt, neem dan contact met mij op via de onderstaande e-maillink.