Ontdek de cadeautjes van moeder natuur, essentiële oliën-  voor meer ontspanning, minder stress, sterker immuunsysteem en stimulering van je natuurlijke herstelkracht

AromaTouch® Technique is een natuurlijke techniek voor stressvermindering, ondersteuning van je immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en verbeteren van homeostase (medisch: balansherstel).

Het is een zachte manier van masseren zonder het harde kneedwerk waarbij de essentiële oliën het werk doen en we gebruik maken van de energiebanen.

Ik gebruik 8 geselecteerde etherische oliën door middel van een zachte en ritmische aanraking op de rug en de voeten aan. Dit bevordert het zelfhelendvermogen van het lichaam om de balans van binnenuit te herstellen.

Wanneer je ontspanning nodig hebt, je de voordelen van essentiële oliën wilt voor je lichaam een geest wilt ervaren en bij klachten.

Massage met heilzame essentiële oliën en rustgevende geuren, waarbij je ligt op een comfortabele en verwarmde massagetafel. Mijn massages worden helemaal op jou afgestemd, zodat jij je helemaal kunt ontspannen.

AromaTouch Technique
Nicole
Nicole

Heerlijk ontspannen. Naderhand wel enorm suf en het gevoel alsof er vanalles in mijn lijf gaande is. Dat lijkt me een goed teken.

Ellen E.
Ellen E.

De massage van Francis is een absolute aanrader. Het zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal tot rust komt. Heerlijk om in alle drukte even een pas op de plaats te doen. Met aandacht voor jou en jouw eventuele klachten zorgt Francis door deze massage dat je ontspant. De massage muziek maakt de beleving helemaal af. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Laten we werken aan balans tussen lichaam, hart en hoofd. De basis voor een energieker en vrolijker leven

Wanneer spanning, stress of klachten zich gaan voordoen. Is het je lichaam die je wilt vertellen dat er iets uit balans is. Ergens is het evenwicht zoek geraakt. In ons drukke leven waar we steeds meer zijn gaan denken in plaats van voelen,  raak je gauw de verbinding kwijt met je lichaam. En ga je snel aan deze signalen voorbij.

Eén van die dingen waar ik jou bij help is weer contact te maken met het lichaam, zodat we kunnen ontdekken wat de kern van jouw probleem is én wat de oplossing(en) zijn om te komen tot lange termijn verlichting van je probleem of klacht.

natuurlijk gezond traject

De effecten van massage

Fysiek

Massage versoepelt de huid, het bindweefsel, de spieren en gewrichten. En stimuleert de ademhaling, de bloed- en lymfestroom en de werking van organen. Het versterkt het immuunsysteem, werkt pijnverminderend en ‘kalmeert’ het zenuwstelsel.

Geestelijk

Ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je spanning en stress beter via het lichaam kunt ontladen. Het kan zijn dat je hierdoor na de ontspanningsmassage, naast ontspanning, ook vermoeidheid of andere klachten meer bewust voelt. Of juist meer energie gaat ervaren.

Energetisch

Een goed uitgevoerde ontspanningsmassage stimuleert de energiebanen (meridianen) in je lijf waardoor energetische blokkades kunnen worden opgeheven.

Emotioneel

Door de ontspanningsmassage kunnen in het lichaam opgeslagen emoties zoals verdriet, woede, irritatie, angst, plezier etc. gevoeld worden en loskomen.

Patricia
Patricia

Een massage bij Francis gaat verder dan alleen de spieren. Francis voelt goed aan waar de ongemakken in je lichaam zitten. Zonder dat ik alles moet uitleggen of aanwijzen. Ook weet zij goed onder woorden te brengen wat er speelt. Een goede manier om de balans in je lichaam en geest te vinden.

Kies voor elke dag energieker en vrolijker voelen! Laat de drukte van de dag achter je

Hulp nodig om gedag te zeggen tegen spanning en stress? Je belemmerende klachten te verlichten? En wil je met mij samenwerken? Plan dan direct je eerste massage met mij in.

Noot

Vanwege de strenge controle op gezondheidsclaims wil ik jou graag attent maken op het volgende. “Ondanks de vele positieve ervaringen van de AromaTouch Technique claim ik geen genezing van ziekten of kwalen. Ook raad ik aan een huisarts te consulteren bij klachten. Ik beveel de AromaTouch Technique enkel aan ter ondersteuning en bevordering voor het welzijn van lichaam en geest.”

Veelgestelde vragen

Stel mij je vraag

Vertel me waar je hulp bij zoekt en samen gaan we kijken naar de volgende stap.