Laten we werken aan balans tussen lichaam, hart en hoofd. De basis voor een energieker en vrolijker leven

Wanneer spanning, stress of klachten zich gaan voordoen. Is het je lichaam die je wilt vertellen dat er iets uit balans is. Ergens is het evenwicht zoek geraakt. In ons drukke leven waar we steeds meer zijn gaan denken in plaats van voelen,  raak je gauw de verbinding kwijt met je lichaam. En ga je snel aan deze signalen voorbij.

Eén van die dingen waar ik jou bij help is weer contact te maken met het lichaam, zodat we kunnen ontdekken wat de kern van jouw probleem is én wat de oplossing(en) zijn om te komen tot lange termijn verlichting van je probleem of klacht.

natuurlijk gezond traject

Zet die stap van eigenlijk té veel, té moe, té veel stress, té somber, té veel pijn en té veel klachten elke dag – naar hoe jij je wél wilt voelen

Ik wil mij graag beter voelen, weer goed in mijn lijf en leven. Ik zoek een natuurlijke oplossing voor mijn probleem.

Ik wil mezelf helpen. Ik wil minder klachten en geen spanning en stress meer voelen in mijn lijf en leven.

Ik wil graag dingen veranderen. Ik wil inzicht krijgen en persoonlijk groeien. Ik ben op zoek naar antwoorden.

Omdat ik als natuurgeneeskundig therapeut op een holistische manier werk; alles staat voor mij met elkaar in verbinding en hangt met elkaar samen. Kan je bij mijn praktijk terecht voor een breed scala aan klachten. Het is daarom onmogelijk voor mij om een hele lijst op te stellen. Heb je hulp nodig? En wil je even sparren over de klachten die je ervaart? Dan kan je altijd een adviesgesprek met mij inplannen.

Kim
Kim

Werken met Francis is als een “Fijn gesprek aan de keukentafel.” Ze heeft en luisterend oor en wist precies de vinger te leggen op de kern van mijn probleem. Wat zo fijn was is dat ik de behandeling krijg die bij mij past. Met haar testmethode spoort ze alle blokkades doelgericht op en pakt ze aan! Ik voel me al een stukken energieker, lichter en vrijer.

Patricia
Patricia

Bij Francis gaat een massage verder dan alleen de spieren. Ze voelt goed aan waar de ongemakken in je lichaam zitten. Zonder dat ik alles uit moest leggen of aanwijzen. Ook wist ze mij goed onder woorden te brengen wat er in mijnleven speelde. Het inzicht was fijn voor mij. Een goede manier om de balans in je lichaam en geest te vinden.

Hoe pakken we het aan?

naar de kern van je probleem voor langdurige verlichting van klachten
spanning en stressen ontladen door energieblokkades op te heffen
balans hervinden; bewuster zijn – een zelfzorgplan voor mee naar huis

Natuurlijke oplossingen bij spanning, stress en klachten

Behandeling, begeleiding en advies.

Ontdek de kern én oplossing van je klacht

Laten we werken aan elke dag beter in je lijf en leven voelen met natuurgeneeskunde.

Ontdek het traject

Ondersteun je lichaam, ziel en geest

Laten we werken aan het in balans brengen van lichaam, geest en ziel met spagyriek plantremedies.

Ontdek het traject

Ontdek de kern én oplossing van je klacht

Laten we werken aan elke dag beter in je lijf en leven voelen met natuurgeneeskunde.

Ontdek het traject

Kies voor elke dag energieker en vrolijker voelen!

Hulp nodig om gedag te zeggen tegen spanning en stress? Je belemmerende klachten te verlichten? En wil je met mij samenwerken? Plan dan direct je eerste afspraak met mij in.

Veelgestelde vragen

Stel mij je vraag

Vertel me waar je hulp bij zoekt en samen gaan we kijken naar de volgende stap.